Įkraunama...
Įkraunama...

Kas būtų, jei savo plaukučius išplautume

Jau gavau savo sampuna ,balzama ir kazkas panasaus i blizgesi,isbandysiu turbut sekmadieni biggrin.gif
Atsakyti
Neiskentus isbandziau ta blizgesi tai plaukai nuostabiai glotnus pasidare,kaip silkas...:Siaip jie pobjauriai pucias pas mane.
Visos priemones lengvo malonaus kvapo,lyg ciut pakalnutes uzuomena.
Jauciu ryt viska isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip jau skeptiskai pradejau ziuret po cheminiu laboratoriju tyrimo apie situos sampunus, bet tikrai labai lauksiu atsiliepimu, ir ne po pirmuju plovimu, bet po kokio pusmecio. nuosirdziai tikiuosi, kad plaukuciai neprades slinkti, o bus nuostabiai grazus 4u.gif
Atsakyti
Na taip,is pirmu kartu sunku ka spresti...o ka sako tie cheminiai laboratoriniai tyrimai apie tas priemones ?
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2010 10 17, 15:09)
Ką tik žiūrėjau per rusų kanalą laidą apie šampūnus, kaip tik kalbėjo ir šia tema. Kaip tik minėjo Sarą Džesiką Praker ir jos naudojamus arklių šampūnus. Ištyrė kuo jie skiriasi nuo žmonėms skirtų. Taigi: juose daugiau kologeno ir silikono, todėl plaukai akimirksniu tampa švelnesni ir gražesni, bet naudojant juos ilgesnį laiką plauko folikulas silpnėja, pats plaukas negauna oro per silikoną ir sausėja, ilgainiui plaukai pradeda slinkti.... Žodžiu, nepatartina naudoti reguliariai, nebent retkarčiais..

Čia kam įdomu ir moka rusų k. tas pats dokumentinis filmas
http://pulskino.ru/l...lovu/17-1-0-939
Atsakyti
Geras filmas . Lauryl sulphate praktiskai radau visose savo priemonese ( plovimo)...tame tarpe ir arkliniam sampune,bet kaip supratau baisiau yra Natrio sulfatas ko neradau nei vienoje priemoneje. Naudotame Head shaulders radau cinko nuo ko atsiranda priklausomybe,dabar aisku kodel man vis vaidenas,kad kiti sampunai netinka ir lyg atsiranda pleiskanos ,niezti galva doh.gif
Reiks dar isbandyti ta reikala su garstyciomis smile.gif
Atsakyti
Aha, filmas tikrai geras, labai daug naudingos informacijos radau wink.gif Kaip reklama mus paveikia doh.gif kad ir tie duso geliai bei intymios higienos prausikliai, šampūnai, tai gi tas pats beveik, nereikia turėt begale buteliuku vonioje-užtenka vieno doh.gif o pas visas nukrautos lentynos visokiom priemonėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Na issiploviau siandien plaukus su arkliniu sampunu ir kondicionieriu...kazkokiu labai esminiu stebuklu nematau smile.gif Plaukai purus,minksti,svelnus ir blizga...Is esmes mano ir pacios tokie yra o sios priemones gal dar labiau padidino ta efekta. Siaip man kaip tik norisi man juos kiek apsunkinti,daug ju pas mane ir lengvas purus plaukas. Paziuresiu kaip kiek veliau bus ir dar pabandysiu ta blizgesi patepti smile.gif
Atsakyti
smile.gif Na patepiau to blizdesiuko tai plaukai grazesni ir glotnesni pasidare smile.gif
Zodziu nei peikti nei girti negaliu,normaliai biggrin.gif Gal veliau bius kokiu naujienu biggrin.gif
Ataskaita baikta lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano uosviene viena karta issiplove plaukus su suniuko sampunu, tai plaukai buvo labai svelnus. Ir issiplove gerai.
Atsakyti
biggrin.gif kaip juokas suėmė perskaičius temą..maniau čia aš viena tokia nukreizėjus,kad galvą su šuns šampūnu išsiploviau,o čia pasirodo kiek bendraminčių thumbup.gif
Prisipažinsiu,kažkada baigėsi šampūnas,o skubėjau (o dar ir šiaip smalsu buvo) tai išsiploviau savo aviganio šampūnu wink.gif
Prieš tai paminėsiu,kad šuniui perku tik gerus,brangesnius šampūnus gautus iš savo veterinaro. Su tokiais a la maxima ar kika nerizikuoju.
nu ir nieko stebuklingo,nieko baisaus. Plaukai normaliai atrodė smile.gif
Manau šunų šampūnai yra net sveikesni (nekalbu apie tuos ryškinančius pigmentą ar panašius) kadangi šunų oda jautresnė chemijai.
Atsakyti
Ziurejau as ta laida kuria minejo. Tikrai nepatare jo naudoti daznai, nes po ilgesnio naudojimo rezikuojat likti su peles uodegos storumo nutriususia kasa blink.gif
Atsakyti