Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 06, 00:51)
Ne,gaila bet buvo tie kieti. hihihi.gif Nakti miegojau sunkiai bet tikrai buvo verta. wub.gif Sukuosena buvo labai grazi (bet jau man),ir grabanos grazios.(Pabandysiu foto paieskoti) O nakti pries vestuves ar taip ar taip blogai miegosiu,nes zinau save..  lotuliukas.gif Tai bigudukai nemasys. biggrin.gif
Papildyta:
Va radau,cia plaukai sukelti. 4u.gif Kazko labai panasaus noriu ir savo vestuvems,tik be gelyciu nes turesiu tiara + nuometas ilgas. blush2.gif

user posted image

Patiko man sita sukuosena, tik as noreciau gal kiek stambesniu garbanu 4u.gif siaip mano plaukai linke garbanotis, tai manyciau nereiktu su bigudukais per nakti miegoti ax.gif
Atsakyti
Tikrai nereikėtų 4u.gif
Šiaip tai ir tiesesnį plauką galima priversti paklusti. Reikia gerų priemonių ir karštesnės temperatūros 4u.gif
Atsakyti
As esu ziauriai pasimetusi del sukuosenos... unsure.gif sukeltu nenoriu kadangi mano vyrukas ciut aukstesnis uz mane ... bet noreciau ir orchidejos ir nuometo... garbanu irgi nelabai... doh.gif o vargelis... dar puse metu liko ... bet diena is dienos ieskausi internete gal uz ko uzkibciau ax.gif dar susimasciau kad noreciau keisti plauku spalva... esu sviesaplauke, o noreciau buti rudaplauke... hm... blush2.gif verysad.gif benice tu kiek supratau kirpeja esi? gal galetum atsiusti savo pastuko adresa, atsiusciau tau save parodyti, noreciau patarimo del sukuosenos ir plauku spalvos... mirksiukas.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 06, 13:53)
As esu ziauriai pasimetusi del sukuosenos...  unsure.gif  sukeltu nenoriu kadangi mano vyrukas ciut aukstesnis uz mane ... bet noreciau ir orchidejos ir nuometo... garbanu irgi nelabai... doh.gif  o vargelis... dar puse metu liko ... bet diena is dienos ieskausi internete gal uz ko uzkibciau  ax.gif  dar susimasciau kad noreciau keisti plauku spalva... esu sviesaplauke, o noreciau buti rudaplauke... hm... blush2.gif  verysad.gif  benice tu kiek supratau kirpeja esi? gal galetum atsiusti savo pastuko adresa, atsiusciau tau save parodyti, noreciau patarimo del sukuosenos ir plauku spalvos... mirksiukas.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sveikute 4u.gif
Ir as lygiai taip pat buvau pasimetusi del savo sukuosenos, nieko baisaus - tai normalu smile.gif Sprendimu tikrai yra 4u.gif Jei nori patarimu del sukuosenos - mielai, bet del dazymo daug negaliu pasakyti, bendra supratima turiu - dirbau, bet specializuojuosi proginiu sukuosenu srityje.

Mano kontaktu gali rasti: CIA
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 01 06, 06:51)
Mano plaukai labai ilgi ir per naktį tikrai neiždžiūsta bigudukuose, tai išeina dvigubas darbas.

Man kirpeja kai susko bigudukus,pasodino puo tuo dydeliu dziovintuvu.(nezinau kaip vadinasi hihihi.gif ) Ryte dar buvo dregni,tai vel sedau po tuo dziovintuvu.Prasedejau apie 20 min. ir plaukuciai jau buvo isdziuve. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 06, 15:00)
Man kirpeja kai susko bigudukus,pasodino puo tuo dydeliu dziovintuvu.(nezinau kaip vadinasi hihihi.gif ) Ryte dar buvo dregni,tai vel sedau po tuo dziovintuvu.Prasedejau apie 20 min. ir plaukuciai jau buvo isdziuve. 4u.gif

Man tai jokio malonumo nesuteikia ta pirtele biggrin.gif Todel vestuviu diena tikrai nenorejau sedeti po tuo dziovintuvu ir pasirinkau znyples thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 01 06, 12:03)
Man tai jokio malonumo nesuteikia ta pirtele  biggrin.gif  Todel vestuviu diena tikrai nenorejau sedeti po tuo dziovintuvu ir pasirinkau znyples  thumbup.gif

Ko del grozio nepadarysi. hihihi.gif Juolab kai plaukai nesigarbanoja.. doh.gif verysad.gif Na bet dziaugiuosi,kad bent jau su tais kietais bigudukais grabanos atlaiko. thumbup.gif O pries vestuves nerimo naktis ir taip nusimato,nes visada blogai miegu kai kazkas svarbaus laukia,o cia vestuves..Ta karta kai buvau pamerge ir kai susuko tuos bigudukus,nakti blogai miegojau,bet vistiek uzmigau ir ismiegojau. smile.gif Tai pakentesiu ir pries vetsuves,bet bent jau grazi busiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu issisaugojus stai sitokia sukuosena (neatmenu kokio fotografo puslapyje radau) Vat noreciau butent tokio kuodo tokio ne visia precizisko ir nugludinto..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 06, 10:00)
O tai jus pati darysites sukuosena ??? Nes siaip kirpejos turi priemoniu, bet jei jau plaukai tokie kurie nesigarbanoja ir nelaiko garbanu manau tos priemones neka ir pagelbes  g.gif  Na cia manonuomone...

kirpeja darys, vasara garbanojo, nezinau ka per putas naudojo, gal yra ir stipresniu, reikes konsultuotis biggrin.gif tikrai nelinke garbanotis, islaiko forma pora valandu, paskui jau matos kaip viskas tysta, galai tiesias doh.gif nesuprantu kas per plaukai, mano sese tik zele ar putu pagalba pasidaro garbanas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 06, 17:32)
kirpeja darys, vasara garbanojo, nezinau ka per putas naudojo, gal yra ir stipresniu, reikes konsultuotis biggrin.gif tikrai nelinke garbanotis, islaiko forma pora valandu, paskui jau matos kaip viskas tysta, galai tiesias doh.gif nesuprantu kas per plaukai, mano sese tik zele ar putu pagalba pasidaro garbanas blink.gif

Na tai nemanau, kad jums dar reiketu pirktis savo priemones g.gif O tiesiog kirpejai pasakykite, kad nelaike ana kart ir tegu dabar kazka stipresnio naudoja... Na as cia ne specas, man uztenka ant pirsto pasukti ir garbanos dviem dienom lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif as jau zinau, kad noriu sukuosenos puse susegtu plaukiukiu, bet nesulaizytu atgal...ir tiesiu blush2.gif jei uzmatysit kur nuotraukyciu su tokiom sukuosenom ydekit 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 06, 00:51)
Ne,gaila bet buvo tie kieti. hihihi.gif Nakti miegojau sunkiai bet tikrai buvo verta. wub.gif Sukuosena buvo labai grazi (bet jau man),ir grabanos grazios.(Pabandysiu foto paieskoti) O nakti pries vestuves ar taip ar taip blogai miegosiu,nes zinau save..  lotuliukas.gif Tai bigudukai nemasys. biggrin.gif
Papildyta:
Va radau,cia plaukai sukelti. 4u.gif Kazko labai panasaus noriu ir savo vestuvems,tik be gelyciu nes turesiu tiara + nuometas ilgas. blush2.gif

Man asmeniskai cia truputi per daug sulipe tos garbanos schmoll.gif
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
Na tiesiais plaukais palaidais pavyzdziu daug nerandu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 06 sausio 2010 - 21:57