Pirmoj foto man tos dvi didziules rozes is sonu tai
Gal kas esat mate sukuosenu su placiu lankeliu ar juosta (vietoj lankelio)? Ir su grifka
Perziurejau gal 2000 nuotrauku, truko kantrybe ir nieko neradau. O kirpeja labai prase koki pavyzdi atnesti. Ir man butu paprasciau jai viska paaiskinti
Perziurejau gal 2000 nuotrauku, truko kantrybe ir nieko neradau. O kirpeja labai prase koki pavyzdi atnesti. Ir man butu paprasciau jai viska paaiskinti
nerandu sau tinkamos sukuosenos gal padesit? esu sviesiaplauke vidutiko ilgio plaukais.tai nemanau kad bus sunku padaryti sukuosena tik va sunkele issirinkau graikisko stiliaus ir net neisivaizduoju kokia sukuosena tiktu gal kas turi kkokiu minciu?
Merginos,klausiu jau ne pirma karta, bet niekas man neatsako gal galite rekomenduoti kokia sukuosenu meistre?
QUOTE(Remigute @ 2010 03 26, 11:28)
Merginos,klausiu jau ne pirma karta, bet niekas man neatsako gal galite rekomenduoti kokia sukuosenu meistre?
Tai kad tavo klausimas labai jau ... nekonkretus. As pvz galiu rekomenduoti...... Marijampolej turbut netinka
Kokiam mieste tau jos reikia? Geram salone ar kad butu gera ir nebrangiai kainuotu paprastoj kirpyklelej?
QUOTE(Jonele @ 2010 03 26, 08:58)
Gal kas esat mate sukuosenu su placiu lankeliu ar juosta (vietoj lankelio)? Ir su grifka
Brangut, tokiu tikrai nemaciau niekur
QUOTE(cipendeile @ 2010 03 26, 10:16)
nerandu sau tinkamos sukuosenos gal padesit? esu sviesiaplauke vidutiko ilgio plaukais.tai nemanau kad bus sunku padaryti sukuosena tik va sunkele issirinkau graikisko stiliaus ir net neisivaizduoju kokia sukuosena tiktu gal kas turi kkokiu minciu?
Maciau, kad kuodukai visai nieko ziurisi, arba koki banguoti plaukiukai susegti ant sono
QUOTE(@leja @ 2010 03 26, 11:09)
Tai kad tavo klausimas labai jau ... nekonkretus.
Nu jo...tikrai jau konkretumo maza Kai man paciai reikejo meistriu, tai skaitydavau temas nuo a iki z ir rasdavau viska, tai negi taip sunku pasiskaityti sia tema ir ankstesne, maciau, kad cia tikrai daug rase apie meistres. Sutinku, mazesniuose miesteliuose sunku atrasti, bet ten visi visus pazista ir nesunku juk yra.
Jo, lengviausia cia uzgriut ir sakyt: e, greit man meistre duokite
QUOTE(Remigute @ 2010 03 26, 11:28)
http://www.supermama...howtopic=454096
cia apie salonus kalbama, reikia tik netinget paciai pasiieskoti
Kokiam mieste tau jos reikia? Geram salone ar kad butu gera ir nebrangiai kainuotu paprastoj kirpyklelej?
as anksciau buvau konkreciai prirasiusi man reikia Vilniuje ir ieskau,kad nebutu brangu, noriu tiesiog elementariu garbanu stambiu su gyva gele sone. Kaip pas sabutyte panasiai. Kad skaiciau nuo pradziu iki galo, sukuosenu prideta, o apie meistres mazai ka radau
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Jonele @ 2010 03 26, 09:58)
Ar kalbi apie kazka panasaus ?