Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

Panos, taigi ir is plonu plauku padaro bylenka, juos gi suvelia ir atrodo, kad ju daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2010 03 10, 18:00)
Sveikutes,vasara ir as busiu nuotaka,dairausi sukuosenu,bet galgalite patarti ar parodyte savas,kuriu plaukuciai ilgoki,bet plonyciai sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

Man atrodo,pasibandykit pas kokią kirpėją iš pynimų,jei aišku pačiai patinka,ploni plaukučiai+galima svetimų plaukų įpint,ar juostelę kokią. Gali tokią tobulą galvytę padaryt,kad oho mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 03 10, 16:56)
gerai kai turi daug plaukų, iš jų galima daug padaryti, o kai jų nedaug, nebežinau ir ko griebtis... sad.gif

kasdien siaip nesiskundziu, kad tu plauku daug, bet kai yra proga, tai nezinai kaip susitvarkyti, nes jokie risimai, kuodeliai nelaiko. Nors jie dar ir pakarpyti pas mane, kad kristu lengviau, bet kiekis ir svoris viestiek savo daro. Is mazai plauku galima padaryti, kad ju daug atrodytu
Atsakyti
sveikos, pradedu dairytis sukuosenos savo sventei:)
aplankiau savo kirpeja, tai suzinojau kad ji nedirba mano vestuviu diena, taigis nedarys man vestuvines sukuosenos..na, rekomendavo savo kolege....
bet kazkaip ramiau butu jei ta kuri siek tiek zino mano plaukus darytu sukuosna,,
nors suprantu, gal labai ir nesispecializuojas proginiu daryme jinai....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 03 11, 23:39)

Gražuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 03 10, 19:05)
Man atrodo,pasibandykit pas kokią kirpėją iš pynimų,jei aišku pačiai patinka,ploni plaukučiai+galima svetimų plaukų įpint,ar juostelę kokią. Gali tokią tobulą galvytę padaryt,kad oho mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus
Atsakyti
Merginos,
ieškau šukuosenos smile.gif
noriu segtis dešiniam šone gėlę (vieną ar dvi, bet tikrai ne kokias penkias).
Noriu kad plaukai nebūtų tiesūs visai. Mano iš prigimties linkę kažkiek riestis.
Mano plaukai rusvi.
Tikriausiai geriausiai būtų kuodas. Tačiau daugelyje kuodų pastebėjau, kas nepatinka:
- labai iškeltas viršus
- sulažytas priekis
- kuodas nusviręs ant kaklo

žodžiu norisi, kad ir plaukai parodyti būtų, ir kad kuodas būtų (nemėgstu tokių, kur viršuj trputį suima o viską paleidžia ir sugarbanoja), bet kad tas kuodas neatsiskirtų nuo šukuosenos, ar neliktų tiesiog ant kaklo nusviręs..

Sunkoka žodžiais nupasakot.. Bet gal kuri supratot mano norus? Gal turite ką užmačiusios? Gal galite pasidalinti mintimis, kaip gauti kažką tokio?

Parskaičiau porą temų.. tai labiausiai į tą pusę būtų šios foto..:
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 03 12, 18:13)

Sunkoka žodžiais nupasakot.. Bet gal kuri supratot mano norus? Gal turite ką užmačiusios? Gal galite pasidalinti mintimis, kaip gauti kažką tokio?

Gal panašiai padarytų?

http://www.youtube.c...h?v=FDEW_0E08kA
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 03 11, 23:39)

Baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 03 13, 21:19)

Kuri vieta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 03 13, 10:13)

nenoriu tuos retro (ar panašiai) sruogos priekyje..
bet kuodas visai nieko..

kažkaip nesuderinu savo norų.. norisi kad ir plaukų grožis atsiskleistų.. ir kad nebūtų palaidi (nors maniškis kaip tik nori tik palaidų).. ir kad gėlė būtų įsegta..
ir kad šukuosena būtų nesulaižyta.. šiek tiek garbanų.. ir kad neužstotų nugaros (suknelės nugara turėtų būti puošni)...
žodžiu..pasimetus aš.. blush2.gif
Atsakyti