Įkraunama...
Įkraunama...

"Matracine" - turistinė Maljorka

QUOTE(Ingel @ 2009 11 19, 20:40)
Puikios nuotraukos bigsmile.gif O jau vandens žydrumas wub.gif Kalnai thumbup.gif Kaip įdomu, kad alijošiai su žiedais spalio mėnesį, aš balandžio pradžioj jų pumpurus taip pat fiksavau Barselonoje g.gif O vasarai pratęsti Maljorka matau, kad tinka mirksiukas.gif Linole čia tau už pasakojimą ir mielus akiai vaizdus 4u.gif

Aciu, Ingel. 4u.gif

O alijosiai gal kelis kartus per metus naturaliomis salygomis zydi? g.gif Nes kas keista, daug kur as juos maciau, visur jie visi tik besiruosiantys zydeti. Taip norejau pamatyti zieda. Esu maciusi vazone zydinti, bet naturoj man atrodo, tas ziedas ispudingesnis turetu buti. bigsmile.gif

Taip, vasarai pratesmi Maljorka labai tinka. drinks_cheers.gif Tik jei spali vaziuotumete, tai pirmoje to menesio puseje butu silciau.
Atsakyti
Maljorka wub.gif Cala san Vincent wub.gif nostalgija sukilo nuotraukas beziurint. Tam kaimely, tarp kalnu, praleidau kolkas pacias mieliausias atostogas smile.gif
Puiki kelione ir nuostabios nuotraukos thumbup.gif Tik gaila, kad pabaiga tokia nenusisekusi pasitaike.
Atsakyti
QUOTE(simka77 @ 2009 11 21, 00:34)
Maljorka wub.gif Cala san Vincent wub.gif nostalgija sukilo nuotraukas beziurint. Tam kaimely, tarp kalnu, praleidau kolkas pacias mieliausias atostogas smile.gif
Puiki kelione ir nuostabios nuotraukos thumbup.gif Tik gaila, kad pabaiga tokia nenusisekusi pasitaike.

Aciu, Simka77. 4u.gif

Jau irgi pasakojime rasiau, kad visiems, kas tetroksta ramaus poilsio, rekomenduoju Cala st. Vicente. drinks_cheers.gif Pavydziu jums, kad ta grozi matete kiekviena diena. smile.gif

Savo komentare Maljorkos temoje rasei, kad ejote pesciomis i Port de Pollenca. Ar daug praradau, neiejusi i taka?

Atsakyti
Linole, sia niuria diena praskaidrino tavo pasakojimas ir vaizdai is nuotrauku thumbup.gif
gaila, del bendrakeleives tik labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 26, 11:41)
Linole, sia niuria diena praskaidrino tavo pasakojimas ir vaizdai is nuotrauku thumbup.gif
gaila, del bendrakeleives tik labai  unsure.gif

Aciu, Olive 4u.gif smile.gif

Tos silumos, saules ir vasarisku vaizdu dabar taip truksta.... verysad.gif
Atsakyti
ar tikrai ten tik po 9EUR gavosi nakvyne triju zvaigzduciu viesbutyje, cia ne klaida rasymo? Nes tom paciom dienom, madaug spali, tipo jau nesezono metu net kempinge pigiau negausi...
Atsakyti
QUOTE(diamondjones @ 2009 12 09, 01:20)
ar tikrai ten tik po 9EUR gavosi nakvyne triju zvaigzduciu viesbutyje, cia ne klaida rasymo? Nes tom paciom dienom, madaug spali, tipo jau nesezono metu net kempinge pigiau negausi...

Patikslinsiu, kad apie 9 eur - cia buvo 1 nakties kaina vienam zmogui. 4u.gif

Is viso Torrenovoje uz studija 3 naktims sumokejome 51 eur. Vadinasi, naktis dvivieciame kainavo 17 eur. O 1 zmogui gaunasi 8,5 eur.

Cia buvo paskutines minutes sprendimas, nes kainos eme kristi savaitemis. Is pradziu buvome rezervave ekonoteli Keningston, bet kai pamateme tokias mazas kainas kitur, ekonoteli nukancelinome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 09 gruodžio 2009 - 12:31
Pažiūrėjau tik nuotraukas, kurios man labai patiko. Taip atrodo, kad važiavai fotografuoti, ir darei tą su malonumu. Gera ir miela akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 12 09, 16:30)
Pažiūrėjau tik nuotraukas, kurios man labai patiko. Taip atrodo, kad važiavai fotografuoti, ir darei tą su malonumu. Gera ir miela akims  smile.gif

Aciu, Tajanta. 4u.gif

Fotografuoti labai patinka. thumbup.gif
Tiesa, savimi nusivylusi esu, nes supratau, kad fotografe tikrai netapsiu. biggrin.gif Norejosi kazkokio miAno, bet gavosi paprastos fotoreportazines nuotraukos. smile.gif
Taciau man labiausiai patinka pats procesas. drinks_cheers.gif
Ypac, kai keliaujama vienai - tuomet fotografija tampa tam tikra tiksline veikla ir liudna nebuna. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 12 09, 21:44)
Tiesa, savimi nusivylusi esu, nes supratau, kad fotografe tikrai netapsiu.  biggrin.gif Norejosi kazkokio miAno, bet gavosi paprastos fotoreportazines nuotraukos.  smile.gif

Netiesa schmoll.gif man nuotraukos laaabai patiko bigsmile.gif thumbup.gif Fotoreportazas superinis thumbup.gif pakeiciau nuomone apie Maljorka.Pasirodo,ir ten yra ka pamatyti,o anksciau galvojau,kad sala skirta tik ''gulinetojams'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 17, 23:50)
Netiesa schmoll.gif man nuotraukos laaabai patiko  bigsmile.gif thumbup.gif  Fotoreportazas superinis thumbup.gif pakeiciau nuomone apie Maljorka.Pasirodo,ir ten yra ka pamatyti,o anksciau galvojau,kad sala skirta tik ''gulinetojams'' biggrin.gif

Aciu, Rasa. smile.gif 4u.gif

Tikrai ne vien gulinetoju sala yra Maljorka. drinks_cheers.gif Tik reikia noreti ir netingeti pavaikscioti ar dvirati paminti.
Kiek teko dometis, vietines agenturos organizuoja savaites ar ilgesnes keliones pesciomis per Tramuntanos kalnus, net iki Pollencos. Arba kad ir Formentoras pesciomis. Galima kazka pasidaryti pagal save. O kur dar seni viduramziu miestukai kalnuose, kur pozeminiai urvai, pelkes. Nelietingu sezonu -pesciomis tarpeklis nuo garsiosios Sa Calobra.
Pasidomejus, gal rastum ekskursija po perlu gamykla-neziurejau, bet speju, kad imanomas toks dalykas. Aisku, ir kiekvienas uostas ar kurortas prie juros savaip zavus.
Zodziu, Maljorkoje dar tureciau ka veikia. smile.gif

Atsakyti
Jūs šaunuolė thumbup.gif Turit talentą fotografavimui 4u.gif Nuotraukos labai gražios.
O žydinčio alijošiaus neteko niekur matyti. Super thumbup.gif
Atsakyti