Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(Auges @ 2005 11 03, 12:42)
kiek žemiau pažiūrėt.

O gal galit imest kas nuoroda, kur reik pildyt anketa. nes visvien nerandu kur "DALYVAVIMO KONKURSE PARAISKA". Man atsidaro tokia galerija ir cia nieko panasaus nematau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 11 03, 16:13)
O gal galit imest kas nuoroda, kur reik pildyt anketa. nes visvien nerandu kur "DALYVAVIMO KONKURSE PARAISKA". Man atsidaro tokia galerija ir cia nieko panasaus nematau  sad.gif

Milana, pažiūrėk pačioj pačioj apačioj, po visų nuotraukų. Vienam kampe paraiškos pildymas, o kitam aptarimas.
Atsakyti
iekviena diena pasipila nauju nuotraukyciu ir visos thumbup.gif ir kaip reik 3 issirinkt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai kurie gincytusi ar mano nuotraukoje vyksta veiksmas, taigi radau kur nieks nesuabejos ax.gif Noreciau pakeisti foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 11 03, 10:35)
Kai kurie gincytusi ar mano nuotraukoje vyksta veiksmas, taigi radau kur nieks nesuabejos ax.gif  Noreciau pakeisti foto 4u.gif

Gali keisti, įdėjau prie nežpildytų smile.gif
Atsakyti
Mes irgi idejom nuotrauka su veiksmu ax.gif
Atsakyti
geras 4u.gif Kiek dar graziu fotkiu wacko.gif Net zado netekau blink.gif blink.gif
Atsakyti
ir mes vieną įdėjom.nežinau ar tinka,bet buvo gan įdomu stebėti kaip ji rodo ką padarė rankytei.
Atsakyti
Iki balsavimo dar savaitė, o jau dabar 70 patvirtintų nuotraukų doh.gif
Atsakyti
kazin kokiu principu mamos balsuos uz nuotraukas g.gif veiksmas vyksta beveik visur cool.gif nuotraukos viena uz kita idomesnes. nejaugi ziures i vaiku grozi, grazius namus ar zaislus g.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 11 03, 18:58)
kazin kokiu principu mamos balsuos uz nuotraukas  g.gif  veiksmas vyksta beveik visur  cool.gif  nuotraukos viena uz kita idomesnes. nejaugi ziures i vaiku grozi, grazius namus ar zaislus  g.gif

as asmeniskai ruosiuosi balsuoti uz pati vaiko veiksma, kuris man atrodys idomiausias. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crristinka @ 2005 11 03, 19:03)
as asmeniskai ruosiuosi balsuoti uz pati vaiko veiksma, kuris man atrodys idomiausias.  ax.gif

Tikra tiesa, aš taip pat smile.gif
Atsakyti