Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

user posted image

Manau su grifka ir dar juosta gali atrodyti per sunku g.gif

o cia siaip 4u.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 03 29, 23:51)
Manau su grifka ir dar juosta gali atrodyti per sunku  g.gif

Man pirmam variante labai gražu, garbanos labai fainos, na, juostą gal ne tokią apkrautą dėčiau, bet šiaip tai labai labai wub.gif
Atsakyti
Paskutiniuoju metu panelės pradėjo labai domėtis tomis juostomis, tik normalių pardavime nemačiau doh.gif Pasistengsiu per laisvadienius pagaminti kažką įdomesnio ir įdėsiu įvertinimui, nes man ta idėja irgi labai patinka, bet realių pavyzdėlių iš Lietuvos nemačiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 30 kovo 2010 - 09:28
QUOTE(Benice @ 2010 03 30, 10:25)
Paskutiniuoju metu panelės pradėti labai domėtis tomis juostomis, tik normalių pardavime nemačiau  doh.gif  Pasistengsiu per laisvadienius pagaminti kažką įdomesnio ir įdėsiu įvertinimui, nes man ta idėja irgi labai patinka, bet realiu pavyzdėlių iš Lietuvos nemačiau  blush2.gif

Lauksiu nuotrauku! thumbup.gif Nes daba galva ir suku, is kur gauti grazia atlasine juosta.....
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 03 30, 10:26)
Lauksiu nuotrauku!  thumbup.gif  Nes daba galva ir suku, is kur gauti grazia atlasine juosta.....

Atlasinių tai juk yra bet kurioje siuvimo reikmenų parduotuvėje mirksiukas.gif Tik tiek, kad jos gan plonos ir gali nesižiūrėti. Aš planuoju pagaminti kažką patvaresnio, galbūt su kokiais siuvinėjimais, detalėmis ar pan.., žodžiu - įvairių bigsmile.gif
Atsakyti
Idėja dėl perliukų šukuosenoje 4u.gif
user posted image

Pavyzdėlis kaip NEREIKIA DARYTI biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 03 30, 11:50)
Pavyzdėlis kaip NEREIKIA DARYTI  biggrin.gif

O man įdomu, kas čia - kasa supinta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 03 30, 12:52)
O man įdomu, kas čia - kasa supinta?  ax.gif

cia man atrodo ne kasa turejo omeny, o papuosimus kaip nereiktu daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 30, 11:53)
cia man atrodo ne kasa turejo omeny, o papuosimus kaip nereiktu daryti  mirksiukas.gif

Aš supratau mirksiukas.gif
Man įdomu, kaip pati šukuosena padaryta - ar kažkaip sukta ir špilkutėm tvirtinta, ar kasa čia supinta smile.gif
Atsakyti
man atrodo kad pynimas kazkoks
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 03 30, 12:00)
Man įdomu, kaip pati šukuosena padaryta - ar kažkaip sukta ir špilkutėm tvirtinta, ar kasa čia supinta  smile.gif

Tai toks pynimas, imamos sruogos iš abiejų pusių, kiekviena susukama ir tada jos perpinamos tarpusavyje ax.gif Idėja gera, bet papuošimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 03 30, 13:02)
Tai toks pynimas, imamos sruogos iš abiejų pusių, kiekviena susukama ir tada jos perpinamos tarpusavyje  ax.gif Idėja gera, bet papuošimų  doh.gif

Tai čia pinama, kaip "žuvytėŽ vadinama? bigsmile.gif

Jo, papuošimų tai ryškiai per daug drinks_cheers.gif

Bet va pats pynimas tai man patiko thumbup.gif
Atsakyti