Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Griezlee @ 2010 01 14, 11:53)

man tai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
labux

mano buvo tokia...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kandaliza @ 2010 01 15, 09:01)
labux

mano buvo tokia...
user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kandaliza @ 2010 01 15, 11:01)

Grazu. Idomu kaip is nugaros atrodo ax.gif
Atsakyti
nebloga
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 15, 23:26)

Si asimetriska sukuosena man laaaabai idomi, ji yra Patrico Comirono, vieno is garsiuju sukuosenu dizainerio. esu jo didele gerbeja blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 01 16, 20:42)
Si  asimetriska sukuosena man laaaabai idomi, ji yra Patrico Comirono, vieno is garsiuju sukuosenu dizainerio.  esu jo didele gerbeja blush2.gif  4u.gif

Na as nezinau kieno ji, bet jos tvarka mane uzbure wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 01 14, 21:06)
Tai žinoma, kad priklauso. Visais atvejais, kirpėjas patars geriausia sprendimą, ypač jei šukuoseną darys tas pats, pas kurį nuolat kerpatės.

Manau kad ne visi kirpejai specializuojasi ir kirpime, dazyme, ir proginu sukuosenu daryme. As pas savo kirpejau lankausi jau kokie 4 metai, tai ji man tiesiai sviesiai pasake, kad sukuosenu man nedarys, nes nieko ypatingo nepadarytu ir i priemones neinvestuoja. Taciau as ja vertinu kaip puikia plauku dazytoja - visalaik sruogeles nudazo labai kruopsciai.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 01 15, 16:10)
Grazu. Idomu kaip is nugaros atrodo ax.gif

Aha, pasirodykite, kaip is nugaros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 01 13, 18:26)
Kaip reikia issidziovinti plaukus ar dar kokiu priemoniu imtis, kad risant kuoduka plaukai idealiai sugultu, neislystu gaidziuku visokiu smile.gif Siaip dziovinu pavertusi galva, bet kai suimu plaukus, lenda visokie iskilimai. Nezinau ar tinkamai paaiskinau smile.gif

Proginės šukuosenos pagrindas yra velimas. Pavelti plaukai atrodo puresni ir savaime gaunasi taip, jog "gaidžiukų" neatsiranda, nebent vietomis matosi velimas, kurį reiktų švelniai šukuoti, kol nesimatys. Taigi džiovinti galite įprastu būdu, po to šiek tiek pavelti viršugalvį, velimą supurkšti normalios fiksacijos plaukų laku (kad galima būtų iššukuoti) ir tada šukuojant formuoti norimą vaizdą, plaukai turėtų būti paklusnesni mirksiukas.gif
O dėl tų plaukų "neplovimų" porą dienų... man atrodo, kad tai didžiausia nesąmonė doh.gif Šiais laikais yra begalė priemonių ir toks drastiškas būdas tikrai ne geriausia išeitis, bent jau man. Aš privalau "plautis galvą" kiekvieną dieną, kitaip blynus tektų kepti, o ne proginę šukuoseną daryti unsure.gif Ir manau, kad jausčiausi laaabai jau nepatogiai su porą dienų neplautais plaukais savo vestuvių dieną g.gif Manau, kad toks būdas tinka tik toms, kurių plaukai visiškai nelinkę riebaluotis, o tokių yra labai mažai.

QUOTE(damselfly @ 2010 01 17, 17:44)
Manau kad ne visi kirpejai specializuojasi ir kirpime, dazyme, ir proginu sukuosenu daryme. As pas savo kirpejau lankausi jau kokie 4 metai, tai ji man tiesiai sviesiai pasake, kad sukuosenu man nedarys, nes nieko ypatingo nepadarytu ir i priemones neinvestuoja. Taciau as ja vertinu kaip puikia plauku dazytoja - visalaik sruogeles nudazo labai kruopsciai.

Sutinku su tuo 4u.gif Aš irgi priklausau šiai meistrų grupei. Moku ir kirpti ir dažyti, bet to nedarau taip gerai. O vat šukuosenos, tai mano mėgstamiausias darbukas (na, makiažai irgi) blush2.gif
Papildyta:
Šiek tiek pavyzdėlių 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 01 17, 17:44)

As sutinku su Jumis, ne visi meistrai megsta dariti sukuosenas, kaip as pvz as

nemegstu kirpti vyrus .... o moterys dievinu 4u.gif , megstu kirpti, dazyti, sukuoti ir t,t
Atsakyti