Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 09, 16:23)
o kaip tokias garbanas isgavote?...  bigsmile.gif

su fenu susuko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 09, 16:16)
Man tai visai dailiai jus gavotes:)

tai tas ir yra kad bepaklausciau visiems patinka ir grazu unsure.gif o man cia kazko per daug... doh.gif o gal cia daugelio nuotaku liga pasireiske.... kai nieks netinka ir nepatinka blush2.gif ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 03 09, 15:04)
sveikos 4u.gif
pasidariau bandomaja sukuosena... norejau kazko kaip sitoj nuotrakoj http://www.part.lt/i...ce231f6b223.jpg
o gavos sitaip. man atrodo kad truputi per aukstai sukelta buvo... o gal del to, kad siaip neiprasta... tai kazkaip nesmagiai jauciausi ax.gif

o sakykit kaip cia garbanavotes? fenu ar su suktukais? kazka panasaus ir as svarstau daryti g.gif noreciau gal tik kad butu daugiau palaidu plauku garbanu tu
Papildyta:
o jau ir atsaket i klausima kaip garbanavotes blush2.gif
Atsakyti
Man mikcia pavydėlis ir jos pačios šukuosena skiriasi. Mano akim skirtingas stilius. Tokios kaip ji pati pasidarė, man nepatinka. Sugarbanoti ir pusė susegti. O pavyzdyje ne taip susekti, nėra taip, kad pusė plaukų sudėliota ant galvos. Tiesiog susegta iš šonų ir per vidury krenta (čia bent jau man taip rodos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 09, 16:40)
Man mikcia pavydėlis ir jos pačios šukuosena skiriasi. Mano akim skirtingas stilius. Tokios kaip ji pati pasidarė, man nepatinka. Sugarbanoti ir pusė susegti. O pavyzdyje ne taip susekti, nėra taip, kad pusė plaukų sudėliota ant galvos. Tiesiog susegta iš šonų ir per vidury krenta (čia bent jau man taip rodos) smile.gif

as su ja irgi nelabai kaip jauciausi, tai todel ir nusprendziau pasikonsultuot 4u.gif vis tiek sioje temoje jau tiek sukuosenu apsneketa... tai viena vertus gal ir laukiau kad kas nors kritikos pabertu kad negalvociau kad cia su manim kazkas ne taip, kad man nelabai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 03 09, 16:58)
as su ja irgi nelabai kaip jauciausi, tai todel ir nusprendziau pasikonsultuot 4u.gif

Nėra taip, kad ji Jums visai netiktų ax.gif Manau, kad galima išbandyti dar ką nors, bet reiktų gerai susimąstyti, kas tiktų prie stiliaus ir pan., nes kuo daugiau bandymų, tuo daugiau abejonių - kartais būna ir taip.

O garbanojote turbūt ne su fenu, bet su žnyplėmis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 03 09, 15:58)
as su ja irgi nelabai kaip jauciausi, tai todel ir nusprendziau pasikonsultuot 4u.gif vis tiek sioje temoje jau tiek sukuosenu apsneketa... tai viena vertus gal ir laukiau kad kas nors kritikos pabertu kad  negalvociau kad cia su manim kazkas ne taip, kad man nelabai patinka biggrin.gif

Tiesą sakant tokios tipo šukuosenos kaip: garbanos, pusė sulipinta į 'ale' kuodą, kita pusė palaidi, man visiškai nepatinka. Nes dažniausiai yra daromas kuodas iš garbanų, po viena gražiai raitoma ir t.t. Jos pasidaro tokios. O mano akim baisesnių už tokias nėra.
user posted image
Tačiau žinoma, kiekvienas renkasi kas jam patinka (rečiau, kas ir tinka).
Jei jau garbanoti ir palaidi plaukai, tai man patiko pas Benice. Taip pat kai jie būna tiesiog suimti ir susegti iš šokų, kad nekristų į akis, be jokių kuodų ir dėliojimų. smile.gif

Žinoma, visa tai tik mano suvokimas ir mano supratimas kas yra gražu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 03 09, 17:08)
Nėra taip, kad ji Jums visai netiktų  ax.gif  Manau, kad galima išbandyti dar ką nors, bet reiktų gerai susimąstyti, kas tiktų prie stiliaus ir pan., nes kuo daugiau bandymų, tuo daugiau abejonių - kartais būna ir taip.

