Jau seniai nežiūrėjau Fotokonkursų, tik šiandien atsiverčiau puslapį, o ten kiek jau nuotraukų naujame konkurse "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai".
Tikrai labai daug nuotraukų
QUOTE(Auges @ 2005 11 04, 14:34)
NUOTRAUKOJE TURI BŪTI MATOMOS VAIKO PASTANGOS KAŽKĄ PADARYTI, VAIKO DARBAI
Mano gal per mažai stengiasi, kad dar nepatvirtinta? Arba aš per daug nekantri
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 04, 15:58)
Jau kiek nuostabių nuotraukėlių Ir kodėl tik trys balsai...
Tikrai, jau dabar nežinočiau už kokią nuotrauką atiduoti balsą . O kiek jų dar bus iki 11-10
musu nuotrauka jau patvirtino
tikrai labai daug graziu, kaip reikes issirinkt
tikrai labai daug graziu, kaip reikes issirinkt
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 04, 15:58)
Jau kiek nuostabių nuotraukėlių Ir kodėl tik trys balsai...
O kodėl rinkti galima tik tris, o prizai penki...
QUOTE(jėga @ 2005 11 04, 17:35)
O kodėl rinkti galima tik tris, o prizai penki...
tiksliai
Nesuprantu kodel musu nuotrauka prie neuzpildytu? Gal i tema nepataikem? Bet apziurejau lyg ir nereikia, kad butu ant puodo ar tik su sauskelnem. Siaip tai mes tikrai dar su sauskelnem ir sioje nuotraukoje musu mazylei 1,3 men.
QUOTE(vailija @ 2005 11 04, 21:23)
Nesuprantu kodel musu nuotrauka prie neuzpildytu? Gal i tema nepataikem? Bet apziurejau lyg ir nereikia, kad butu ant puodo ar tik su sauskelnem. Siaip tai mes tikrai dar su sauskelnem ir sioje nuotraukoje musu mazylei 1,3 men.
mes negalim tvirtint nuotraukų, kurios vis dar kabo prie neužpildytų, nes dalyvis dar gali apsigalvoti ir pakeisti nuotrauką. Norint kad nuotrauka pakliūtų į konkursą, ją reikia išsiųsti administratoriaus patvirtinimui, tada nuotrauka atsiras prie nepatvirtintų skyrelio
QUOTE(vailija @ 2005 11 04, 20:23)
paspausk nuotraukos desiniam sone yra trys zenkliukai, tai vidurini (sauktukas man rodos) tada patvirtins
Nerandu nei tu zenkliuku. Ka padarysi, kad visai be orientacijos.
O gal netinka nuotrauka, jei ka galiu pakeist.
O gal netinka nuotrauka, jei ka galiu pakeist.