Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 13

QUOTE(Blondie* @ 2010 01 11, 16:14)
Tai aišku, svarbiausia žinoti tikslią datą  biggrin.gif  bet bent jau įsiseivinu pačius pačiausius pavyzdukus : tiek suknių, batelių, aksesuarų, šukuosenų ir t.t. Kad paskui greičiau eitų atsirinkti kur kas ir neklaidžioti po netą, kai jau laikas spaus  smile.gif

Tas ir yra geriausia. smile.gif Kai mintys jau susidėlioja, žinai ko nori ir ko reikia, tai viskas savaime einasi. smile.gif
Tik vat man vienas klausimas kyla, kaip ten (kur tuoksies) su šukuosena ir makiažu. mastau.gif Yra kokios kirpėjos, visažistės? Ir kaip be bandomojo žinot, kad būtent tą dieną viską padarys gerai. Plius, manau ten bandomieji ir jau pati šukuosena tikrai ne pigiai gautųsi... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 11 sausio 2010 - 16:33
Vilniuje pries 4 men. uz badomaja sukuosena mokejau 20 lt, bet nebuvo normaliai padaryta, o tik greit keli variantai parodymui, kol atradom ta, kurios reikia, isejau be sukuosenos, taip kai ir atejau, bet ir tikslas nebuvo ta diena pasidaryti sukuosena. uz bandomaji makiaza sumokejau atrodo 50 (iki 70 lt tiksliai dabar nepamenu), bet padare ir isejau su tokiu, koks bus ta diena.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 11, 17:33)
Tas ir yra geriausia. smile.gif Kai mintys jau susidėlioja, žinai ko nori ir ko reikia, tai viskas savaime einasi. smile.gif
Tik vat man vienas klausimas kyla, kaip ten (kur tuoksies) su šukuosena ir makiažu. mastau.gif Yra kokios kirpėjos, visažistės? Ir kaip be bandomojo žinot, kad būtent tą dieną viską padarys gerai. Plius, manau ten bandomieji ir jau pati šukuosena tikrai ne pigiai gautųsi... mastau.gif

Aš kai skaitinėjau Karibų temą, mačiau neblogų atsiliepimų apie viešbučiams priklausančias kirpėjas, jų daromas šukuosenas. Ir padažo ten pat vietoje. Tik nežinau ar gerai ir gražiai smile.gif Na, vistiek maždaug jau matau kas man tinka. Ir pagarbanoti, pabanguoti plaukus, įsegti į juos gėlę manau nėra labai sudėtinga (pasiimsiu pavyzduką), o su kuoduku ar tik nebūtų priešingai, velniai ten jas žino, ką jos apie tai išmano doh.gif

Kas liečia makiažą - pasikliausiu turbūt savo jėgomis, neprasčiau už kosmetologes pasidarau jį. Prisiminiau vasaros vestuves, taip išmaliavojo jaunosios veidą, visus akių vokus privarė mėlynu ryškiu šešėliu, lūpas - irgi ištepliojo ryškiu lūpdažiu ir dar jas rudu pieštuku apvedžiojo. Vnž - karikatūriškai. Teko truputį pakoreguoti kai ką greitai smile.gif va tau ir profesionalės, prikarsčiusios sienas dešimtimis diplomų ir sertifikatų unsure.gif

O tu jau žinai vietą (užsienio) kur tuoksitės ar dar neapsisprendę?
Atsakyti

user posted image
Sita nieko,bet anos principas man labiau patinka,kad aukstai sukeltas tas kuodas

Simpatiska,tik tos "puosmenos " man cia nepatinka,be ju butu graziau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervuota:): 11 sausio 2010 - 17:43
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 11, 17:12)
O tu jau žinai vietą (užsienio) kur tuoksitės ar dar neapsisprendę?
Dar nelabai. Patraukė mane link Kubos, Havanos. Nes dievinu filmą: Purvini šokiai: Havanos naktys.. Nors Europos taip pat dar neatsisakome. bigsmile.gif
Tai va, dėl makiažo gali ir nebūti bėdų. Nes ir aš pati pasidažau kai man reikia. O dėl šukuosenos, žinoma susigarbanoti manau paprasčiau. O va kaip man su kuoduku norisi. Pati galiu pasidaryt iš bėdos, esu darius. Tik kaip dažnai būna gaunasi visada, tik ne tada kai tikrai reikia. smile.gif

Būtų smagu, jei kitos temelės merginos (Jamaikoje susituokusios) pasidalintų savo patirtimi šioje srityje ir šioje temoje. smile.gif Nejaugi jos visos darėsi pačios sau šukuosenas.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 11, 18:42)
O va kaip man su kuoduku norisi. Pati galiu pasidaryt iš bėdos, esu darius. Tik kaip dažnai būna gaunasi visada, tik ne tada kai tikrai reikia. smile.gif
Būtų smagu, jei kitos temelės merginos (Jamaikoje susituokusios) pasidalintų savo patirtimi šioje srityje ir šioje temoje.  smile.gif Nejaugi jos visos darėsi pačios sau šukuosenas.

Kuoduko niekada gyvenime nesu dariusi nei sau, nei kam kitam doh.gif nemoku rolleyes.gif o gaila unsure.gif

Aha, būtų gerai, jei pasidalintų idėjomis ir patirtimi; reik užlaužti jas biggrin.gif
Kiek atsimenu buvo tokių, kurios darėsi pačios, ir tų, kurioms modeliavo kirpėjos.
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 11, 18:16)
Kuoduko niekada gyvenime nesu dariusi nei sau, nei kam kitam  doh.gif nemoku  rolleyes.gif o gaila  unsure.gif

Aha, būtų gerai, jei pasidalintų idėjomis ir patirtimi; reik užlaužti jas  biggrin.gif
Kiek atsimenu buvo tokių, kurios darėsi pačios, ir tų, kurioms modeliavo kirpėjos.

Reikia tikrai kalbinti smile.gif
Na, paprastą kuoduką susisukčiau. Ale, kad man paprasto nesinori. doh.gif lotuliukas.gif Na, laiko dar marios, spėsiu susižinoti viską biggrin.gif
O dabar grožiuos ir ieškau visokių šukuosenų smile.gif
Atsakyti
Dieter kol ateis vestuviu laikas bandykis, ir bandykis darytis kuodukus kol atlauzi rankas ir vestuviu diena nebus bedu 4u.gif
jau buvau ykelusi sia foto ... bet man ta sukuosena va su visokiais Karibais, Havanom ir pajuriais atrodo nepakartojamai.. vietoj veliumo uzsiristi taip ir pati sugebetum ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 11, 11:06)
Rykute, na ir grožių pridėjai wub.gif Net seilė nutįso bežiūrint hihihi.gif Išsisaugosiu, kad neužmirščiau ką gražaus mačiau. biggrin.gif

Nemiga kankina tai is ryto jums "pusrycius paruosiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 11, 20:36)
jau buvau ykelusi sia foto ... bet man ta sukuosena va su visokiais Karibais, Havanom ir pajuriais atrodo nepakartojamai.. vietoj veliumo uzsiristi taip ir pati sugebetum  ax.gif
user posted image

Grožis, pasaka, dailuma wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man asmeniskai prie juros noreturi lengvumo plaukuose, kazko tokio http://fotosa.ru/sto...r/p_2700615.jpg arba tokio http://4.bp.blogspot...dal Haircut.jpg (tik pakeisciau segtukus, nes labai jau perkrautai atrodo...) ar net tokio http://www.celebrity...de87e970c-800wi (tik priekio "neprilaizyciau")
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 11, 15:23)

Super atrodo, ypač kai tamsius plaukus išryškina baltos gėlės wub.gif Tikrai labai gražu, jaunatviška ir romantiška šukuosena thumbup.gif
Atsakyti