Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(*didi* @ 2009 12 19, 22:25)
na as jau seniau maciau sias nuotraukytes,bet sis sukuosena tikrai prisimenu.mergina viska puikiai tarpusavyje suderino,o ir tinka jai nepriekaistingai thumbup.gif

Laaabai grazu thumbup.gif ir labai idomiai!

Atsakyti
Merginos,

mano plaukai labai ilgi, iki paskutinio stuburo slankstelio, MB nori, kad per vestuves jie butu kazkaip palaidi, na gal is sonu ar kazkaip suimti, bet palaidi, jokiu ten kuoduku, as ir ju nemegstu. Gal turit kokiu sukuosenu pasiziureti ilgaplaukems?
Atsakyti
Sveikos mergytes,stai koki puslapiuka radu. thumbup.gif Ikeli savo nuotraukyte ir gali pasirinkti sukuosena,bei makiaza. bigsmile.gif Pabandykit gal kuriai patiks. mirksiukas.gif

http://www.taaz.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.J: 05 sausio 2010 - 17:30
QUOTE(Mazgelis @ 2009 12 30, 17:21)
o gal turi kokiu pavyzdziu parodyt?

Jei panelės noriai darytųsi - turėčiau daug, bet kadangi nesidaro, tai kaip ir nėr unsure.gif Turiu omenyje mano darytų blush2.gif

QUOTE(Lineta* @ 2009 12 31, 14:44)
Merginos,

mano plaukai labai ilgi, iki paskutinio stuburo slankstelio, MB nori, kad per vestuves jie butu kazkaip palaidi, na gal is sonu ar kazkaip suimti, bet palaidi, jokiu ten kuoduku, as ir ju nemegstu. Gal turit kokiu sukuosenu pasiziureti ilgaplaukems?

Gal kur ir pasikartosiu 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
grazios garbanos, bet ka daryti, jei plaukai nenori ju formos islaikyti doh.gif vasara suko fenu ispurkstas putom, paskui laka purske, bet po keliu valadu man galai tiesus beveik buvo doh.gif o suristu nenoriu, tiesiais palaidais ir taip kasdien bunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 05, 21:12)
grazios garbanos, bet ka daryti, jei plaukai nenori ju formos islaikyti doh.gif vasara suko fenu ispurkstas putom, paskui laka purske, bet po keliu valadu man galai tiesus beveik buvo doh.gif o suristu nenoriu, tiesiais palaidais ir taip kasdien bunu biggrin.gif

Pas mane ta pati problema. mirksiukas.gif Ilgi ir tiesus plaukai,visada kai garbanodavau plaukus po keliu valandu jie isitiesia. smile.gif Bet mano kirpeja padare atradima. biggrin.gif Buvau pamerge,vestuves buvo sestadieni tai mano kirpeja man is vakaro susuko bigudukus ir ryta isleido ir padare sukuosena,sutaupiau daug laiko,o ir garbanos laikes dvi dienas. thumbup.gif Tai taipat darysiu ir per vestuves. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 05, 23:34)
Pas mane ta pati problema. mirksiukas.gif Ilgi ir tiesus plaukai,visada kai garbanodavau plaukus po keliu valandu jie isitiesia. smile.gif Bet mano kirpeja padare atradima. biggrin.gif Buvau pamerge,vestuves buvo sestadieni tai mano kirpeja man is vakaro susuko bigudukus ir ryta isleido ir padare sukuosena,sutaupiau daug laiko,o ir garbanos laikes dvi dienas. thumbup.gif Tai taipat darysiu ir per vestuves. rolleyes.gif

jergau, tikiuos minkstus biggrin.gif is patirties zinau kad suktukais miegoti-kosmaras doh.gif noriu garbanu kaip Benices foto, bet abejoju ar tverciau nakti pries vestuves su dideliais suktukais... o garbanos tvarkingos buvo? nes atsikelus kai ragana atrodyciau susivelus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 05, 21:42)
jergau, tikiuos minkstus biggrin.gif is patirties zinau kad suktukais miegoti-kosmaras doh.gif noriu garbanu kaip Benices foto, bet abejoju ar tverciau nakti pries vestuves su dideliais suktukais... o garbanos tvarkingos buvo? nes atsikelus kai ragana atrodyciau susivelus biggrin.gif

Ne,gaila bet buvo tie kieti. hihihi.gif Nakti miegojau sunkiai bet tikrai buvo verta. wub.gif Sukuosena buvo labai grazi (bet jau man),ir grabanos grazios.(Pabandysiu foto paieskoti) O nakti pries vestuves ar taip ar taip blogai miegosiu,nes zinau save.. lotuliukas.gif Tai bigudukai nemasys. biggrin.gif
Papildyta:
Va radau,cia plaukai sukelti. 4u.gif Kazko labai panasaus noriu ir savo vestuvems,tik be gelyciu nes turesiu tiara + nuometas ilgas. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.J: 05 sausio 2010 - 23:53
Toms kurių plaukai nelinkę suktis ir išlaikyti garbanų, kartais daromas silpnas pakeliamasis cheminis šukavimas. Plaukai atrodo tiesūs, o sugarbanujus laikosi ilgiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 06, 00:42)

Su minkštais suktukais gražios garbanos nesigauna (bent jau man) g.gif O miegoti su kietais vestuvių naktį - oi nee schmoll.gif dirbu su nuotakomis n metų ir vis galvodavau, kad jau per savo vestuves tai miegosiu ramiai, nes tiek mačius...ir ką? biggrin.gif Negalėjau užmigti, miegojau tikrai prastai, o jei dar kietų bigudukų turėčiau.. beliktų atsisėsti ir sėdėti biggrin.gif Bigudukai nakčiai tiktų nebent toms, kurios pratusios miegoti su jais. Mano plaukai labai ilgi ir per naktį tikrai neiždžiūsta bigudukuose, tai išeina dvigubas darbas.

QUOTE(Dieter @ 2010 01 06, 00:59)
Toms kurių plaukai nelinkę suktis ir išlaikyti garbanų, kartais daromas silpnas pakeliamasis cheminis šukavimas. Plaukai atrodo tiesūs, o sugarbanujus laikosi ilgiau. mirksiukas.gif

Galima, bet kenkia plaukams, o vien tik dėl vestuvinės šukuosenos, kaži ar verta g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 01 06, 08:51)
Su minkštais suktukais gražios garbanos nesigauna (bent jau man)  g.gif O miegoti su kietais vestuvių naktį - oi nee  schmoll.gif 
Galima, bet kenkia plaukams, o vien tik dėl vestuvinės šukuosenos, kaži ar verta  g.gif ?

tai va, kad nelabai noreciau tokio streso dar ir del suktuku doh.gif
o cheminio nedaryciau, net nedazau plauku, ir taip plonus turiu g.gif
ko gero teks pirkt labai stiprios fiksacijos priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 06, 10:01)
tai va, kad nelabai noreciau tokio streso dar ir del suktuku doh.gif
o cheminio nedaryciau, net nedazau plauku, ir taip plonus turiu g.gif
ko gero teks pirkt labai stiprios fiksacijos priemones g.gif

O tai jus pati darysites sukuosena ??? Nes siaip kirpejos turi priemoniu, bet jei jau plaukai tokie kurie nesigarbanoja ir nelaiko garbanu manau tos priemones neka ir pagelbes g.gif Na cia manonuomone...
Atsakyti