Rubai lelems
http://www.dollplane...hda_dlya_kukol/
QUOTE(saulxx @ 2010 01 12, 15:19)
Labai faina nuoroda
Kolekcioniere, patiko tavo likuciu realizacija
Jokunda, fainas meskenas
Ruci, koks mielas kostiumelis
ir aplamai, be galo pavydziu visoms, kurios moka siuti man sis menas neikandomas vis noriu pabandyti ka nors, ir neisdristu
Jokunda, fainas meskenas
Ruci, koks mielas kostiumelis
ir aplamai, be galo pavydziu visoms, kurios moka siuti man sis menas neikandomas vis noriu pabandyti ka nors, ir neisdristu
kokia gera nuoroda,kaip tik dabar mezgu baby bornui megstuka,tai bus ideju
Čia visi modeliai yra iš Andrea žurnalo, galima jų paieškoti Picasoj, yra daugybė, buvau parsisiuntus beveik visus numerius, juose būna ir siuvimui iškarpų, o modeliukai tai tikrai gražūs.
Pagalbos klyksmas. Noriu numegzti dovanų rūbelių komppleką, bet namie mūsų turima lėlė yra didesnė už populiarąją Baby born. Gal kas galit man tokius matmenis pateikt: pilvuko apimtis, megztuko ilgis maždaug, rankytės apimtis ir ilgis, pėdutės ilgis, pėdutės apimtis, galvytės apimtis, kojytės apimtis plačiausioj vietoj. Kas parašysite, gausite balionėlį ir mano amžiną dėkingumą
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 13, 18:41)
Pagalbos klyksmas. Noriu numegzti dovanų rūbelių komppleką, bet namie mūsų turima lėlė yra didesnė už populiarąją Baby born. Gal kas galit man tokius matmenis pateikt: pilvuko apimtis, megztuko ilgis maždaug, rankytės apimtis ir ilgis, pėdutės ilgis, pėdutės apimtis, galvytės apimtis, kojytės apimtis plačiausioj vietoj. Kas parašysite, gausite balionėlį ir mano amžiną dėkingumą
Nu va, kad vakar būčiau žinojus, būčiau galėjus išmatuot draugės baby borną.Šiandien ryte pasiėmė. Tai prieš atiduodant nufotografavau.
Pasirodom:
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 13, 20:33)
Nu va, kad vakar būčiau žinojus, būčiau galėjus išmatuot draugės baby borną.Šiandien ryte pasiėmė. Tai prieš atiduodant nufotografavau.
Pasirodom:
Pasirodom:
fantastika tiesiog zada praradau kaip pasakytu mano anyta: konkursinis darbas, vertas 1 vietos
Oho kiek čia grožybių pasipylė
Jokunda2, neilia, baby bornai aprengti nuostabiai!
pumpocka tiesiog be žodžių - lėlytė taip gražiai papuošta!
O aš rodau naujausius savo lėlytės apdarus, kuriuos siuvau ne aš, o viena lėlyčių fanė iš JAV. Norėčiau aš taip mokėti. Na tiesiog nuostabiai viskas padaryta
O čia jau mano gamyba
Jokunda2, neilia, baby bornai aprengti nuostabiai!
pumpocka tiesiog be žodžių - lėlytė taip gražiai papuošta!
O aš rodau naujausius savo lėlytės apdarus, kuriuos siuvau ne aš, o viena lėlyčių fanė iš JAV. Norėčiau aš taip mokėti. Na tiesiog nuostabiai viskas padaryta
O čia jau mano gamyba
Baby born: pilvuko apimtis - 29.5 cm, megztuko ilgis ( nuo petuko iki tos vietos kur koja įstatyta) - 15 cm, rankytės apimtis - 12 cm, ilgis - 15cm, pėdutės ilgis - 6cm, apimtis per kauliuką - 11cm, galvytės apimtis - 33,5cm, kojos apimtis - 17 cm ir ilgis nuo liemens iki žemės - 21 cm, kaklo apimtis 19,5 cm, nuo petie iki peties - 9,5cm. Gražių darbelių jei dar ko reikės rašykite.
Jokunda2,net zodziu truksta,kaip kruopsciai tokius mazus rubelius mezgi
Makalas gerai padirbejai Sauniai atrodo.
Makalas gerai padirbejai Sauniai atrodo.