Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

man pirmoji, su eva longoria, labai gražutė smile.gif

O negeras pavyzdys tai jau tikrai... negeras lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbejau su kirpeja, tai sake, kad labai populiaru pernai buvo geles ir ivairus plauku papuosalai, daug mergaiciu daresi sukuosenas tokias lengvas, pvz. bangos, ir puose kazkuo. smile.gif
Atsakyti
Mazgelis, skoniai sutampa ir net labai sakyciau, bet kur rasti tokia meistre, kuri nepadarytu to tavo ideto blogo pavyzdzio??? doh.gif

Jei ir deciau papuosima i galva tai jis butu labai minimalus, na toks kaip Mazgelio nuotraukose... arba jo visai nebutu...

Vis dar laukiu pasiulymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 21, 21:07)
kuodeliai tai nesutinku kad sviesiaplaukems graziau, man tikrai ne schmoll.gif 
asmeniskai man nepatinka prie veido prisukuoti svieus plaukai nes tada susilieja su veidu

turiu galvoje laisvas, nesulipintas prie galvos sukuosenas ir kuodelius. Tvarkinga netvarka visada graziau ziurisi blondinems.

paskutiniai ideti pavyzdziai, dvi pirmosios nuotraukos, asmeniskai man , nepatinka tie " sliekai" aplink veida. Man perdaug romantiskumo,saldybes . jau geriau toks variantas: user posted image
bet vel siuo atveju laimejo sviesiaplauke.

lygiai taip pat ieskau neklijuojancios plauku meistres, bet kad ir neissileistu , nenutistu viskas iki vidurnakcio. Pacios mano plaukai ziauriai sunkus, ilgi ir ju daug, reikia tikrai gero profo, kad susitvarkytu. noreciau rasti toki zmogu, kuris vienas tvarko ir plaukus ir daro makiaza.
Atsakyti
Keleta paveiksliuku aptarimui ir temos pagyvinimui 4u.gif
Atsakyti
Na nors pati buvau blondine,(o natural brunete) bigsmile.gif siuo metu esu brunete, ir mano nuomone brunetems ar satenes prie baltos sukneles daug graziau atrodo plaukuciai, nes jie issiskiria, o ne susilieja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 23 vasario 2010 - 11:10
QUOTE(Notti @ 2010 02 22, 18:11)
Mazgelis, skoniai sutampa ir net labai sakyciau, bet kur rasti tokia meistre, kuri nepadarytu to tavo ideto blogo pavyzdzio??? doh.gif

Jei ir deciau papuosima i galva tai jis butu labai minimalus, na toks kaip Mazgelio nuotraukose... arba jo visai nebutu...

Vis dar laukiu pasiulymu  blush2.gif

as taip pat galvoju apie nedideli papuosima i plaukus.. galvoju pasidaryti gele is medziagos (arba prasysiu, kad siuveja padarytu)..na cia batas, bet gele galvoju tokia, arba plevesuojanciais krastais.. ziuresiu, kad tiktu pagal suknia.. ax.gif

user posted image

Atsakyti
graži gėlė, tikrai smile.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 22, 17:22)
o sia siaip kaip negera pavyzdi idedu (ta prasme ne mano skonio)  unsure.gif

Aš tokia kas dien,tik be gėlės už ausies. Ir man gražu tongue.gif Turiu galvoj Džesikos foto, jei nesuklydau su asmenybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 23 vasario 2010 - 12:10
ten šitas pavyzdys turėtas omeny wink.gif

http://www.ipix.lt/desc/34105053/
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 02 23, 13:15)
ten šitas pavyzdys turėtas omeny wink.gif

http://www.ipix.lt/desc/34105053/

tai jau apsižiūrėjau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinot kuo tuoliau tuo labiau as zaviuosi kuodukais wub.gif tai taip subtilu bei elegantiska wub.gif
Atsakyti