Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(mylima2007 @ 2010 03 14, 21:48)
nenoriu tuos retro (ar panašiai) sruogos priekyje..
bet kuodas visai nieko..
kažkaip nesuderinu savo norų.. norisi kad ir plaukų grožis atsiskleistų.. ir kad nebūtų palaidi (nors maniškis kaip tik nori tik palaidų).. ir kad gėlė būtų įsegta..
ir kad šukuosena būtų nesulaižyta.. šiek tiek garbanų.. ir kad neužstotų nugaros (suknelės nugara turėtų būti puošni)...
žodžiu..pasimetus aš..  blush2.gif

Gali pasidaryti palaidus ant sono ir gelyte irgi galima imontuoti, tokiu budu plaukai bus palaidi, nugaryte nepridengta ir gelyte bus mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
nu irgi visai nieko variantas smile.gif
juo labiau, kad kasdien kai nešioju palaidus, tai plaukai sukrenta į priekį..tai manau ant šono į priekį turėtų laikytis..
tik..ar pavyks išgauti šventiškumą? cool.gif nes tos pvz foto man ne itin šventiškos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 14 kovo 2010 - 21:44
Sveikos.
gal kas zino ar pacios daro sukuosenas kaune? g.gif mano vestuves ne uz kalnu o mano kirpejos tuo metu lt nebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 03 14, 21:48)

kažkaip nesuderinu savo norų.. norisi kad ir plaukų grožis atsiskleistų.. ir kad nebūtų palaidi (nors maniškis kaip tik nori tik palaidų).. ir kad gėlė būtų įsegta..
ir kad šukuosena būtų nesulaižyta.. šiek tiek garbanų.. ir kad neužstotų nugaros

Iš tikro tai ta banga ir ne visom tinka,net jei ir patinka. mirksiukas.gif O kas dėl palaidų plaukų, tai dabar gailiuosi,kad vestuvių dieną buvau su kuodu(kriaukle)...Mano prieš 16 metų buvo labai gražūs, šviesūs ilgi plaukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 03 14, 21:29)

oi kaip grazu.. dar gelyte kokia ir is vis fantastika.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 15, 14:19)
oi kaip grazu.. dar gelyte kokia ir is vis fantastika.. smile.gif

antra man grazi, o pirma tai nzn... g.gif namie taip kasdien vaikstau biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir as ikelsiu keleta sukuosenu is savo archyvo ax.gif

[attachmentid=194871]

Papildyta:
[attachmentid=194872]
Atsakyti
Mano šukuosena bus kažkas panašaus į šią, bent jau priekis tai tikrai toks bus smile.gif o nugaroje, per visą galva eis maždaug penki sukiniai, na kaip ne pilnai susuktos kriauklės, kurios šone bus susegtos gražiu segtuku. Buvau pas kirpėja ji man tokią padarė, bet be lakavimo. Man labai patiko, tiesa, mano plaukai nebus tokie ilgi ax.gif gaila, bet vis tiek manau bus ne ką prasčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 03 15, 18:37)
Mano šukuosena bus kažkas panašaus į šią, bent jau priekis tai tikrai toks bus smile.gif o nugaroje, per visą galva eis maždaug penki sukiniai, na kaip ne pilnai susuktos kriauklės, kurios šone bus susegtos gražiu segtuku. Buvau pas kirpėja ji man tokią padarė, bet be lakavimo. Man labai patiko, tiesa, mano plaukai nebus tokie ilgi  ax.gif gaila, bet vis tiek manau bus ne ką prasčiau  4u.gif

del ilgio plauku galima prideti
Atsakyti
ai ne, man kažkaip nelabai patinka tie pridedami plaukai, bus labai akivaizdu, kad ne su savo plaukais tekėsiu lotuliukas.gif
trumpi plaukai irgi gražiai atrodys ax.gif o dar du mėnesiai blush2.gif kiek paaugs tiek užteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 03 15, 19:41)
ai ne, man kažkaip nelabai patinka tie pridedami plaukai, bus labai akivaizdu, kad ne su savo plaukais tekėsiu  lotuliukas.gif
trumpi plaukai irgi gražiai atrodys  ax.gif o dar du mėnesiai  blush2.gif kiek paaugs tiek užteks  4u.gif

tai dar paaugs 2 cm biggrin.gif man dar nepilni 5 men liko, tai irgi auginu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 15, 13:35)
antra man grazi, o pirma tai nzn...  g.gif  namie taip kasdien vaikstau  biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti