ach man tie "tinkleliai" tokie zavingi, kad tik pavyktu rasti... viena Vilniaus salona jau isirasiau kaip galima, tai grizus i lietuva pirmu taikymu begsiu...
Man irgi labai patinka tinkleliai Bet savo vestuvėms vis tik pasirinkau nuometą...Dabar būčiau ėjus į bažnyčią su nuometu, o fotosesijai užsidėčiau tinklelį, tik vat reiktų visą tai gerai apgalvoti, kad visi variantai tiktų prie suknytės
ach man tie "tinkleliai" tokie zavingi, kad tik pavyktu rasti... viena Vilniaus salona jau isirasiau kaip galima, tai grizus i lietuva pirmu taikymu begsiu...
as nei baznycioje nei CMB nesituoksiu, mes jau susituoke, tik rengiame svente, tai noreciau fotosesijai, vestuviu apeigoms (cia ne baznytines, o senovines) o paskui vakrienes metu butu smagu likti be jo...
ieskojau sukuosenu su gelemis, bet cia jau perdeta o cia grazu cia dar geras variantas ,kas turi trumpus plaukus cia man pasakiska ir dazymas, geles, viskai labai subtilu ir
Ilindau ir as i sukuosenu temele:) Norejau pasidometi, gal zinote kokiu geru kirpjeju Vln kontaktus, kurios padarytu kazka grazaus is garbanotu plauku...Plaukai ilgi, garbanoti ir ju daug...Zinau, kad ne visos kirpejos moka elgtis su tokiais plaukais...