Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

Jau issiunciau ir as smile.gif Iskart mieganti siunciau, bet tik paskui pamaciau jog mieganciu negalima biggrin.gif
Atsakyti
oo,žiūriu ir maniškę fotkę patvirtino, neseniai paskaičiau,kad būtų kažkoks pasiekimas vaiko ar panašiai, bet maniškėj tik veiksmas biggrin.gif pasirodo ir to užtenka thumbup.gif
nu o nuogučių vaikų fotkės manęs kažkaip nežavi blush2.gif

SB, mačiau taviškę thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2005 11 05, 17:03)
...

SB, mačiau taviškę thumbup.gif  biggrin.gif

Nu tikrai thumbup.gif o jau išraiška chytra cool.gif
Atsakyti
labai grazus konkurselis
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 11 05, 09:06)
suakmenėjau iš nuostabos thumbup.gif

na na, ir kas gi privertė suakmenėt? rolleyes.gif
Atsakyti
reiks ir man sudalyvaut
Atsakyti
Aš pasiekti ketinu,
Tik labai LABAI sunku...
kazkaip as sia nuotrauka matau pirmoje vietoje thumbup.gif
Atsakyti
Tas "skrendantis" leliukas ir leliukas duse bandantis "paskambinti" thumbup.gif

Mano du balsai. Del trecio dar neapsisprendziau.
Atsakyti
Na konkursas šis tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jau senai tiek foto šaunių mačiau biggrin.gif
Na nuogi leliukai dar ir nieko,bet man nelabai patinka kaip įdeda foto iš fotosesijų.Jos labai gražios nuotraukytės,bet konkurse norisi natūralumo.
Atsakyti
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Dar musu nepatvirtinot? Net nezinau kas ne taip, tai nors leiskit kita nuotrauka idet, o tai dabar nei siaip nei taip. Jau kelis kartus dalyvavom konkurse, bet tokiu baikiu dar nebuvo. Laukiam atsakymo ...................................
g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif Gal kada sulauksim doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2005 11 06, 14:28)
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Dar musu nepatvirtinot? Net nezinau kas ne taip, tai nors leiskit kita nuotrauka idet, o tai dabar nei siaip nei taip. Jau kelis kartus dalyvavom konkurse, bet tokiu baikiu dar nebuvo. Laukiam atsakymo ...................................
          g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif    Gal kada sulauksim  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gali but, kad savaitgali nepatvirtins, nes iseigines, tai teks palaukt pirmadienio sad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir mes išsiuntėm šiandien ax.gif ,lauksim kol patvirtins,bent jau tikimės g.gif
Atsakyti