Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

o gal kas patars ka daryti su trumpais plaukais.... g.gif doh.gif
Atsakyti
o as turiu ilgus plaukus ir nezianu net ka daryti nesinori koduku na nebent tokiupalaidu nesutemtu . man visai taip patiko 4u.gif
user posted image
user posted image
va taip man labai grazu bet kazin ar laikys wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
pūkuotukai, labai gražių čia šukuosenų pridėjai, man labai gražu palaidi suimti garbanoti plaukai, tik, pasikartosiu, yra rizika, kad neatrodys taip natūraliai kaip nuotraukoj, nes bus sulipę nuo lako ir kitų fiksuojamų priemonių.
Atsakyti
Man irgi labai grazu ilgi garbanoti plaukai. Tik pritariu, kad gali atrodyti nenaturaliai, todel nerizikuosiu smile.gif
Atsakyti
Labai dailiai A. Jasaitytė- Čeburek atrodė. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 24, 20:57)
Labai dailiai A. Jasaitytė- Čeburek atrodė. smile.gif

Aha, fainuolė bigsmile.gif
Man išvis labai patiko jos vestuvės, su mintim, ir mano nuomone buvo išskirtinės, nematytos, orginalios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 20:49)
pūkuotukai, labai gražių čia šukuosenų pridėjai, man labai gražu palaidi suimti garbanoti plaukai, tik, pasikartosiu, yra rizika, kad neatrodys taip natūraliai kaip nuotraukoj, nes bus sulipę nuo lako ir kitų fiksuojamų priemonių.

na juk yra tikrai geru priemoniu kad nekibdytu verysad.gif as neatisakau tos minties bandysiu kada kairasiu kirpeja pasitarti gal pasiziureti kaip kas atrodys bigsmile.gif kuodai man grazu bet as nebent noreciau tokio palaidoko tada nesuvarzyto
Papildyta:
QUOTE(weena @ 2010 01 19, 16:31)
o gal kas patars ka daryti su trumpais plaukais.... g.gif  doh.gif

sunku ka patarti , dar labai priklauso koks tas trumpumas g.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
merginos padekit.. pries gera pusmeti nusikirpau kare stiliumi.. plaukai nesieke peciu.. dabar auginuosi vos ne del vestuviu, nes noretusi kazko nekasdienisko bent ta diena (bet ne tu sulaizytu sukuosenu, o kazko lengvo, neipareigojancio).. su kiekviena diena mastau kokia sukuosena darytis, nes plaukai nera ilgi, bet jau dengia pecius.. kita beda, kad mano plaukai linke tiesintis ir ka bedarytum, greitai issileidzia.. kare kirpimas man labai patiko ir pasak kitu - tiko.. plius vakar juokais paklausiau saviskio, kokia sukuosena jam grazi.. tai sake negali zet i tuos visokius kuodus, navarotus.. neva jam graziausia kai buvau kare blink.gif tai dabar neviltis praktiskai.. kazin gal esat uzmate kanors idomaus su kare kirpimu?
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 01 25, 14:55)
merginos padekit.. pries gera pusmeti nusikirpau kare stiliumi.. plaukai nesieke peciu.. dabar auginuosi vos ne del vestuviu, nes noretusi kazko nekasdienisko bent ta diena (bet ne tu sulaizytu sukuosenu, o kazko lengvo, neipareigojancio).. su kiekviena diena mastau kokia sukuosena darytis, nes plaukai nera ilgi, bet jau dengia pecius.. kita beda, kad mano plaukai linke tiesintis ir ka bedarytum, greitai issileidzia.. kare kirpimas man labai patiko ir pasak kitu - tiko.. plius vakar juokais paklausiau saviskio, kokia sukuosena jam grazi.. tai sake negali zet i tuos visokius kuodus, navarotus.. neva jam graziausia kai buvau kare  blink.gif  tai dabar neviltis praktiskai.. kazin gal esat uzmate kanors idomaus su kare kirpimu?

Man labai grazu toks kirpimas ir vestuvems galima tiesiog ideti i plaukus papuosimus kurie deretu su tavo papuosalais ar puokste ar suknele...

user posted image
Atsakyti
Na cia keleta man visai graziu trumpu plaukuciu ir netik sukuosenu biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Pries tai ta tamsiaplauke su lankeliu labai graziai sutvarkyta smile.gif Zinoma, tamsus plaukai savo daro ax.gif O ta sviesi panele, is saves labai miela, bet vestuvems as noreciau ko nors "mandresnio" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damselfly: 25 sausio 2010 - 18:42