Kokiu grožybiu pridariusios , labai patiko viskas
Naujokė Knopkė nuostabi
2. Blythe lėlytei pakeičiau dar vieną porą akyčių ir kūnelį. Taip pat papuošiau jau seniau darytais rūbeliais
[/quote]
o jau baldeliu garzumas ... gal kartais cia jusu ranku darbo ?
QUOTE(makalas @ 2010 05 01, 11:00)
O aš pristatau savo naujokę Knopkę. Kažkodėl jai labai prilipo toks "vardas" Mano akimis ji labai juokinga ir tuo pačiu labai miela:)
Kokia faina tavo naujoji mažulė
Papildyta:
QUOTE(-Lilė- @ 2010 05 05, 22:18)
Mano pirma suknytė dukrytės lėlytei, tokia kuklutė...
Šauni pradžia Sveika prisijungusi prie mūsų būrelio
moniuxx baldeliai ne mano daryti. Pas mūsų vienoj parduotuvėj aptikau. kainytė nedidelė, bet tikrai neblogai padaryti. Tiek foteliukas tiek sofutė atsiverčia (kaip dėžutė ir veidrodėlis yra ir nemažai smulkmenų telpa
Naujausi mūsų aprėdai
Viską dariau pati išskyrus baltas pėdkelnes rūžavos lėlytės. Mėlynos ir kojinytės jau mano
Viską dariau pati išskyrus baltas pėdkelnes rūžavos lėlytės. Mėlynos ir kojinytės jau mano
QUOTE(jokunda2 @ 2010 05 10, 19:23)
Naujausi mūsų aprėdai
Labai gražu. Išduokit paslaptį kaip kojinės tuos pasiūvot?
QUOTE(Ania.ks @ 2010 05 10, 20:40)
Labai gražu. Išduokit paslaptį kaip kojinės tuos pasiūvot?
Iš akies. Turgui nusipirkau vaikiškas plonas kojinytes po 0,80 cnt. Ir padariau atradima. Iš jų išeina dvejos pėdkelnės ir mažiausiai 1 pora kojinyčiu. O jas pirkt jau pasiūtas kainuoja apie 8 lt
O siūvau iš akies. Ranka atsiuvau vieną kojytę (pradėjau nuo apačios) iki kliniuko, tada kitą užlenkiau, kad šono siūt nereikėtu ir vėl atsiūvau. Na o tada klyniuką piš priekio ir nugaros įėmiau apie 5 mm ir kas atliko nukirpau. Gavos super. Nė pati nesitikėjau
Na o čia dar viena mano mažulė, kurios likimas buvo nulemtas. Galvojau parduoti, bet ką tik persigalvojau, ji tokia fainuolė, kad ranka nekyla ir širdis nebeleidžia.
Naujausi mūsų aprėdai
Pasakiškos lėlytės
Naujausi mūsų aprėdai
Super, super gražu
nu pavarot jūs čia, merginos aš apakus