Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 03 23, 17:18)

o aš manau, kad tokia šukuosena būtų gražiausia ax.gif

[attachmentid=195426]

[attachmentid=195427]
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 03 23, 19:33)
kalbejau apie pacia sukuosena, o ne sios mergaites isvaizda, mano veidas nera smulkus, tai gal tiktu, nors siaip esu tik ieskojimo srityje, dar neapsisprendziau

tai as supratau, pati sukuosena jeigu jums patinka tai ir gerai, tiesiog norejau pasakyti kad negraziai atrodo kai pernelyg daug iskelti plaukai blush2.gif
Atsakyti
idesiu dar pora simpatisku sukuosenu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 03 23, 14:57)
Man ši labai labai patiko, nes planuoju dėtis frezijas i šukuosena vietoj nuometo tai manau gražiai padaryta ši šukuosena  wub.gif

Nenoriu supeikti jūsų pasirinkimo, bet man per daug tų gėlių keliais sluoksniais ir garbanos gerokai sulipusios. Padarius lengvesnes garbanas ir sumažinus gėlių, manau, atrodytų puikiai smile.gif
Atsakyti
kaip tokia?
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 03 24, 11:09)
kaip tokia?

man tai apskritai tokio tipo sukuosenos nepatinka, tai nieko negaliu pasakyt blush2.gif
Atsakyti
na su mano plaukais kuoduko nepasidarysi tikrai, kitas dalykas juos visus palikus sugarbanotus palaidus, buciau kaip ragana laume, tad lieka toks variantas kazkoks panasus
Atsakyti
o kodel jeigu garbanoti plaukai tai renkates tik garbanotas sukuosenas? blink.gif juk garbanotus plaukus galima istiesint, na nebent pati nenori
Atsakyti
mano tiesus, ilgi ir stori, tad ruosiuos juos garbanoti ir būti palaidais, truputi kazkaip sukelus... nes kuodui jie ryskiai per ilgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 03 24, 12:04)
mano tiesus, ilgi ir stori, tad ruosiuos juos garbanoti ir būti palaidais, truputi kazkaip sukelus... nes kuodui jie ryskiai per ilgi  doh.gif

tokiu atveju as rinkciausi kazkoki pynima i ilgi, gal net sugarbiniavs plaukus, nes palaidos garbanos bent man nesiziuri nuotraukose, nes jei vejas karstis ar lietus jos pasileidzia suzoka i sruogas o ir nuotraukose kaip vejas tas garbanas i viena sona nesa ne koks vaizdelis. O jei daug supurksti laku kad stovetu iki vakaro, tai labai jau plastmasiniai plaukai atrodo doh.gif
Papildyta:
na bet cia mano subjektyvi nuomone, nes man apskritai labai seksualu atidengti peciai ir kaklas wub.gif
Atsakyti
Spurgučiuke,

Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 24, 10:01)
o kodel jeigu garbanoti plaukai tai renkates tik garbanotas sukuosenas?  blink.gif  juk garbanotus plaukus galima istiesint, na nebent pati nenori

Man kirpykloje kaskarta vis kesinasi kirpeja istiesinti plaukus, bet as asmeniskai pabandziau pora kartu ir daugiau nenoriu. Nu gaila man juos svilinti, o ir patinka man mano garbanos. Todel greiciausiai per vestuves darysiu kazkoki kuoda-ne kuoda. Segsiu taip kad po apacia eitu nuometa pasegti.
Atsakyti