Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

Pirmoj foto man tos dvi didziules rozes is sonu tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 25, 22:27)

mn irgi sita labai jau patinka wub.gif
Atsakyti
Gal kas esat mate sukuosenu su placiu lankeliu ar juosta (vietoj lankelio)? Ir su grifka ax.gif
Perziurejau gal 2000 nuotrauku, truko kantrybe ir nieko neradau. O kirpeja labai prase koki pavyzdi atnesti. Ir man butu paprasciau jai viska paaiskinti smile.gif
Atsakyti
nerandu sau tinkamos sukuosenos doh.gif doh.gif doh.gif gal padesit? blush2.gif esu sviesiaplauke vidutiko ilgio plaukais.tai nemanau kad bus sunku padaryti sukuosena tik va sunkele issirinkau graikisko stiliaus ir net neisivaizduoju kokia sukuosena tiktu blush2.gif gal kas turi kkokiu minciu? 4u.gif
Atsakyti
Merginos,klausiu jau ne pirma karta, bet niekas man neatsako verysad.gif gal galite rekomenduoti kokia sukuosenu meistre?
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 26, 11:28)
Merginos,klausiu jau ne pirma karta, bet niekas man neatsako  verysad.gif  gal galite rekomenduoti kokia sukuosenu meistre?

Tai kad tavo klausimas labai jau ... nekonkretus. As pvz galiu rekomenduoti...... Marijampolej biggrin.gif turbut netinka verysad.gif hihihi.gif

Kokiam mieste tau jos reikia? Geram salone ar kad butu gera ir nebrangiai kainuotu paprastoj kirpyklelej?
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 03 26, 08:58)
Gal kas esat mate sukuosenu su placiu lankeliu ar juosta (vietoj lankelio)? Ir su grifka  ax.gif

Brangut, tokiu tikrai nemaciau niekur g.gif

QUOTE(cipendeile @ 2010 03 26, 10:16)
nerandu sau tinkamos sukuosenos doh.gif  doh.gif  doh.gif  gal padesit? blush2.gif  esu sviesiaplauke vidutiko ilgio plaukais.tai nemanau kad bus sunku padaryti sukuosena tik va sunkele issirinkau graikisko stiliaus ir net neisivaizduoju kokia sukuosena tiktu blush2.gif  gal kas turi kkokiu minciu? 4u.gif

Maciau, kad kuodukai visai nieko ziurisi, arba koki banguoti plaukiukai susegti ant sono wub.gif

QUOTE(@leja @ 2010 03 26, 11:09)
Tai kad tavo klausimas labai jau ... nekonkretus.

Nu jo...tikrai jau konkretumo maza biggrin.gif Kai man paciai reikejo meistriu, tai skaitydavau temas nuo a iki z ir rasdavau viska, tai negi taip sunku pasiskaityti sia tema ir ankstesne, maciau, kad cia tikrai daug rase apie meistres. Sutinku, mazesniuose miesteliuose sunku atrasti, bet ten visi visus pazista ir nesunku juk yra.
Jo, lengviausia cia uzgriut ir sakyt: e, greit man meistre duokite lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 26, 11:28)
Merginos,klausiu jau ne pirma karta, bet niekas man neatsako  verysad.gif  gal galite rekomenduoti kokia sukuosenu meistre?

http://www.supermama...howtopic=454096
cia apie salonus kalbama, reikia tik netinget paciai pasiieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti

Kokiam mieste tau jos reikia? Geram salone ar kad butu gera ir nebrangiai kainuotu paprastoj kirpyklelej?

as anksciau buvau konkreciai prirasiusi 4u.gif man reikia Vilniuje ir ieskau,kad nebutu brangu, noriu tiesiog elementariu garbanu stambiu su gyva gele sone. Kaip pas sabutyte panasiai. Kad skaiciau nuo pradziu iki galo, sukuosenu prideta, o apie meistres mazai ka radau g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 03 26, 09:58)
Gal kas esat mate sukuosenu su placiu lankeliu ar juosta (vietoj lankelio)? Ir su grifka  ax.gif
Perziurejau gal 2000 nuotrauku, truko kantrybe ir nieko neradau. O kirpeja labai prase koki pavyzdi atnesti. Ir man butu paprasciau jai viska paaiskinti  smile.gif

Ar kalbi apie kazka panasaus ? 4u.gif
user posted image
Atsakyti