Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

va Kovo 5-7d. itexpo vyks Pelene smile.gif ten turetu manau but...
Atsakyti
o aš jau matau, kad turėsiu prblemą - mano plaukai trumpi, tad ir šukuosenų pasirinkimas turbūt minimalus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 02 19, 23:10)
o aš jau matau, kad turėsiu prblemą - mano plaukai trumpi, tad ir šukuosenų pasirinkimas turbūt minimalus sad.gif

gal ir nedidelis, bet yra tikrai graziu sukuosenu, svarbiausia geras kirpimas, spalva.. ir kokia gele uz ausies smile.gif galima susukavus visus atgal kuodelio vietoje pritvirtinti geles-niekas net nesuprastu, kad plaukai trumpi.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 19 vasario 2010 - 23:36
aciu uz foto, viena patiko smile.gif ir dar labai [patiko, kai kazkuri buvo idejusi su idomiais lankeliais-tiarom. gal zinot, ar vilniuje butu ju?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 02 19, 23:05)
per paroda? o kada ji buna ir kur?

Šiemet Vilniuj vestuvių paroda bus kovo 27-28d. Reval hotel Lietuva.
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 02 20, 10:03)

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 02 20, 08:03)

bet kai buvau toj parodoj praeitais metai tai zinokit na man pasirode kad sugaisiau laika, tik vizitiniu korteliu visa maisa atsinesiau namo biggrin.gif nes visko ten daug, zmoniu daug, sunku susigaudyt paskiau ka tau reikia ir ko ten atejai biggrin.gif
Atsakyti
bet gal ir gerai - gal netyčia tarp tos daugybės atrasim ką ypatingo smile.gif to ir linkiu visoms smile.gif
Atsakyti
user posted image

daug grozybiu patiko,,bet galvoju sita ant mano trumpoku plauku gal visai deretu....auskariukai kokie nors ,,,ar kaklo papuosalas pagyvintu viska..
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 02 20, 12:45)
user posted image

daug grozybiu patiko,,bet galvoju sita ant mano trumpoku plauku gal visai deretu....auskariukai kokie nors ,,,ar kaklo papuosalas pagyvintu viska..

grazu, dar gelyte kokia i plaukus ir isvis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 20, 11:47)
grazu, dar gelyte kokia i plaukus ir isvis  thumbup.gif  wub.gif

jo,,kazko ten da truksta, bet siaip, realu visai.
Atsakyti
atsitempiu is kitos temos grazia sukuosena
user posted image
Atsakyti