Tas kuodukas aprištas balta juosta
Įdomu čia viskas su jos natūraliais plaukais ar ir pridėtų yra
QUOTE(Dieter @ 2009 12 19, 15:45)
Tas kuodukas aprištas balta juosta
Šiaip sunku pasakyti, bet manau, kad galimas daiktas, jog ir natūralūs plaukučiai Jei plaukai ilgesni, su velimo pagalba galima išgauti tokį vaizdą.
Man irgi tas pavyzdėlis labai
Dar vienas mano darbukas su baltomis gėlytėmis, plaukų perpinimai, išeitis panelėms, kurios neturi storų kasų
QUOTE(Benice @ 2009 12 19, 20:50)
Šiaip sunku pasakyti, bet manau, kad galimas daiktas, jog ir natūralūs plaukučiai Jei plaukai ilgesni, su velimo pagalba galima išgauti tokį vaizdą.
Dar vienas mano darbukas su baltomis gėlytėmis, plaukų perpinimai, išeitis panelėms, kurios neturi storų kasų
Lb grazu
QUOTE(Rykute @ 2009 12 18, 22:52)
Radau internete musu LT fotografu darbuose, labai patiko sukuosena, bendras vaizdas
na as jau seniau maciau sias nuotraukytes,bet sis sukuosena tikrai prisimenu.mergina viska puikiai tarpusavyje suderino,o ir tinka jai nepriekaistingai
QUOTE(Dieter @ 2009 12 23, 02:04)
Kokie grožiai Man labai patinka tokio tipo priedai, labai papuošia šukuoseną, tik Lietuvoje, žiūriu, panelės gan kuklios, reta drįsta dėtis kažką tokio
Beje, ar pastebėjote, kad modelių plaukučiai tamsūs? Ant šviesių taip gerai nesimato
Įvairių papuošimų galima pasigaminti ir pačioms, tai tikrai nėra sudėtinga. Pvz. neseniai viena mano klientė nusipirko dirbtinę rožę (baltą, medžiaginio tipo). Išardėme ją ir žiedlapius įsegėme į šukuoseną, tiesa, išėjo jau ne rožė, bet tikrai graži ir puošni gėlė, šukuosena atrodė labai gražiai
Tai va, visai nebūtina išlaidauti, reikia tik šiek tiek noro ir išradingumo
Tamsesnio metalos, manau ir šviesiuose plaukuose labai gražiai atrodytų. O jei kieno suknelė su juodu akcentu, tai manau ir juosta juoda plaukuose tiktų. (Ir visai ne gedulą primena). Tokie priedai ir man labai gražu. Tai netradiciška, ir ne tai kas būna pas kas antrą. Už tai mane ir traukia.
Ir jūs teisi, reikia tik noro ir trupučio fantazijos.
Ir jūs teisi, reikia tik noro ir trupučio fantazijos.
kaip noreciau atrasti kazka lengvo, neipareigojancio, romantisko, plevesuojancio bet va daugelyje salonu vien tokios grieztos sukuosenos kur kiekvienas ne taip styrantis plaukas iskart krinta i akis
QUOTE(Mazgelis @ 2009 12 24, 12:26)
kaip noreciau atrasti kazka lengvo, neipareigojancio, romantisko, plevesuojancio bet va daugelyje salonu vien tokios grieztos sukuosenos kur kiekvienas ne taip styrantis plaukas iskart krinta i akis
O aš irgi turiu tokių svajonių, tik norėčiau dažniau tokias daryti. Deja, panelės dažniau nori kažko standartiško nei neįpareigojančio
Žodžiu mes sutartumėme
QUOTE(Benice @ 2009 12 24, 12:35)
O aš irgi turiu tokių svajonių, tik norėčiau dažniau tokias daryti. Deja, panelės dažniau nori kažko standartiško nei neįpareigojančio
Žodžiu mes sutartumėme
Žodžiu mes sutartumėme
o gal turi kokiu pavyzdziu parodyt?