Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

Aš tai balsuosiu už rūpestėlį biggrin.gif , nes šypsotis ir šeip ką veikti tai galima daug nuotraukų, o susirūpinanti vaiką tikrai sunkoka pagauti biggrin.gif
Atsakyti
Įdomu, kodėl mano nuotrauka ilgokai prie nepatvirtintų įstrigusi - ar kas nors netinka?
Atsakyti
Nu labai gražių nuotraukėlių yra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tokia labai gera fotke, tikra rupesti laugh.gif Tik akys raudonos, gal kas zinot kaip pasalint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievužė @ 2005 11 03, 22:07)
Įdomu, kodėl mano nuotrauka ilgokai prie nepatvirtintų įstrigusi - ar kas nors netinka?

Parašykite man savo nuotraukos pavadinimą į až. Nerandu aš jos prie nepatvirtintų. g.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 11 03, 20:35)
ooo, auges aš tau nepavydžiu tokius viršvalandžius dirbti, na ir populiarumas konkurso  biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2005 11 03, 20:58)
Nedalyvaudama konkurse jaučiuosi bent šiek tiek palengvinanti Auges gyvenimą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ax.gif notworthy.gif
Atsakyti
As ir jau savo saulytes foto idejau thumbup.gif tikiuosi iki pirmadienio patvirtinsite... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 04, 00:08)
Turiu tokia labai gera fotke, tikra rupesti laugh.gif Tik akys raudonos, gal kas zinot kaip pasalint  unsure.gif

atsiusk man, pabandysiu pasalint mirksiukas.gif
adresiukas parase ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 04 lapkričio 2005 - 12:45
"Vat nukąsiu tuoj galvą ir bus tau iš manes saipytis !" sita ,am kokia grazi, ir pati nuotrauka idomi, ir pavadinimas labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir as jau turiu viena favorite smile.gif nu super "pagautas" kadras thumb_yello.gif dvieju vaikiuku, grauzianciu baronkas smile.gif

kol rasiau, dar viena grozi ikele wub.gif kaip medeli sodina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirmeda: 04 lapkričio 2005 - 13:47
QUOTE(LYLY @ 2005 11 03, 22:21)
Aš tai balsuosiu už rūpestėlį biggrin.gif , nes šypsotis ir šeip ką veikti tai galima daug nuotraukų, o susirūpinanti vaiką tikrai sunkoka pagauti biggrin.gif

Atvirkščiai, kai mažas žmogus tyrinėja pasaulį, jis visada būna susirūpinęs (o tyrinėja jis nepertraukiamai visą dieną), o vat kai šypsosi biggrin.gif - pabandyk pagaut doh.gif .
Atsakyti

! 
MIEGANČIŲ VAIKŲ NETVIRTINAM

! 
NUOTRAUKOJE TURI BŪTI MATOMOS VAIKO PASTANGOS KAŽKĄ PADARYTI, VAIKO DARBAI

doh.gif
Atsakyti