Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

Na,idesiu ir as paveiksliukus smile.gif Gal tokios jau buvo,tai atsiprasau ax.gif ,tiesiog tingiu ziureti
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
dar keleta smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2010 03 21, 23:41)
Na,idesiu ir as paveiksliukus smile.gif Gal tokios jau buvo,tai atsiprasau ax.gif ,tiesiog tingiu ziureti

ta pirma labai graziai padaryta , kur sviesiaplauke flirt.gif
Atsakyti
sveikos mergaiciukes. o ka patartumet daryti su plaukais jei jie pas mane ilgi ir labai garbanoti? nesumastau ka cia tokio nekasdienisko pasidaryt. Gal kuri irgi turit tokius plaukucius ir jau sukuosena nusiziurejus esat? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Idomu ar ziuresis nuometas ant tokiu sukuosenu? jauciu viso grozio nesimatys. Ot tai galvalauzis dabar su tais plaukais doh.gif
Atsakyti
as tokios noreciau
Atsakyti
Gal kas nors galite parekomenduoti kur darytis vestuvine sukuosena Vilniuje? Gal zinot kokia gera meistre? Nes kas man is tu nuotrauku cia pridetu, gal aptarkim kur darytis? smile.gif
Atsakyti
Man ši labai labai patiko, nes planuoju dėtis frezijas i šukuosena vietoj nuometo tai manau gražiai padaryta ši šukuosena wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 03 23, 16:57)
Man ši labai labai patiko, nes planuoju dėtis frezijas i šukuosena vietoj nuometo tai manau gražiai padaryta ši šukuosena  wub.gif

butent siai mergaitei tai man negraziai atrodo. veidukas smulkus o sukuosena kaip antra galva schmoll.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Iki šiol tik skaitinėjau ir žiūrinėjau visus grožius, kokius čia sudėjusios merginos wub.gif Bet dabar noriu paprašyti patarimo Jūsų, kokią šukuosena darytis. Nešioju kirpčiukus, tai jų ir vestuvių diena neišvengsiu ax.gif o plaukai pusilgiai (iki menčių panašiai). Į viršų plaukų kelt nelabai noriu, nes mes su MB ir taip vienodo ūgio, o kai su batukais ant kulno ir taip aukštesnė būsiu ax.gif kuodas prie tokio tipo suknutės mano galva nelabai g.gif gal lengvai pabanguoti ir nuo veido pasegti šiektiek, ką manot? va tokios suknutės laukiu iš kinijos.
Iš anksto ačiū už nuomones notworthy.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 03 23, 16:18)
Laba  4u.gif
...

As tai manau kad ir sukuosena kazkokia kaip fotkej reiktu daryt. Na nebutinai toooki dideli ta lizda daryt, bet tiesiog kad zemai segti plaukus. Palaidi plaukai dengtu nugaroje sukneles grozi, tad siulyciau dailiai susegtus plaukucius i koki kuoda ar kazka panasaus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 23, 15:28)
butent siai mergaitei tai man negraziai atrodo. veidukas smulkus o sukuosena kaip antra galva  schmoll.gif

kalbejau apie pacia sukuosena, o ne sios mergaites isvaizda, mano veidas nera smulkus, tai gal tiktu, nors siaip esu tik ieskojimo srityje, dar neapsisprendziau
Atsakyti