Įkraunama...
Įkraunama...

rūbai lėlėms

Labai dailūs darbeliai jokunda2.
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 04, 14:15)

kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 04, 18:00)
Ir kas čia apie kruoštumą prakalbo  biggrin.gif . Mačiau jūsų darbelius. Jie neįtikėtinį. Tikrai manau, kad sugebate net geriau  mirksiukas.gif Labai džiaugiuos iš jūsų girdėdama komplimentus Ačiū  4u.gif

Na didziulis aciu,bet neapsirikit,ten albume mano darbu labai mazai,daugiausia tai is interneto platybiu surinkta blush2.gif
Atsakyti
blizgutis11, dovillee Ačiū 4u.gif
pumpocka, kai pamačiau tavo rūbelius lėlėmnusprendžiau, kad visi darbeliai tavo bigsmile.gif . Bet mano nuomonė išlieka ta pati. Manau tikrai mikliai darbuojasi tavo rankutės, kaip ir daugelio iš čia mamyčių mirksiukas.gif
Man smagu čia užsukti, nes čia daug bendraminčių. Visos mylim lėles ir galim kartu pasidžiaugti savo ir kitų darbeliais wub.gif
Atsakyti
Keletas bikinių. Pasvajokim apie vasarą biggrin.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Žalias maudymukas thumbup.gif wub.gif
O jie kaip užsisega? O triusikėlai lengvai užsimauna, nes norėčiau barbei nunerti (bet barbės klubai turbūt platesni g.gif ) ir nežinau kaip padaryti, kad ant liemens gražiai gulėtų.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 06, 11:28)
Keletas bikinių. Pasvajokim apie vasarą  biggrin.gif

grazu 4u.gif man melynas patiko, zaismingas toks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2010 01 06, 12:28)

Man taip pat labai patiko mėlynas, nežinau kodėl bet jis toks paprastas ir mielas, zinoma ir kiti bikiniai labai saunus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Maudimukai užsisega su mažom knopkytėm. Įdedu kelias foto. Triusikėliai apsimauna nesunkiai biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti

Labai dailūs.

QUOTE(JurgaS @ 2010 01 06, 12:58)
Žalias maudymukas  thumbup.gif  wub.gif
O jie kaip užsisega? O triusikėlai lengvai užsimauna, nes norėčiau barbei nunerti (bet barbės klubai turbūt platesni  g.gif ) ir nežinau kaip padaryti, kad ant liemens gražiai gulėtų.

Barbei geriau daryt su gumyte. Aš visiem rūbeliam (kelnėm, sijonam ir pan.) imu ploną plaukų gumytę ir ją apneriu. Vaikams daug patogiau taip žaisti.
Atsakyti

zalias nerealus,o ir tas gelytes pati nerei? bigsmile.gif

QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 06, 14:43)

Barbei geriau daryt su gumyte. Aš visiem rūbeliam (kelnėm, sijonam ir pan.) imu ploną plaukų gumytę ir ją apneriu. Vaikams daug patogiau taip žaisti.

gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2010 01 06, 16:19)
zalias nerealus,o ir tas gelytes pati nerei?  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif Gėlytės iš juostelės iškirptos. smile.gif
Atsakyti