Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(jėga @ 2005 11 03, 11:46)
Hmhmhmhmhm........ prieš dvi dienas išsiunčiau, ir dar vis nepatvirtinta.... dry.gif

kažkokią "nečystą" turbūt įdėjai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 11 03, 11:48)
kažkokią "nečystą" turbūt įdėjai  laugh.gif

Čystą, čysčiausią rolleyes.gif Nu bent praneštų ką... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 11 03, 11:09)
Čystą, čysčiausią rolleyes.gif  Nu bent praneštų ką... g.gif

Jėga, mes negalim tvirtint nuotraukų, kurios vis dar kabo prie neužpildytų, nes dalyvis dar gali apsigalvoti ir pakeisti nuotrauką. Norint kad nuotrauka pakliūtų į konkursą, ją reikia išsiųsti administratoriaus patvirtinimui, tada nuotrauka atsiras prie nepatvirtintų skyrelio.
Atsakyti
Jus man pasakykit, ka darau ne taip, nes nerandu, kaip idet paraiska. Kaip Aurejos paaiskinta,- spaudziu : MAZO ZMOGAUS- MAZI RUPESTELIAI. Atsivercia galerija ir Aurejos pasakyta, kad virsuje bus uzrasyta "DALYVAVIMO KONKURSE PARAISKA", jos ner pas mane ??? Yra tik "KONKURSAI", "DALYVIAI", "NEUZPILDYTOS". Tai ka man spaust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 11 03, 11:41)
Jus man pasakykit, ka darau ne taip, nes nerandu, kaip idet paraiska. Kaip Aurejos paaiskinta,- spaudziu : MAZO ZMOGAUS- MAZI RUPESTELIAI. Atsivercia galerija ir Aurejos pasakyta, kad virsuje bus uzrasyta "DALYVAVIMO KONKURSE PARAISKA", jos ner pas mane ??? Yra tik "KONKURSAI", "DALYVIAI", "NEUZPILDYTOS". Tai ka man spaust g.gif

kiek žemiau pažiūrėt.
Atsakyti
išsiunčiau kitą foto, manau patiks visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 11 03, 12:40)
Jėga, mes negalim tvirtint nuotraukų, kurios vis dar kabo prie neužpildytų, nes dalyvis dar gali apsigalvoti ir pakeisti nuotrauką. Norint kad nuotrauka pakliūtų į konkursą, ją reikia išsiųsti administratoriaus patvirtinimui, tada nuotrauka atsiras prie nepatvirtintų skyrelio.

Rodos dariau viską, kaip visada ax.gif Ačiū, kad išaiškinot. Išsiunčiau rolleyes.gif
Atsakyti
niu issirinkau pagaliau ir as nauja fotke gal tik sita ale jau ir lt raidem rasiau pavadinima thumbup.gif laikiu patvirtinimo wub.gif
Atsakyti
Mano jau patvirtino clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtulia @ 2005 11 03, 11:15)
Mano jau patvirtino  clap.gif  clap.gif  clap.gif

matem matem wub.gif o mes laukiam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(limana @ 2005 11 02, 16:30)
ziuriu cia tik senbuviai dalyvauja o as tik savaite prisijungus nieko cia nesuprantu. cry.gif o kai noreciau ir savo mazuti parodyti jam tik 6men noreciau sudalyvauti bet nesuprantu KAIP? g.gif padekit kas nors priimkit i savo ratuka 4u.gif

Nagi drasiau, drasiau, lipk i "fotokonkursai" (lango desiniajame virsutiniame kampe), tada ant mazo zmogaus zaliu rodyklyciu, tada ant paraiskos ir pildyk. Ok?
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 11 03, 10:21)

šis konkursas kažkokia makalynė,
blaivas tikrai nesuprasi  biggrin.gif
kad atitiktų temos pavadinimą tai gal tik kelios nuotraukos ir tinka.
mamos paskubėkit siųsti savo mažiukų nuotraukas, nes kokią benusiūsit tiks visos, ar vaikas tiesiog gulės, ar maudysis, ar laikys rankoj kokį noers daiktą, ar sėdėdamas tiesiog žiūrės jums į fotoobjektyvą  mirksiukas.gif  nuotraukos visos tiks  rolleyes.gif  biggrin.gif

Pritariu, nes miegot irgi darbas ax.gif kaip ir mirksėt tongue.gif Manau nuomonę išreikšiu balsais ax.gif
Atsakyti