Labai dėkui. Galvojau šiandien ikelti dar keleta nuotraukyčiu ir nufotografavau džinsu iškarpėle, bet pasirodo kol kas neturiu nuotrauku apdorojimui programėlės kompe .
Pristatau didesne lėlyte už barbe taip pat su džinsais,bliuzele ir paltuku ( beje viskas siuta iš jau nenešiojamu drabužiu, kuriuos lyg ir gaila buvo išmesti)
Ir barbės džinsu iškarpa(bet čia džinsiniam audiniui su elestanu, jeigunesitampantis audinys iškarpėle reiktu truputi patobulinti padarant praplatėjima užsegimui).Kai laiko turėsiu perdarysiu ir užsegamoms
Dar klešnės plotis apačioje 3cm ir liemuo 2,5
Ir barbės džinsu iškarpa(bet čia džinsiniam audiniui su elestanu, jeigunesitampantis audinys iškarpėle reiktu truputi patobulinti padarant praplatėjima užsegimui).Kai laiko turėsiu perdarysiu ir užsegamoms
Dar klešnės plotis apačioje 3cm ir liemuo 2,5
Kita dalis žadėti parodyti barbės drabužėliai
Ir mano mėgstamiausia
Ir mano mėgstamiausia
Pasirodysiu ir aš su pėtkelnėmis (jau vaikai spėjo patrinti )
Katinyti , aš sužavėta Labai gražūs drabužėliai, taip ktuopščiai pasiūti. O jau tas paltukas didesnės lėlytės koks gražus
Na aš irgi parodysiu naujausią suknelę iš kid moherio:
Na aš irgi parodysiu naujausią suknelę iš kid moherio:
Tiesa saknat aš baisingai sužavėta tais mažulyčiais mezginiais, net neisivaizduoju kap toki mini groži galima sukurti
Papildyta:
Pėdkelnės taip pat puikios.Iš ko jos siutos, atrodo kad iš tokios kojinytės pėdutėm kur vadinasi ar ne?
Papildyta:
Pėdkelnės taip pat puikios.Iš ko jos siutos, atrodo kad iš tokios kojinytės pėdutėm kur vadinasi ar ne?
Ir dar megztukas jūsų teismui
Katinytis , o siūtos jos iš puskojnės
Katinytis , o siūtos jos iš puskojnės
Oho, kokie dailūs drabužėliai mano lėlytės tai su labai paprastučiais mano pasiūtais vaikšto
Bet koks tų blythe lėlyčių grožis ir dar jos taip seniai gaminamos, gaila, kad lietuvoj nėra... tik per internetą galima nusipirkt tai mes su sese tas lėlytes taip įsimylėjom ir sakom, kad jeigu kai užaugsim gamins - būtinai visą šimtą tokių turėsim nors jos ir labai brangios
Bet koks tų blythe lėlyčių grožis ir dar jos taip seniai gaminamos, gaila, kad lietuvoj nėra... tik per internetą galima nusipirkt tai mes su sese tas lėlytes taip įsimylėjom ir sakom, kad jeigu kai užaugsim gamins - būtinai visą šimtą tokių turėsim nors jos ir labai brangios
Man gal ir vienos užtektu, bet atsiranda vis svarbesniu dalyku, nors baisingai norėtusi .
QUOTE(Katinytis @ 2010 01 26, 12:50)
Žavingi, kaip ir anksčiau. Niekaip nesuprantu, iš ko paltukai padaryti, ar čia toks audinys, ar veltinis?
Dėkui visoms už gražu žodi mano darbeliukams
Čia veltas audinys fabrikinis. Ne rankinis veltinis, ta prasme ne velta iš vilnos pluošto .Jeigu velti, tai gal norėtusi nuvelti drabužėli be siuliu, bet tam reikia atsitaikyti šablona ir daug laiko tokiam žaidimui
Čia veltas audinys fabrikinis. Ne rankinis veltinis, ta prasme ne velta iš vilnos pluošto .Jeigu velti, tai gal norėtusi nuvelti drabužėli be siuliu, bet tam reikia atsitaikyti šablona ir daug laiko tokiam žaidimui