Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 07, 17:48)
Benice, padarytum toki kuoda, kur 2 ar 3 psl buvo (su baltu banteliu aplink kuoda)?  rolleyes.gif

Be abejo 4u.gif
Atsakyti
http://www.alfaturas...estuves_003.jpg

kuoduko megejoms, grazi ideja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 07, 17:01)

Mmm... wub.gif Koks grožis, elegancija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 01 07, 15:53)
Be abejo  4u.gif

as tave visada geru zodziu minesiu.super meistre ir super zmogeliukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 01 07, 23:22)
as tave visada geru zodziu minesiu.super meistre ir super zmogeliukas 4u.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif Apie tave galiu pasakyti lygiai tą patį wub.gif wub.gif wub.gif
Buvai labai graži nuotakėlė, manau, kiekvieno jaunikio svajonė yra turėti tokią gražuolę - besišypsančią, spynduliuojančią šiluma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 01 08, 07:46)
Ačiū  4u.gif Apie tave galiu pasakyti lygiai tą patį  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Buvai labai graži nuotakėlė, manau, kiekvieno jaunikio svajonė yra turėti tokią gražuolę - besišypsančią, spynduliuojančią šiluma  4u.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 08 sausio 2010 - 12:56
QUOTE(Dieter @ 2010 01 07, 11:59)
.... Nors pačios plaukai ilgi, gražūs, jų daug, tačiau palaidus nešioju retai... smile.gif

Dieter,pastebejau kad daznai pasigyri savo isvaizda (plaukai,veido bruozai,figura)....
sorry uz offtopic,nei vienos forumietes pasisakymai taip nekrenta i akys kaip tavieji
as ne piktai schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2010 01 08, 16:09)
Dieter,pastebejau kad daznai pasigyri savo isvaizda (plaukai,veido bruozai,figura)....
sorry uz offtopic,nei vienos forumietes pasisakymai taip nekrenta i akys kaip tavieji
as ne piktai schmoll.gif  bigsmile.gif

Buna-buna, bet kas daugiau mus isgirs nei mes pacios save biggrin.gif
Gal musu Dieter ideali, buna ir tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 01 08, 15:24)
Buna-buna, bet kas daugiau mus isgirs nei mes pacios save  biggrin.gif
Gal musu Dieter ideali, buna ir tokiu  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://2.bp.blogspot.../Picture 84.png[/img]
[/quote]

man suknute gerule:)
Atsakyti
smile.gif noreciau tokios gerules suknytes. smile.gif bet jau labai jaunom nuotakom tokia suknyte tiktu.
Atsakyti
Šiaip jau savęs nelaikau idealia. Tačiau plaukai mano ilgi ir gražūs tongue.gif Figūroje nėra nieko nereikalingo tongue.gif Kojos tiesios, ne kreivos tongue.gif
Aš džiaugiuosi savo išvaizda ir man tai patinka. tongue.gif
Nes aš myliu save. tongue.gif Kiekviena mergina/moteris turėtų save mylėt. tongue.gif O jei jūs to nedarote, tai čia jau jūsų pačių bėdos. tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 09 sausio 2010 - 00:11