Na,idesiu ir as paveiksliukus Gal tokios jau buvo,tai atsiprasau ,tiesiog tingiu ziureti
Papildyta:
dar keleta
QUOTE(linulija @ 2010 03 21, 23:41)
Na,idesiu ir as paveiksliukus Gal tokios jau buvo,tai atsiprasau ,tiesiog tingiu ziureti
ta pirma labai graziai padaryta , kur sviesiaplauke
sveikos mergaiciukes. o ka patartumet daryti su plaukais jei jie pas mane ilgi ir labai garbanoti? nesumastau ka cia tokio nekasdienisko pasidaryt. Gal kuri irgi turit tokius plaukucius ir jau sukuosena nusiziurejus esat?
Idomu ar ziuresis nuometas ant tokiu sukuosenu? jauciu viso grozio nesimatys. Ot tai galvalauzis dabar su tais plaukais
as tokios noreciau
Gal kas nors galite parekomenduoti kur darytis vestuvine sukuosena Vilniuje? Gal zinot kokia gera meistre? Nes kas man is tu nuotrauku cia pridetu, gal aptarkim kur darytis?
Man ši labai labai patiko, nes planuoju dėtis frezijas i šukuosena vietoj nuometo tai manau gražiai padaryta ši šukuosena
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 03 23, 16:57)
Man ši labai labai patiko, nes planuoju dėtis frezijas i šukuosena vietoj nuometo tai manau gražiai padaryta ši šukuosena
butent siai mergaitei tai man negraziai atrodo. veidukas smulkus o sukuosena kaip antra galva
Laba
Iki šiol tik skaitinėjau ir žiūrinėjau visus grožius, kokius čia sudėjusios merginos Bet dabar noriu paprašyti patarimo Jūsų, kokią šukuosena darytis. Nešioju kirpčiukus, tai jų ir vestuvių diena neišvengsiu o plaukai pusilgiai (iki menčių panašiai). Į viršų plaukų kelt nelabai noriu, nes mes su MB ir taip vienodo ūgio, o kai su batukais ant kulno ir taip aukštesnė būsiu kuodas prie tokio tipo suknutės mano galva nelabai gal lengvai pabanguoti ir nuo veido pasegti šiektiek, ką manot? va tokios suknutės laukiu iš kinijos.
Iš anksto ačiū už nuomones
Iki šiol tik skaitinėjau ir žiūrinėjau visus grožius, kokius čia sudėjusios merginos Bet dabar noriu paprašyti patarimo Jūsų, kokią šukuosena darytis. Nešioju kirpčiukus, tai jų ir vestuvių diena neišvengsiu o plaukai pusilgiai (iki menčių panašiai). Į viršų plaukų kelt nelabai noriu, nes mes su MB ir taip vienodo ūgio, o kai su batukais ant kulno ir taip aukštesnė būsiu kuodas prie tokio tipo suknutės mano galva nelabai gal lengvai pabanguoti ir nuo veido pasegti šiektiek, ką manot? va tokios suknutės laukiu iš kinijos.
Iš anksto ačiū už nuomones
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 03 23, 16:18)
Laba
...
...
As tai manau kad ir sukuosena kazkokia kaip fotkej reiktu daryt. Na nebutinai toooki dideli ta lizda daryt, bet tiesiog kad zemai segti plaukus. Palaidi plaukai dengtu nugaroje sukneles grozi, tad siulyciau dailiai susegtus plaukucius i koki kuoda ar kazka panasaus.
QUOTE(@leja @ 2010 03 23, 15:28)
butent siai mergaitei tai man negraziai atrodo. veidukas smulkus o sukuosena kaip antra galva
kalbejau apie pacia sukuosena, o ne sios mergaites isvaizda, mano veidas nera smulkus, tai gal tiktu, nors siaip esu tik ieskojimo srityje, dar neapsisprendziau