Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 23, 12:16)
as taip pat galvoju apie nedideli papuosima i plaukus.. galvoju pasidaryti gele is medziagos (arba prasysiu, kad siuveja padarytu)..na cia batas, bet gele galvoju tokia, arba plevesuojanciais krastais.. ziuresiu, kad tiktu pagal suknia..  ax.gif
user posted image

jus man geriau sakykit is kur tokius batelius gauti? bigsmile.gif man tokiu reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 26, 18:58)
priešpaskutinė atrodo dailiai  4u.gif

man irgi pries paskutine labiausiai patiko... bet prie jos neina jau tada geles isekti... o is nugatos kazin ar beverta...
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 26, 20:10)
jus man geriau sakykit is kur tokius batelius gauti?  bigsmile.gif  man tokiu reikia  wub.gif

va va drinks_cheers.gif tą patį pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
O kaip dabar issimti tas nuotraukas??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nometa @ 2010 02 26, 15:23)
man labai idomi sukuosena ir grazus makijazas cia :
http://designdeluxe.am/hayko

toks truputeli "plastmasinis" ivaizdis. Makiazas atrodo labai dirbtinai, antakiai schmoll.gif ir ta kasa netikra.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 02 26, 18:44)
na Jus cia rodot visokius modelius ir t.t. o as nusprendziau pasidaryti keleta vriantu ant saves, aisku visai neprofesionaliai, paparastai bet kad esme matytusi.. Va gal jus padesit apsispresti kas cia man labiau tinka smile.gif

man atviksciai, priespaskutinis variantas,nelabai- tos ant kaklo sruogos visai netinka. Jums labiausiai tiktu kirpciu neiskelti, sukuoti labiau ant priekio ir kisti uz ausies. Jums tiktu toks kirpimas ir spalva -panasus tipazas ir veido forma.
user posted image

o del vestuvines sukuosenos, purus kuodelis virsugalvyje. panasiai kaip paskutineje jusu foto.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 02 26, 21:05)

user posted image

Labai grazi plauku spalva... tikrai noreciau tokios.. reikes nusinesti sita foto pas kirpeja nes as jai nesugebu isaiskinti kokios mazdaug spalvos noriu... O dabar jau esu savo naturalius atsiauginusi, nes nuo tu dazymu buvo gerokai sugadinti...

smile.gif aciu uz pastebejimus.
Atsakyti
Niu įdedu aš savo gėlytes, kur žadėjau parodyti, ką sumeistravau blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 01 kovo 2010 - 14:04
QUOTE(Benice @ 2010 03 01, 14:04)

gal kartais gaminate ne tik geles ir kaspinus? Ieskau kas galetu pagaminti man paukscius. Tiesiog reikalingi grazus pakankamai realaus dydzio pauksteliai, geles is silko tupintys plaukuose. dar kazkokie priedai, tiesiog palikciau gaimintojo fantazijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 01 kovo 2010 - 14:14
QUOTE(NIDA* @ 2010 03 01, 15:13)
QUOTE(Benice @ 2010 03 01, 14:04)

gal kartais gaminate ne tik geles ir kaspinus? Ieskau kas galetu pagaminti man paukscius. Tiesiog reikalingi grazus pakankamai realaus dydzio pauksteliai, geles is silko tupintys plaukuose. dar kazkokie priedai, tiesiog palikciau gaimintojo fantazijai.

Na, paukščiukų gaminti kol kas neteko blush2.gif net neisivaizduoju kaip tas turėtų atrodyti, gal geriau nusipirkti gatavus paukščiukus ir prie jų montuoti gėles g.gif
Atsakyti
Benice, trys paskutiniai darbeliai man labai patiko wub.gif thumbup.gif
O ypač tas kaspinas su juostele uždėtas ant kuodo wub.gif Fantastika. Tokio aksesuaro neatsisakyčiau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 01, 15:38)
Benice, trys paskutiniai darbeliai man labai patiko wub.gif  thumbup.gif
O ypač tas kaspinas su juostele uždėtas ant kuodo wub.gif Fantastika. Tokio aksesuaro neatsisakyčiau. wub.gif

Dėl to kaspino, tai komedija, pagaminau pagal nuotaiką, draugė pamačiusi pasakė, kad vargu ar kam tokio prireiktų biggrin.gif O pasirodo dėl grožio tikrai nesiginčijama ax.gif
Atsakyti
[quote=Benice,2010 03 01, 14:16]
[/quote]

Na, paukščiukų gaminti kol kas neteko blush2.gif net neisivaizduoju kaip tas turėtų atrodyti, gal geriau nusipirkti gatavus paukščiukus ir prie jų montuoti gėles g.gif
[/quote]

zinoma, kad mieliau pirkciau gatavus. jei zinociau kur ju ieskoti mirksiukas.gif gal kur buvo jusu akis uzmacius?
Atsakyti