Neila, Makalas Ačiukas Makalas, man labai patinka šitos tavo suknutės ir spalvytė superinė
jurgičiukas puikus kostiumėlis. Labai gražiai viskas suderinta
Gražus drabužiukai visu ir Velykinis sveikinimas . Mano dukriukui patiko lėlės leliuko rūbeliai .
Pati pakibau ties kepuriu vėlimu, šiandien jau nuvėliau ir lėline rankine ( tik reikia dar apdailos ir rankenos). Pristatau skrybele ir šalika
Pati pakibau ties kepuriu vėlimu, šiandien jau nuvėliau ir lėline rankine ( tik reikia dar apdailos ir rankenos). Pristatau skrybele ir šalika
QUOTE(Katinytis @ 2010 04 09, 16:38)
Pristatau skrybele ir šalika
Vau koks grožis o gal dar yra ir schemutės ?
ne, deja nėra schemų, yra tik aprašymai anglų kalba
Jokunda - kaip matau nauja lėlytė nuotraukoj, dar ir juostelė nuo plaukų nenuimta. Nors pas mane irgi atsirado pora naujokių. O dar plaukų lėlėms prisipirkau, tai eisiu kai kurias persiūt. O kai kurių suknelių rusiški vertimai yra čia:
www.kimberly-club.ru.
Tik reikia prisiregistruot, jeigu nori į katalogą įeit.
http://www_giftjap_info/dolls.php - o čia galit rasti visokių žurnaliukų su iškarpom lėlėms, tarp jų ir Blythe. Dar vieną žurnalą pas save kompe turiu, tik nežinau kaip persiūst, gal emeilu, jei kam reikėtų?
www.kimberly-club.ru.
Tik reikia prisiregistruot, jeigu nori į katalogą įeit.
http://www_giftjap_info/dolls.php - o čia galit rasti visokių žurnaliukų su iškarpom lėlėms, tarp jų ir Blythe. Dar vieną žurnalą pas save kompe turiu, tik nežinau kaip persiūst, gal emeilu, jei kam reikėtų?
Katinytis- nepaprastos tavo skrybelaitės ir šalikėlis labai dailus.
irmuliuks- lėlytė ne mano. Čia tokiai moteriai užsakymą dariau. Jinai nuperka anūkei lėlytę ir paprašo, kad aš rūbelius padaryčiau ir tik tada dovanoja. Čia jau 9 lėlytė
irmuliuks- lėlytė ne mano. Čia tokiai moteriai užsakymą dariau. Jinai nuperka anūkei lėlytę ir paprašo, kad aš rūbelius padaryčiau ir tik tada dovanoja. Čia jau 9 lėlytė
Ačiū visoms .
Pagalvojau, kad močiutė dovanoja anūkei Blythe lėles ir galvojau ogo jau netgi devinta.Vos nuo kėdės nenukritau ta proga .
Pagalvojau, kad močiutė dovanoja anūkei Blythe lėles ir galvojau ogo jau netgi devinta.Vos nuo kėdės nenukritau ta proga .
QUOTE(Katinytis @ 2010 04 16, 18:34)
Ačiū visoms .
nu jo, va čia tai močiutė būtų
Katinyti , labai gražūs skrybėliukai
QUOTE(Katinytis @ 2010 04 16, 18:34)
Ačiū visoms .
deja tenka tenkintis anūkėlei barbėmis, bet ir tai manau, kad močiutė superinė. Ne kiekviena taip stengtūsi dėl anūkėlės
Tai jau tikrai superinė močiutė. Kad taip kiekvienai mergaitei tokią.