Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

NIDA* kaip įdomu, o kaip čia tie paukšteliai į šukuoseną kažkaip įkomponuojami?
gal turit pavyzdžių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 26, 20:10)
jus man geriau sakykit is kur tokius batelius gauti?  bigsmile.gif  man tokiu reikia  wub.gif

manau rasiu paprastus tokiu batelius Kauno urmo bazeje.. (jie juk visai paprasti), o ta gelyte pasius siuveja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 03 01, 14:04)
Niu įdedu aš savo gėlytes, kur žadėjau parodyti, ką sumeistravau  blush2.gif

user posted image

user posted image

o man labai patiko sios dvi... gal cia galima ju nusipirkti is jusu?? O gaminate ir kitokiu spalvu??
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 01, 17:24)
o man labai patiko sios dvi... gal cia galima ju nusipirkti is jusu?? O gaminate ir kitokiu spalvu??

Yap, gaminu pgl. užsakymą, taigi ir spalvų galima užsiprašyti tokių, kokių medžiagų būna pardavime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 03 01, 15:39)
NIDA* kaip įdomu, o kaip čia tie paukšteliai į šukuoseną kažkaip įkomponuojami?
gal turit pavyzdžių?  4u.gif

na, cia mano ideja mirksiukas.gif turiu keliata pavyzdziu, bet jie eskizai.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 03 01, 17:51)
na, cia mano ideja  mirksiukas.gif  turiu keliata pavyzdziu, bet jie eskizai.

orginalu thumbup.gif
bus įdomu pamatyti rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 03 01, 17:06)
orginalu  thumbup.gif
bus įdomu pamatyti rezultatą  mirksiukas.gif

jei pavyks igyvendinti.. smile.gif
Atsakyti
o aš ieškau gražaus, įspūdingo, originalaus segtuko į plaukus, kad būtų balti ir auksiniai svarowskiai...

jei žinot, kur galėčiau tokį gauti, tai labai lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Benice ketvirtąją gėlytę imčiau bigsmile.gif Jei apskritai nuspręsiu segti kažką į plaukus g.gif O būtų galima ir kitokios spalvos (pvz. žalios arba šokolado rudos)?
Atsakyti
Benice tikrai, dėl skonio nesiginčijama smile.gif

Įdomu ar balta spalva gražiai atrodytų tokios nei pelenų, nei rudoj plaukų spalvoj. mastau.gif Ir šiaip būtų įdomu kokios dar spalvos tiktų prie tokių plaukų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 03 01, 18:53)
Benice ketvirtąją gėlytę imčiau  bigsmile.gif  Jei apskritai nuspręsiu segti kažką į plaukus  g.gif  O būtų galima ir kitokios spalvos (pvz. žalios arba šokolado rudos)?

Jei medžiaginės, tai įmanoma viskas, dėl plunksnų neesu tikra, bet reiktų pasieškoti.

QUOTE(Dieter @ 2010 03 01, 18:58)
Įdomu ar balta spalva gražiai atrodytų tokios nei pelenų, nei rudoj plaukų spalvoj. mastau.gif Ir šiaip būtų įdomu kokios dar spalvos tiktų prie tokių plaukų. smile.gif

Galbūt labiau tiktų pieno spalvos (gal ivory) papuošimai, sunku pasakyti kai nematau tos spalvytės g.gif
Atsakyti
plunksnu yra tikrai ivairiaspalviu pirkti... siuvimo prekese, Ermitaze, Senukuose maciau... Tikrai dailus papuosimai smile.gif
Atsakyti