Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 12:30)
Rykute, kaip manote ar pačiai praktikuojantis galima ką nors panašaus pasidaryt? mastau.gif Man tai vis neduoda ramybės.

manau, kad, apsistacius veidrodziais is visu pusiu, laisvai galima butu ir paciai tokia pasidaryti... rolleyes.gif pabandyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 12, 20:02)

sitos nerealios thumbup.gif skoninga, paprasta, elegantiska thumbup.gif

QUOTE(Rykute @ 2010 01 12, 20:37)
Man grazu  wub.gif

user posted image

user posted image

super thumbup.gif ypac tas "kaspinas" labai i tema thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 12:30)
Rykute, kaip manote ar pačiai praktikuojantis galima ką nors panašaus pasidaryt? mastau.gif Man tai vis neduoda ramybės.

Jeigu turite savo kirpeja tai siulyciau kai eisit pas ja dazytis ar pasikirpti paprasyti kad parodytu ar paaiskintu kaip geriau ka daryti, kur tvirtinti plaukus, o veliau bandyti namuose pasidaryti ir matysi koks rezultatas gausis. Kiek atsimenu sakei anksciau sokai, tai manau esi jau dariusi sau kuodukus, tai su kirpejos pamokymais manau turetum susitvarkyti mirksiukas.gif
As jau ismokau truputi savo trumpus susisegti i kuoda, bet cia siaip vakarienei...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 13, 14:38)
Jeigu turite savo kirpeja tai siulyciau kai eisit pas ja dazytis ar pasikirpti paprasyti kad parodytu ar paaiskintu kaip geriau ka daryti, kur tvirtinti plaukus, o veliau bandyti namuose pasidaryti ir matysi koks rezultatas gausis. Kiek atsimenu sakei anksciau sokai, tai manau esi jau dariusi sau kuodukus, tai su kirpejos pamokymais manau turetum susitvarkyti  mirksiukas.gif 
As jau ismokau truputi savo trumpus susisegti i kuoda, bet cia siaip vakarienei...

Ačiū už patarimą 4u.gif Apie kirpėją net nepagalvojau. smile.gif
Visai paprastą lygų kuoduką aaš susisuku, nėra tai sunku. O vat su mandresniais net nemėginau. smile.gif
Atsakyti
As noriu paklausti Rykutes, Benice ir kitu, kurios susiduria su sukuosenom. Kaip reikia issidziovinti plaukus ar dar kokiu priemoniu imtis, kad risant kuoduka plaukai idealiai sugultu, neislystu gaidziuku visokiu smile.gif Siaip dziovinu pavertusi galva, bet kai suimu plaukus, lenda visokie iskilimai. Nezinau ar tinkamai paaiskinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pugena @ 2010 01 09, 13:50)
Mano šukuosena buvo pakankamai paprasta, bet man labai patiko:
http://public.fotki....uves/aa-10.html

Man sita sukuosena super, kaip tik kazko panasaus ir noreciau - kad dalis plauku butu palaidi, kita dalis suimta ir graziai sudeta, bet kad veliumas nepasleptu viso grozio... ir kad nuemus veliuma graziai atrodytu... Jei Pugena nepriestarautu, as pasinaudociau jos ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 01 13, 18:26)
As noriu paklausti Rykutes, Benice ir kitu, kurios susiduria su sukuosenom. Kaip reikia issidziovinti plaukus ar dar kokiu priemoniu imtis, kad risant kuoduka plaukai idealiai sugultu, neislystu gaidziuku visokiu smile.gif Siaip dziovinu pavertusi galva, bet kai suimu plaukus, lenda visokie iskilimai. Nezinau ar tinkamai paaiskinau smile.gif

Na cia jau tegu kirpejos atsako, nes as nelabai pati su savais susitvarkau blush2.gif Jei noriu graziai atrodyt tai darbe paprasau kirpeju, kad isplautu galva ir isvenuotu tongue.gif O kiek teko darytis sukuosena tai kad neiskristu spilkos ir geriau laikytusi negalima plauti galvos isvakarese ar ryte pries sukuosena, as issiplaunu diena dvi pries sukuosena, jei jau reikes kirpejai ji pati issiplaus, tada plaukas geriau ir tvarkingiau gula...
Atsakyti
Čia turbūt nuo plaukų darlabai priklauso, ar galima daryti šukuoseną su dieną - dvi neplautais plaukais. Jei su savo taip eksperimentuočiau, tai nežinau, ar tas daiktas anyžt galvos galėtų šukuosen vadintis...
O šiaip tai nežinau, mano vestuvinė šukuosena buvo su laaabai daug "špilkučių", plaukai buvo išplauti tą patį rytą, bet niekas niekur nekrito.
Atsakyti
man sukuosene dare "Sarma style" kaune
http://public.fotki....s/img-5299.html
Atsakyti
Na sukuosena tikrai profesionaliai padaryta thumbup.gif ir makiazas beje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 13, 12:11)

labai grazu....elegantiska.....
Atsakyti
QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 01 13, 20:49)
Čia turbūt nuo plaukų darlabai priklauso, ar galima daryti šukuoseną su dieną - dvi neplautais plaukais. Jei su savo taip eksperimentuočiau, tai nežinau, ar tas daiktas anyžt galvos galėtų šukuosen vadintis...
O šiaip tai nežinau, mano vestuvinė šukuosena buvo su laaabai daug "špilkučių", plaukai buvo išplauti tą patį rytą, bet niekas niekur nekrito.

as jei is vakaro galva issiplaunu tai bent dvi dienas plaukus surist be sansu schmoll.gif ir susukuot tvarkingai neina ir "ragai" visur stovi doh.gif net su zele sulaizius po kurio laiko kakta ir smilkiniai atsiraito i kita puse doh.gif tikrai kad nuo plauko priklauso.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 14, 19:25)
as jei is vakaro galva issiplaunu tai bent dvi dienas plaukus surist be sansu schmoll.gif ir susukuot tvarkingai neina ir "ragai" visur stovi doh.gif net su zele sulaizius po kurio laiko kakta ir smilkiniai atsiraito i kita puse doh.gif tikrai kad nuo plauko priklauso.

Tai žinoma, kad priklauso. Visais atvejais, kirpėjas patars geriausia sprendimą, ypač jei šukuoseną darys tas pats, pas kurį nuolat kerpatės.
Atsakyti