Jau issiunciau ir as Iskart mieganti siunciau, bet tik paskui pamaciau jog mieganciu negalima
oo,žiūriu ir maniškę fotkę patvirtino, neseniai paskaičiau,kad būtų kažkoks pasiekimas vaiko ar panašiai, bet maniškėj tik veiksmas pasirodo ir to užtenka
nu o nuogučių vaikų fotkės manęs kažkaip nežavi
SB, mačiau taviškę
nu o nuogučių vaikų fotkės manęs kažkaip nežavi
SB, mačiau taviškę
QUOTE(Čili @ 2005 11 05, 17:03)
Nu tikrai o jau išraiška chytra
labai grazus konkurselis
QUOTE(jėga @ 2005 11 05, 09:06)
suakmenėjau iš nuostabos
na na, ir kas gi privertė suakmenėt?
Aš pasiekti ketinu,
Tik labai LABAI sunku... kazkaip as sia nuotrauka matau pirmoje vietoje
Tik labai LABAI sunku... kazkaip as sia nuotrauka matau pirmoje vietoje
Na konkursas šis tai ,jau senai tiek foto šaunių mačiau
Na nuogi leliukai dar ir nieko,bet man nelabai patinka kaip įdeda foto iš fotosesijų.Jos labai gražios nuotraukytės,bet konkurse norisi natūralumo.
Na nuogi leliukai dar ir nieko,bet man nelabai patinka kaip įdeda foto iš fotosesijų.Jos labai gražios nuotraukytės,bet konkurse norisi natūralumo.
Dar musu nepatvirtinot? Net nezinau kas ne taip, tai nors leiskit kita nuotrauka idet, o tai dabar nei siaip nei taip. Jau kelis kartus dalyvavom konkurse, bet tokiu baikiu dar nebuvo. Laukiam atsakymo ...................................
Gal kada sulauksim
QUOTE(vailija @ 2005 11 06, 14:28)
Dar musu nepatvirtinot? Net nezinau kas ne taip, tai nors leiskit kita nuotrauka idet, o tai dabar nei siaip nei taip. Jau kelis kartus dalyvavom konkurse, bet tokiu baikiu dar nebuvo. Laukiam atsakymo ...................................
Gal kada sulauksim
Gali but, kad savaitgali nepatvirtins, nes iseigines, tai teks palaukt pirmadienio
Na ir mes išsiuntėm šiandien ,lauksim kol patvirtins,bent jau tikimės