Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

Tas kuodukas aprištas balta juosta thumbup.gif wub.gif
Įdomu čia viskas su jos natūraliais plaukais ar ir pridėtų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 19, 15:45)
Tas kuodukas aprištas balta juosta thumbup.gif  wub.gif
Įdomu čia viskas su jos natūraliais plaukais ar ir pridėtų yra g.gif

Šiaip sunku pasakyti, bet manau, kad galimas daiktas, jog ir natūralūs plaukučiai g.gif Jei plaukai ilgesni, su velimo pagalba galima išgauti tokį vaizdą.
Man irgi tas pavyzdėlis labai wub.gif

Dar vienas mano darbukas su baltomis gėlytėmis, plaukų perpinimai, išeitis panelėms, kurios neturi storų kasų blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 19 gruodžio 2009 - 18:51
QUOTE(Benice @ 2009 12 19, 20:50)
Šiaip sunku pasakyti, bet manau, kad galimas daiktas, jog ir natūralūs plaukučiai  g.gif Jei plaukai ilgesni, su velimo pagalba galima išgauti tokį vaizdą.
Man irgi tas pavyzdėlis labai  wub.gif

Dar vienas mano darbukas su baltomis gėlytėmis, plaukų perpinimai, išeitis panelėms, kurios neturi storų kasų  blush2.gif
user posted image

Lb grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 18, 22:52)
Radau internete musu LT fotografu darbuose, labai patiko sukuosena, bendras vaizdas  thumbup.gif

user posted image

user posted image

na as jau seniau maciau sias nuotraukytes,bet sis sukuosena tikrai prisimenu.mergina viska puikiai tarpusavyje suderino,o ir tinka jai nepriekaistingai thumbup.gif
Atsakyti
Šita šukuosena irman labai labai thumbup.gif
Nestandartinė, elegantiška. Man tokios pačios gražiausios:)
Atsakyti
Rykute, o gal galite įmesti nuorodą, kur radote tos nuotakos su kuodu apjuostu balta juosta, nuotraukas. smile.gif Būtų labai smagu pažiūrėti realias vestuvių nuotraukas. Kaip kas suderinta ir t.t. 4u.gif Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 23, 02:04)

Kokie grožiai wub.gif Man labai patinka tokio tipo priedai, labai papuošia šukuoseną, tik Lietuvoje, žiūriu, panelės gan kuklios, reta drįsta dėtis kažką tokio verysad.gif

Beje, ar pastebėjote, kad modelių plaukučiai tamsūs? Ant šviesių taip gerai nesimato g.gif

Įvairių papuošimų galima pasigaminti ir pačioms, tai tikrai nėra sudėtinga. Pvz. neseniai viena mano klientė nusipirko dirbtinę rožę (baltą, medžiaginio tipo). Išardėme ją ir žiedlapius įsegėme į šukuoseną, tiesa, išėjo jau ne rožė, bet tikrai graži ir puošni gėlė, šukuosena atrodė labai gražiai wub.gif wub.gif

Tai va, visai nebūtina išlaidauti, reikia tik šiek tiek noro ir išradingumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tamsesnio metalos, manau ir šviesiuose plaukuose labai gražiai atrodytų. smile.gif O jei kieno suknelė su juodu akcentu, tai manau ir juosta juoda plaukuose tiktų. smile.gif (Ir visai ne gedulą primena). Tokie priedai ir man labai gražu. Tai netradiciška, ir ne tai kas būna pas kas antrą. Už tai mane ir traukia.
Ir jūs teisi, reikia tik noro ir trupučio fantazijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip noreciau atrasti kazka lengvo, neipareigojancio, romantisko, plevesuojancio wub.gif bet va daugelyje salonu vien tokios grieztos sukuosenos blink.gif kur kiekvienas ne taip styrantis plaukas iskart krinta i akis
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 12 24, 12:26)
kaip noreciau atrasti kazka lengvo, neipareigojancio, romantisko, plevesuojancio  wub.gif  bet va daugelyje salonu vien tokios grieztos sukuosenos  blink.gif kur kiekvienas ne taip styrantis plaukas iskart krinta i akis

O aš irgi turiu tokių svajonių, tik norėčiau dažniau tokias daryti. Deja, panelės dažniau nori kažko standartiško nei neįpareigojančio unsure.gif

Žodžiu mes sutartumėme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 12 24, 12:35)
O aš irgi turiu tokių svajonių, tik norėčiau dažniau tokias daryti. Deja, panelės dažniau nori kažko standartiško nei neįpareigojančio  unsure.gif

Žodžiu mes sutartumėme  lotuliukas.gif

o gal turi kokiu pavyzdziu parodyt?
Atsakyti