O garbanojote turbūt ne su fenu, bet su žnyplėmis?  ax.gif

na tikriausiai kad su znyplem... blush2.gif na as abejoju... nes daugumos nuomone yra teigiama... man ji kazkokia ne tokia g.gif doh.gif blush2.gif bet kita vertus kazko labai panasaus ir noreciau... gal tik ne tiek daug plauku sukelt, o daugiau sugarbanot... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 03 09, 17:10)

del to kad jums nepatinka, jus ir esat pries tokias sukuosenas 4u.gif bet tikrai yra zmoniu, kuriems tokios sukuosenos tinka ir patinka 4u.gif jei visi vaiksciotu su kuodukais , palaidais ir t.t. irgi jie netektu savo zavesio. todel kiekvienas renkas pagal save mirksiukas.gif
o sitas jusu ispeiktas pavyzdukas tai man tiesiog thumbup.gif tai todel turbut ir sakoma kiek zmoniu-tiek nuomoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 03 09, 17:21)
tai todel turbut ir sakoma kiek zmoniu-tiek nuomoniu lotuliukas.gif

Kas tiesa, tas tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 03 09, 16:33)
tai tas ir yra kad bepaklausciau visiems patinka ir grazu unsure.gif  o man cia kazko per daug...  doh.gif o gal cia daugelio nuotaku liga pasireiske.... kai nieks netinka ir nepatinka blush2.gif  ax.gif  hihihi.gif

Gražiai jums atrodo, bet jūs pati būtinai turite jaustis gerai su šukuosena. Jūsų rodytame pavyzduke plaukučiai atrodo vėjavaikiškesni smile.gif ne per daug dailiai sušukuoti, kas ir teikia savotiško žavesio. Manau teisingai sakote, jog reikia daugiau palikti laisvų sruogų ir bus liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 03 09, 18:01)
Gražiai jums atrodo, bet jūs pati būtinai turite jaustis gerai su šukuosena. Jūsų rodytame pavyzduke plaukučiai atrodo vėjavaikiškesni smile.gif ne per daug dailiai sušukuoti, kas ir teikia savotiško žavesio. Manau teisingai sakote, jog reikia daugiau palikti laisvų sruogų ir bus liuks  4u.gif

aciu visoms uz nuomone 4u.gif tikriausiai taip ir padarysiu ax.gif flirt.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 19, 00:52)
Radau internete musu LT fotografu darbuose, labai patiko sukuosena, bendras vaizdas  thumbup.gif

user posted image

user posted image

as irgi noriu taip pasidaryt,nerealiai grazu taip plaukai,ir auskarai tokie be galo tinka smile.gif
Papildyta:
Merginos, gal turit patarimu, kur darytis sukuosena? Geriausiai,kad atvaziuotu padaryti i namus zinoma. Kad butu prieinama kaina ir graziai darytu? g.gif ir kokios mazdaug kainos ?
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 09, 21:26)
as irgi noriu taip pasidaryt,nerealiai grazu taip plaukai,ir auskarai tokie be galo tinka smile.gif
Papildyta:
Merginos, gal turit patarimu, kur darytis sukuosena? Geriausiai,kad atvaziuotu padaryti i namus zinoma. Kad butu prieinama kaina ir graziai darytu?  g.gif  ir kokios mazdaug kainos ?

Ir man labai patinka ši nuotaka, jos makiažas ir jos šukuosena ir foto super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 09 kovo 2010 - 20:37