Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 31, 16:03)

sita gerule bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 31, 22:40)

o jum gerai ziurisi kai plaukai palei veida taip padaryti? g.gif
man kazkaip kai laisvesnej sukuosenoj tokie lyg issprude tai nieko, bet tokie sulyzinti kazkodel labai negrazu/senoviska ar cia tik man taip?
Papildyta:
to kur suvarstytos juostele tikrai pirmakart tokias matau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 01 vasario 2010 - 11:44
QUOTE(Odora @ 2010 02 01, 12:45)
o jum gerai ziurisi kai plaukai palei veida taip padaryti?  g.gif
man kazkaip kai laisvesnej sukuosenoj tokie lyg issprude tai nieko, bet tokie sulyzinti kazkodel labai negrazu/senoviska ar cia tik man taip?
Papildyta:
to kur suvarstytos juostele tikrai pirmakart tokias matau smile.gif

ne vienai tau taip. man irgi sitie varvekliai visai ne kaip atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 31, 15:12)

man antra nuo virsaus labai grazi, taip tobulai ir svariai atlikta. super
Atsakyti
Būkit geros, necituokit visos paklodės, kam apkrauti puslapius.
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 31, 16:41)
ech, kaip as jums mergaites pavydziu tos kurios turi ilgus plaukus. O as kaip ir kazkuri mergaite rase irgi esu nusikirpusi kare tai dabar auginsiu, kad nors siek tiek iki vasaros paaugtu, o mano dar toli grazu nesiekia peciu... net nerandu nei vienos tinkamos ir patinkancios.  doh.gif

turbut kalbi apie mane lotuliukas.gif musu net nikai beveik vienodi tongue.gif kazkaip vis linkstu prie to, kad vel kirpsiu kare.. nenoriu tu standartiniu kuodu (jau uzsiauginau tam plaukus).. busiu palaidais plaukais su gelyte prie ausies.. paskutiniu metu viska supaprastinu iki smulkmenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 01, 12:45)
o jum gerai ziurisi kai plaukai palei veida taip padaryti?  g.gif

Aš manau, kad būtent toks pvz. kaip parodėte būtų netinkamas vestuvėms, kadangi po dienos tos sruogelės atrodytų nekaip g.gif

QUOTE(Blondie* @ 2010 02 01, 13:56)
Būkit geros, necituokit visos paklodės, kam apkrauti puslapius.

Pritariu 4u.gif 4u.gif

Įdedu vieną paskutinių darbelių, tai buvo ne nuotaka, tiesiog svečias, nežinau kaip Jums, bet klientei patiko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 01, 17:40)
nenoriu tu standartiniu kuodu (jau uzsiauginau tam plaukus).. busiu palaidais plaukais su gelyte prie ausies.. paskutiniu metu viska supaprastinu iki smulkmenu  doh.gif

O man tai taip ir gražiausia. Paprastumas yra gražu, o tortas ant galvos tai nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 01, 21:58)
Aš manau, kad būtent toks pvz. kaip parodėte būtų netinkamas vestuvėms, kadangi po dienos tos sruogelės atrodytų nekaip  g.gif
Pritariu  4u.gif  4u.gif
Įdedu vieną paskutinių darbelių, tai buvo ne nuotaka, tiesiog svečias, nežinau kaip Jums, bet klientei patiko  biggrin.gif
user posted image

Man visai simpatiska, as megstu kompozicijos apacioi, idedu savo viena darba, daritas praeita vasara, tik mergina dar turetu persirengti. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 01, 22:58)
Įdedu vieną paskutinių darbelių, tai buvo ne nuotaka, tiesiog svečias, nežinau kaip Jums, bet klientei patiko  biggrin.gif
user posted image

gal ir nieko, tik tie "makaronai" paraityti smilkiniuose doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2010 02 02, 17:37)
idedu savo viena darba, daritas praeita vasara, tik mergina dar turetu persirengti. smile.gif

user posted image

o cia neturiu prie ko prikibt, grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 02 02, 16:37)
Man visai simpatiska, as megstu kompozicijos apacioi, idedu savo viena darba, daritas praeita vasara, tik mergina dar turetu persirengti. smile.gif

Man tai jos labai panasios biggrin.gif

QUOTE(@leja @ 2010 02 02, 16:47)
gal ir nieko, tik tie "makaronai" paraityti smilkiniuose  doh.gif  schmoll.gif

Makaronų labai reikėjo, nes veido forma yra tokia, kad visiskai atidengus negrazu schmoll.gif Is kitos puses makaronas visai kitoje vietoje, taigi dvieju vienodu standartisku nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Patiko abu paskutiniai įdėti pavyzdėliai smile.gif
Atsakyti