QUOTE(makalas @ 2010 01 23, 20:55)
jurida28 maniškės lėlės didesnės. Mažylių aš neturiu, kažkaip netraukia jos manęs, nors kitų nuotraukose simpatiškai atrodo. Be to tų mažylių akys nekeičia spalvos (didžiosios turi 4 akių padėtis su skirtingom spalvom).
Dėl Blythe klastočių galiu pasakyti, kad pagal skaitytus atsiliepimus jų kokybė labai nekokia, bent jau nuorodoje esanti lėlė ne kartą nufotografuota tiesiog nukritusia galva, rankom ar kojom - tokios būklės jos atsiunčiamos. Plaukai taip pat labai prasti, skystai persiūti, plastiko kokybė aišku irgi nekokia. Jas perka paprastai tam, kad paskui pakeistų - padarytų naują makiažą, persiūtų plaukus, kūną taip pat pakeičia.
Žodžiu reikia papildomų investicijų. Kai kurios patobulintos klastotės labai neblogai atrodo:)
Dėl Blythe klastočių galiu pasakyti, kad pagal skaitytus atsiliepimus jų kokybė labai nekokia, bent jau nuorodoje esanti lėlė ne kartą nufotografuota tiesiog nukritusia galva, rankom ar kojom - tokios būklės jos atsiunčiamos. Plaukai taip pat labai prasti, skystai persiūti, plastiko kokybė aišku irgi nekokia. Jas perka paprastai tam, kad paskui pakeistų - padarytų naują makiažą, persiūtų plaukus, kūną taip pat pakeičia.
Žodžiu reikia papildomų investicijų. Kai kurios patobulintos klastotės labai neblogai atrodo:)
Dekui uz info.
QUOTE(ausrineje @ 2010 01 24, 14:29)
labai gražūs visų darbeliai kad aš tokią mamą kaip jūs turėčiau, bet mano mama kitais darbais užsiėmus... pagavo mane toks didelis azartas drabužius nert, nes prisiuvus aš jau labai daug turiu, tik daila, kad moku tik vieną raštą, o jis man nepatinka
Saunuole