Labai dailūs darbeliai jokunda2.
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 04, 18:00)
Ir kas čia apie kruoštumą prakalbo . Mačiau jūsų darbelius. Jie neįtikėtinį. Tikrai manau, kad sugebate net geriau Labai džiaugiuos iš jūsų girdėdama komplimentus Ačiū
Na didziulis aciu,bet neapsirikit,ten albume mano darbu labai mazai,daugiausia tai is interneto platybiu surinkta
blizgutis11, dovillee Ačiū
pumpocka, kai pamačiau tavo rūbelius lėlėmnusprendžiau, kad visi darbeliai tavo . Bet mano nuomonė išlieka ta pati. Manau tikrai mikliai darbuojasi tavo rankutės, kaip ir daugelio iš čia mamyčių
Man smagu čia užsukti, nes čia daug bendraminčių. Visos mylim lėles ir galim kartu pasidžiaugti savo ir kitų darbeliais
pumpocka, kai pamačiau tavo rūbelius lėlėmnusprendžiau, kad visi darbeliai tavo . Bet mano nuomonė išlieka ta pati. Manau tikrai mikliai darbuojasi tavo rankutės, kaip ir daugelio iš čia mamyčių
Man smagu čia užsukti, nes čia daug bendraminčių. Visos mylim lėles ir galim kartu pasidžiaugti savo ir kitų darbeliais
Keletas bikinių. Pasvajokim apie vasarą
Žalias maudymukas
O jie kaip užsisega? O triusikėlai lengvai užsimauna, nes norėčiau barbei nunerti (bet barbės klubai turbūt platesni ) ir nežinau kaip padaryti, kad ant liemens gražiai gulėtų.
O jie kaip užsisega? O triusikėlai lengvai užsimauna, nes norėčiau barbei nunerti (bet barbės klubai turbūt platesni ) ir nežinau kaip padaryti, kad ant liemens gražiai gulėtų.
Laba diena
grazu man melynas patiko, zaismingas toks
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 06, 11:28)
grazu man melynas patiko, zaismingas toks
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 06, 12:28)
Man taip pat labai patiko mėlynas, nežinau kodėl bet jis toks paprastas ir mielas, zinoma ir kiti bikiniai labai saunus
Ačiū mergaitės Maudimukai užsisega su mažom knopkytėm. Įdedu kelias foto. Triusikėliai apsimauna nesunkiai
Labai dailūs.
QUOTE(JurgaS @ 2010 01 06, 12:58)
Žalias maudymukas
Barbei geriau daryt su gumyte. Aš visiem rūbeliam (kelnėm, sijonam ir pan.) imu ploną plaukų gumytę ir ją apneriu. Vaikams daug patogiau taip žaisti.
zalias nerealus,o ir tas gelytes pati nerei?
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 06, 14:43)
Barbei geriau daryt su gumyte. Aš visiem rūbeliam (kelnėm, sijonam ir pan.) imu ploną plaukų gumytę ir ją apneriu. Vaikams daug patogiau taip žaisti.
gera mintis
QUOTE(dovillee @ 2010 01 06, 16:19)
zalias nerealus,o ir tas gelytes pati nerei?
Ačiū Gėlytės iš juostelės iškirptos.