Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(xernesta @ 2010 02 23, 12:38)
Zinot kuo tuoliau tuo labiau as zaviuosi kuodukais wub.gif  tai taip subtilu bei elegantiska  wub.gif
drinks_cheers.gif Ir man jie labai wub.gif
Šiaip, man dar jie patinka dėl to, kad būna atidengtas merginos veidas, pečiai, kaklas. Man tai labai seksualu, gražu ir subtilu. Taip pat matosi visas suknelės grožis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 23, 14:40)
Šiaip, man dar jie patinka dėl to, kad būna atidengtas merginos veidas, pečiai, kaklas. Man tai labai seksualu, gražu ir subtilu. Taip pat matosi visas suknelės grožis bigsmile.gif

drinks_cheers.gif pritariu del sito 100 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 23, 14:40)

drinks_cheers.gif man irgi labai grazi atidengtas kaklas ir peciai, todel net negalvoju jokio papuosalo ant kaklo tik suimti plaukai ir ilgi auskarai wub.gif
dar apyranke
Atsakyti
kadangi mano plaukai iki peciu ir kirpti tiesiai, nieko nesugalvoju,ka cia pasidaryt grazaus.. nemegstu kuodeliu, dazniausiai vaikstau palaidais plaukais. kazkaip sita sukuosena uzstrigo,

http://www.jameswhit...rdresser_11.jpg

tik man tas "kaspinelis" negrazu. ka butu galima vietoj jo isegt?
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 02 23, 17:55)
kadangi mano plaukai iki peciu ir kirpti tiesiai, nieko nesugalvoju,ka cia pasidaryt grazaus.. nemegstu kuodeliu, dazniausiai vaikstau palaidais plaukais. kazkaip sita sukuosena uzstrigo,

na man grazu dabar tos lengvos medziageles geles..kur pries tai idejau ax.gif
Atsakyti
graži šukuosena šviesiems:

user posted image

ir tamsiems:

user posted image

dar graži šita:

user posted image

o čia labai gražus segtukas, tik nuotrauka nespalvota...

user posted image

gaila, kad daug gražių šukuosenų yra šviesiems plaukams, man kaip tamsiaplaukei labai sunku rinktis... o dar ir plaukai iki pečių ax.gif tai net nežinau ar kai kurioms šukuosenoms man užtektų plaukų doh.gif

va štai tokiems tai tikrai neužtektų, o gaila ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iena: 23 vasario 2010 - 19:25
QUOTE(@leja @ 2010 02 23, 16:39)
drinks_cheers.gif man irgi labai grazi atidengtas kaklas ir peciai, todel net negalvoju jokio papuosalo ant kaklo tik suimti plaukai ir ilgi auskarai  wub.gif
dar apyranke

Ir aš galvoju apie tą patį smile.gif Kuodas ir ilgi auskarai, gal net iki raktikaulio. smile.gif

QUOTE(Bordini @ 2010 02 23, 16:55)

Labai graži šukuosena, kaip trumpiems plaukams thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
noriu paprasyti pagalbos, kirpejai dar nerodziau sukneles modeliuko, noriu pasiruosti pvz visu pirmiausia ko noreciau, siaip svarstau galimybe buti palaidais plaukais be nuometo, nepatinka man jie visai,ir be to pas mane jie stori sviesus ir ilgi wub.gif pasigyriau blush2.gif doh.gif ka galit patarti? ar netiktu palaidi plaukai prie sios suknios? gal kuodukas? bet kad labai sunkus jis tada bus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 02 23, 19:59)
noriu paprasyti pagalbos, kirpejai dar nerodziau sukneles modeliuko, noriu pasiruosti pvz visu pirmiausia ko noreciau, siaip svarstau galimybe buti palaidais plaukais be nuometo, nepatinka man jie visai,ir be to pas mane jie stori sviesus ir ilgi  wub.gif  pasigyriau  blush2.gif  doh.gif  ka galit patarti? ar netiktu palaidi plaukai prie sios suknios? gal kuodukas? bet kad labai sunkus jis tada bus

Butent prie sitos suknios, jeigu plaukai ilgi, tai mano manymu, palaidi visai nesiziures. Rinkciausi arba, kaip pati sakot, kuoduka, arba bent jau kazka sukelta i virsu, kad matytusi peciai.
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(iena @ 2010 02 23, 20:00)
graži šukuosena  šviesiems:

user posted image

Gal kirpėjos prakonsultuos,kaip kuodelis susuktas,kaip kriauklę sukt ar kitaip? Labai jau gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 24 vasario 2010 - 08:29
man paskutine ikelta labai grazi smile.gif kuo toliau tuo vis labiau galvoju kad reikia kuoduka man daryt... labai sunku apsisprest... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 02 23, 21:59)
noriu paprasyti pagalbos, kirpejai dar nerodziau sukneles modeliuko, noriu pasiruosti pvz visu pirmiausia ko noreciau, siaip svarstau galimybe buti palaidais plaukais be nuometo, nepatinka man jie visai,ir be to pas mane jie stori sviesus ir ilgi  wub.gif  pasigyriau  blush2.gif  doh.gif  ka galit patarti? ar netiktu palaidi plaukai prie sios suknios? gal kuodukas? bet kad labai sunkus jis tada bus
user posted image

o as manau kad prie sios sukneles visai tiktu tokios sukuoseno smile.gif

user posted image

user posted image

gaila kad manuju plauku neuztenka tokiom sukuosenom ... 4u.gif
Atsakyti