Manau su grifka ir dar juosta gali atrodyti per sunku
o cia siaip
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2010 03 29, 23:51)
Manau su grifka ir dar juosta gali atrodyti per sunku
Man pirmam variante labai gražu, garbanos labai fainos, na, juostą gal ne tokią apkrautą dėčiau, bet šiaip tai labai labai
Paskutiniuoju metu panelės pradėjo labai domėtis tomis juostomis, tik normalių pardavime nemačiau Pasistengsiu per laisvadienius pagaminti kažką įdomesnio ir įdėsiu įvertinimui, nes man ta idėja irgi labai patinka, bet realių pavyzdėlių iš Lietuvos nemačiau
QUOTE(Benice @ 2010 03 30, 10:25)
Paskutiniuoju metu panelės pradėti labai domėtis tomis juostomis, tik normalių pardavime nemačiau Pasistengsiu per laisvadienius pagaminti kažką įdomesnio ir įdėsiu įvertinimui, nes man ta idėja irgi labai patinka, bet realiu pavyzdėlių iš Lietuvos nemačiau
Lauksiu nuotrauku! Nes daba galva ir suku, is kur gauti grazia atlasine juosta.....
QUOTE(Jonele @ 2010 03 30, 10:26)
Lauksiu nuotrauku! Nes daba galva ir suku, is kur gauti grazia atlasine juosta.....
Atlasinių tai juk yra bet kurioje siuvimo reikmenų parduotuvėje Tik tiek, kad jos gan plonos ir gali nesižiūrėti. Aš planuoju pagaminti kažką patvaresnio, galbūt su kokiais siuvinėjimais, detalėmis ar pan.., žodžiu - įvairių
Idėja dėl perliukų šukuosenoje
Pavyzdėlis kaip NEREIKIA DARYTI
QUOTE(Benice @ 2010 03 30, 11:50)
O man įdomu, kas čia - kasa supinta?
QUOTE(Lemona` @ 2010 03 30, 12:52)
O man įdomu, kas čia - kasa supinta?
cia man atrodo ne kasa turejo omeny, o papuosimus kaip nereiktu daryti
QUOTE(@leja @ 2010 03 30, 11:53)
cia man atrodo ne kasa turejo omeny, o papuosimus kaip nereiktu daryti
Aš supratau
Man įdomu, kaip pati šukuosena padaryta - ar kažkaip sukta ir špilkutėm tvirtinta, ar kasa čia supinta
man atrodo kad pynimas kazkoks
QUOTE(Lemona` @ 2010 03 30, 12:00)
Man įdomu, kaip pati šukuosena padaryta - ar kažkaip sukta ir špilkutėm tvirtinta, ar kasa čia supinta
Tai toks pynimas, imamos sruogos iš abiejų pusių, kiekviena susukama ir tada jos perpinamos tarpusavyje Idėja gera, bet papuošimų
QUOTE(Benice @ 2010 03 30, 13:02)
Tai toks pynimas, imamos sruogos iš abiejų pusių, kiekviena susukama ir tada jos perpinamos tarpusavyje Idėja gera, bet papuošimų
Tai čia pinama, kaip "žuvytėŽ vadinama?
Jo, papuošimų tai ryškiai per daug
Bet va pats pynimas tai man patiko