Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Midnattssola @ 2010 01 07, 11:50)
Labutis smile.gif
noriu jums parodyti savo vestuvinę šukuoseną smile.gif
user posted image
man ji labai patiko ir buvo labai patogi, nuometas buvo ilgas iš dviejų sluoksnių, betlaikėsi puikiai, o ir šukuosena išsilaikė iki pat pirmosios nakties... smile.gif

Man irgi visai grazu, tik sioje paskutineje foto truksta poros krentanciu ant veido, laisvesniu sruogeliu, bet kas nemegsta, tai tenka but be ju...

QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 07, 12:22)
velimai ir man nepatinka, ir net nepritinka.. o ir dar aukstina doh.gif  aukstakulniai + velimas pakeltas = vargsas mano MB ... lotuliukas.gif  bet man grazu virs beyonces ta mergaite  biggrin.gif  lengvai krintantys pasegti plaukiukai  thumbup.gif

Joo, man irgi netiktu, atrodyciau kaip Sabonis salia MV. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 01 07, 11:48)
Man irgi visai grazu, tik sioje paskutineje foto truksta poros krentanciu ant veido, laisvesniu sruogeliu, bet kas nemegsta, tai tenka but be ju...

O man tokių krentančių sruogų nesinori ir neatrodo jos gražiai. Pvz aš pati labai mėgstu kai mano plaukai yra tvirtai surišti, susegti ir niekas niekur palaidai nekabo. Tiesiog nemėgstu kai kas ant akių krenta. Nors pačios plaukai ilgi, gražūs, jų daug, tačiau palaidus nešioju retai. Nes darbui ir mokslui labai nepatogu ir trukdo. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Chanel šukuose tokia sakyčiau ekstravagantiška šiek tiek. Ne kiekvienam vestuvių stiliui tinkanti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 07, 12:59)
O man tokių krentančių sruogų nesinori ir neatrodo jos gražiai. Pvz aš pati labai mėgstu kai mano plaukai yra tvirtai surišti, susegti ir niekas niekur palaidai nekabo. Tiesiog nemėgstu kai kas ant akių krenta. Nors pačios plaukai ilgi, gražūs, jų daug, tačiau palaidus nešioju retai. Nes darbui ir mokslui labai nepatogu ir trukdo. smile.gif

visiškai pritariu smile.gif man patinka palaidi plaukai, bet jie man labai greitai išsiliedžia, nepriklausomai nuo to kiek priemonių yra uždėta smile.gif, todėl ir rinkausi šukuosena be jokių paleidimų smile.gif o dar jeigu būtų palaidų sruogų prie veido, tai aš jas pastoviau bandyčiau patraukti, o tada jos greitais susiriebaluotų ir išsileistų....
Atsakyti
Benice grazus darbeliai, ir makiazas padarytas labai graziai, lankiausi puslapyje blush2.gif gaila kad tik toli nuo manes, gyvenu Rokiskyje, sudetinga situacija yra cia del makiazo labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 01 07, 15:08)
Benice  grazus darbeliai, ir makiazas padarytas labai graziai, lankiausi puslapyje  blush2.gif  gaila kad tik toli nuo manes, gyvenu Rokiskyje, sudetinga situacija yra cia del makiazo labai  verysad.gif

AČIŪ blush2.gif
Kai kurie meistrai važinėja į kitus miestus, tai gali ieškoti ir tokio varianto, aišku, kainuos brangiau g.gif
Atsakyti
nerandu naujos vestuviniu makiazu temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 07, 16:36)

Stai:
http://www.supermama...?...536957&st=0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 07, 15:36)

Ji čia smile.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif jau kad pradejau visuose vestuviu temuose lankytis reikia ir sioj pasireiksti ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Benice, padarytum toki kuoda, kur 2 ar 3 psl buvo (su baltu banteliu aplink kuoda)? rolleyes.gif
Atsakyti