labai grazus visu darbeliai ypac suknyte lelytei ir mergytei tokia pati ( audradv) o as ruosiuosi kelionei tai biski padejau mezginius i sona
QUOTE(audradv @ 2010 01 29, 21:27)
Na ir aš pasirodau
Labai gražios suknelės abiejų - ir lėlės, ir jos mažosios šeimininkės
Pas mus panaši situacija - reikia vienodų rūbų mažajai dukrytei ir lėlei
Dar numezgiau suknelę barbei - pagavo įkvėpimas jūsų temutėj grožių prisižiūrėjus
Dukra nusinešė į mokyklą - draugė irgi užsimanė suknelės savo lėlei
ir maudymuko su skrybėle prireikė - patapau klasės lėlių mezgėja
Kokie grazus visu darbeliai
laba diena
merginos - jus tikros auksarankes
smagios tau keliones grisi pailsejusia, su naujom idejom ir parodysi mums auksciausia klase
QUOTE(audradv @ 2010 01 29, 20:27)
Na ir aš pasirodau
QUOTE(tinosiukas @ 2010 01 31, 01:55)
merginos - jus tikros auksarankes
QUOTE(dovillee @ 2010 01 31, 00:41)
labai grazus visu darbeliai ypac suknyte lelytei ir mergytei tokia pati ( audradv) o as ruosiuosi kelionei tai biski padejau mezginius i sona
smagios tau keliones grisi pailsejusia, su naujom idejom ir parodysi mums auksciausia klase
[quote=tinosiukas,2010 01 31, 02:55]
darbeliai tai nuostabus, gal galima buti gauti sios suknytes schemute ir is kokiu siulu mezgei.
darbeliai tai nuostabus, gal galima buti gauti sios suknytes schemute ir is kokiu siulu mezgei.
labas vakaras
nagi, merginos, kur dingot? kurybos krize aplanke? vos radau musu temele pabaigiau megzti vaikui kojynes, dabar buriu, kuriai lelytei ka numegzti
nagi, merginos, kur dingot? kurybos krize aplanke? vos radau musu temele pabaigiau megzti vaikui kojynes, dabar buriu, kuriai lelytei ka numegzti
QUOTE(saulxx @ 2010 01 31, 15:41)
Siūliukai pusvilnė, o idėją ėmiau iš Rankdarbių kraitelės 2008/12, ten buvo moteriška skraistė ir man labai patiko jos raštas su išplatėjimu, tai pagaminau sarafaniukus dukrytėms Neturiu kaip nuskanuot tai galiu nebent nufotografuot tos skraistės aprašymą
QUOTE(neilia @ 2010 01 31, 14:01)
aciu,bet kad as ne poilsiaut vaziavau seip balskomes tarp UK ir LT tai va dabar ir isvykau i UK kaip tik turesiu laisvo laiko butinai kanors pasirodysim
kaip seniai bebuvau pas jus merginos kiek gražių darbelių pridarėt visos . labai patiko ta mintis vienodų suknelių mergaitei ir barbei šaunuolės įmetu keletą idėjų radau interneto platybėse
tokios ir sau norėčiau
tokios ir sau norėčiau
O jau raudonos suknelės grožis ir baltas golfas man
O kas čia per lėlės (apšvieskite tamsuolę )?
QUOTE(JurgaS @ 2010 02 05, 12:04)
O jau raudonos suknelės grožis ir baltas golfas man
Aha man irgi jos labai patiko, vienas lelytes aptikau visai neblogas kurios man labai buvo prie sirdies ir tikria noreciau jas puost : http://hardtofindtoy.../moxiegirlz.jpg Moxie girlz
QUOTE(blizgutis11 @ 2010 02 05, 12:29)
Moxie girlz
Dabar Kotrynoj berods jomis prekiauja...