QUOTE(jokunda2 @ 2009 12 03, 14:42)
Pasisekė laimė išlošti loterijoje tai galėjau įsigyti už savikaina. Tiesa, makalas lygiai tokią pat taip pat išlošė ir žada parduoti. Ir buvo minėjus, kad jei bus norinčių parduos už tiek kiek pati sumokėjo
(Tikiuosi ji dar nepersigalvo )
(Tikiuosi ji dar nepersigalvo )
nuostabi lelyte nu neisivaizduoju, kaip ja galima butu parduoti juk i ja galima isimileti is pirmo zvilgsnio ji tik papuos kolekcija
QUOTE(Vitra @ 2009 12 03, 18:15)
Mergaitės, aš tai jau seniai nemezgu ir nesiūnu drabužėlių lėlėms... bet radusi jūsų temą, įsidėjau į favoritus, kiekvieną papildymą pažiūriu ir NEGALIU ATSISTEBĖT! Jūs tokios šaunuolės! O jau kruopštumas jūsų! Sėkmės jums dideliausios
aciu
tikiuosi beskaitant si tema jums vel atsiras noras aprengti lelytes
QUOTE(neilia @ 2009 12 04, 11:46)
tikiuosi beskaitant si tema jums vel atsiras noras aprengti lelytes
Nebent kai anūkų turėsiu...
laba diena
kazkur visos dingo matomai sventiems ruosiates as tai dukrytei tigriuko sarafana mezgu tikiuosi gausis ir galesiu pasigyrti
kazkur visos dingo matomai sventiems ruosiates as tai dukrytei tigriuko sarafana mezgu tikiuosi gausis ir galesiu pasigyrti
...kaip super....
reiks ir man lele nusipirkti....
...arba dukryte
reiks ir man lele nusipirkti....
...arba dukryte
kazkur visos dingo
Nedinge , tiesiog nėra galimybės nufotografuoti drabužėliu, kuriu pasikaupė nemaža kruvelė, o ir ligos buvo užpuole visa šeimyna . Reikia ir gyva lėle Kalėdoms papuošti
jokunda2 nu zinok jau ir as laukiu kada tu mum parodysi ta savo grazuole naujoke sita man labai patiko,plauku spalva nu bet ir kainytes ju
QUOTE(dovillee @ 2009 12 08, 22:06)
jokunda2 nu zinok jau ir as laukiu kada tu mum parodysi ta savo grazuole naujoke sita man labai patiko,plauku spalva nu bet ir kainytes ju
Sveikos. velniškai užsiėmus paskutiniu metu nėr kada čia užsukt. šiandien gavau savo gražuolę. Na už savo gražuolę mokėjau beveik per pus pigiau Ji fantastiška. Jei rytoj atrasiu laisvą minutę nufotografuosiu ir jums pasirodysim )
nu labai lauksim tavo grazuoles foto
anglijos ebay radau siu leliu net po 700 svaru cia jau beprotiska siu leliu gerbeja reikia but kad pirkt uz beveik 3000lt
anglijos ebay radau siu leliu net po 700 svaru cia jau beprotiska siu leliu gerbeja reikia but kad pirkt uz beveik 3000lt
Čia nuoroda su iškarpomis Barbėms:
http://picasaweb.goo...olidayCostumes#
http://picasaweb.goo...olidayCostumes#
QUOTE(ruci @ 2009 12 09, 09:47)
Faina nuorodo. Ačiū
Na o čia kaip žadėjau mano mažulė
Krišto dukra jau ir varda sugalvojo Rouze
Na o čia gal ir nieko naujo, dariau užsakima vienai moterytei. Pasirodom.
QUOTE(dovillee @ 2009 12 02, 21:09)
o cia mano suknyte ir batai prie jau rodyto paltuko
dovilee, labai gražūs darbeliai.
jokunda2, man tas švarkelis super, labai kruopščiai pasiūtas.
Beje, sveikinu su naujoke, labai graži. O aš į saviškę tik pro dėžės langelį pažiūrėjau, o šiandien ji jau iškeliauja į savo naujuosius namus Anglijoje. Pardaviau aš ją... Tiesiog nusprendziau vieną iš savo gražuolių po naujų metų išsiųsti "SPA procedūroms" JAV, t.y. nusiųsti ją pas meistrę, kuri pakeis jos išvaizdą - padarys naują makiažą ir visokius navarotus, o tam aišku reikia pinigų, taigi naujokes teko atsisakyti, kad išsipildytų kita svajonė
Čia tos lėlių stebukladarės darbai:
http://www.flickr.co...s/30087222@N07/