Ne paparčio žiedas, bet vis dėlto...
QUOTE(makalas @ 2010 06 24, 21:04)
Ne paparčio žiedas, bet vis dėlto...
Čia pati siuvei?? Nereeeeeaaaaaaluuuu
O gal kas gali pasakyti kaip įkelti nuotraukas? Niekaip nesuprantu... Pafotkinau savo kurtus baldelius, daiktelius ir drabužėlius lėlėms
QUOTE(jausrine @ 2010 07 02, 11:36)
Čia pati siuvei?? Nereeeeeaaaaaaluuuu
Jausrine, neeeea, ne pati Norėčiau aš taip sugebėti, bet kol kas su virbalais sutariu geriau nei su siuvimo mašina
Pagaliau pasirodau ir savo naujausią gaminį.
Tik gaila kad lietus lyja, taigi į lauką nepavyko išeiti
makalas labai grazus kostiumelis.
QUOTE(makalas @ 2010 07 05, 18:54)
Pagaliau pasirodau ir savo naujausią gaminį.
tikrai grazu, tik man labai keistai atrodytu lauke pamatyti suaugiusia moteri, kuri kieme su lele zeidzia
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 07, 15:17)
tikrai grazu, tik man labai keistai atrodytu lauke pamatyti suaugiusia moteri, kuri kieme su lele zeidzia
Aš kieme rodytis ir nedrįstu, susipakuojam ir važiuojam kur nors toliau, kur žmonių nesimato ir niekam neužkliūsiu
makalas tikrai labai gražus kostiumėlis norėčiau taip ir aš sugebėti kol pati dar žaidžiu su lėlėmis nors savo draugams to sakyti nedrįstu... juk man jau dvylika, o dar žaidžiu Na, žaidžiu tik su sese, kuriai 14 metų ir su dviem draugėm
QUOTE(jausrine @ 2010 07 08, 18:25)
makalas tikrai labai gražus kostiumėlis norėčiau taip ir aš sugebėti kol pati dar žaidžiu su lėlėmis nors savo draugams to sakyti nedrįstu... juk man jau dvylika, o dar žaidžiu Na, žaidžiu tik su sese, kuriai 14 metų ir su dviem draugėm
aš žaidžiau gal iki 15 ir labai ilgai norėjau barbės
carnitaster tikrai labai gražus komplektas