msn irgi katik 3 men baiges. tai nesioju savo senu rubus, kai siek tiek stamebesne buvau ir dar visu kelniu sagas atkeliau kolkas viskas gerai, bet manau kad uz menesiuko jau reikes kazko rimtesnio pasiieskot...
QUOTE(Raganax @ 2010 03 29, 11:34)
msn irgi katik 3 men baiges. tai nesioju savo senu rubus, kai siek tiek stamebesne buvau ir dar visu kelniu sagas atkeliau kolkas viskas gerai, bet manau kad uz menesiuko jau reikes kazko rimtesnio pasiieskot...
va va..ir as viska nesioju, bet pilvuko apacia puciasi siek tiek, tai dzinsai atkrenta, nes sedint spaudzia..darbines kelnes ir tiktu, bet nera kaip perkelti sagu..tai va ir ieskau bent kelniu vienu, kur tiktu keliems menesiams dar
taigi nesciuju kelnes paprastai jei su tuo aukstu juosmeniu trikotaziniu, tai dar ir juostele ten reguliuojas jame.. man praktiskai nuo 3 men iki db tie patys dzinsai tinka
MEGOJE numatytas nesciuju drabuzeliu pristaymas BALANDZIO 8 d.
http://www.mega.lt/l...yciu_akademija/
http://www.mega.lt/l...yciu_akademija/
O aš dar tebetelpu į savo senas kelnes, kurias iki nėštumo nešiojau. Liemenį biški žemiau nuleidžiu, po pilvu, ir kaip keista, bet nei per klubus, nei per leškas nemažos. Nėščiųjų kelnių turiu, bet dar nenešioju.
aš nėštukines kelnes jau 11tą savaitę nusipirkau ir pradėjau iškart nešioti, nes paprastos pradėjo spausti, sėdint atsiraitodavo. Pabandžiau darbe sėdėti užtrauktuką atsisegus, bet kai atėjus klientui atsistojau su tuo atsegtu užtrauktuku, nusprendžiau kad laikas rengtis normaliais nėštuminiais rūbais
QUOTE(šneider @ 2010 03 30, 15:01)
O aš dar tebetelpu į savo senas kelnes, kurias iki nėštumo nešiojau. Liemenį biški žemiau nuleidžiu, po pilvu, ir kaip keista, bet nei per klubus, nei per leškas nemažos. Nėščiųjų kelnių turiu, bet dar nenešioju.
ir nebus mazos nei per klubus nei per šlaunis.. netikėkit pardavėjų ir kitų patarėjų patarimais, kad reik pirkti platesnes per šlaunis ir per klubus kelnes, nes atseit per nėštumą sustambės.. jau aš paklausiau tai db vaikštau su laisvom ir besisukančiom aplink..galėjau visu dydžiu mažesnes pirkti, bet kur tau, kaip primokino tai ir pasiėmiau didesnes.. jau praktiškai galas nėštumo, o tikrai nei klubai, nei juo labiau kojos nepastorėjo nei trupučio.. tai toks patarimas iš mano pusės
QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 31, 14:22)
jau aš paklausiau tai db vaikštau su laisvom ir besisukančiom aplink..galėjau visu dydžiu mažesnes pirkti, bet kur tau, kaip primokino tai ir pasiėmiau didesnes.. jau praktiškai galas nėštumo, o tikrai nei klubai, nei juo labiau kojos nepastorėjo nei trupučio.. tai toks patarimas iš mano pusės
na cia kaip kada, nes as pavz du nestumus turejau ir per abu tikrai pastambejau per visur ir nestukines kelnes kurias nesiojau iki kokiu 25 sav veliau nebetiko. bet isties geriau turet ne vienas, veliau nusipirkt kitas, nes ir nepatogu ir negrazu juk su placiom, as dabar nesioju xs bet vis tiek krenta man jos per uzpakali ir klubus, nors pilvukas jau gerokai atsikises ....
QUOTE(light @ 2010 03 31, 15:43)
Sveikos, o gal kuri uzmatet rubu mazoms nescioms? nes as esu 1,58 m ugio, sveriu 45 kg, tai ir siaip rubu sunkiai randu, o dabar kai nescia, tai visai nzn, kur ieskot, nes nesciuju rubu, kiek maciau, tai ten normalioms moterims, o man kur gaut
as pati 162 ir 47 kg, Buk mamoj pirkau xs, didokos man ir dzinsai ir sijonas kuriuos turiu, bet nesioju .. kelnes trumpinau, tai tik smunka jos man, tai vis taisaus nors galima koki dirzeli pasirist. mazu dydziu nescioms labai mazai yra pasirinkimo, labai sunku gaut kazka tinkama
beje ten man is dydziu tik 1 sijonas beveik tiko ir dzinsai, kiti dideli buvo, reikai ziuret is siauresniu modeliu
QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 31, 14:22)
ir nebus mazos nei per klubus nei per šlaunis.. netikėkit pardavėjų ir kitų patarėjų patarimais, kad reik pirkti platesnes per šlaunis ir per klubus kelnes
Na cia kaip kam. Pvz man ir su pirmu, ir su antru nestumu isplateja ir klubai, ir slaunys
as pati 162 ir 47 kg, Buk mamoj pirkau xs, didokos man ir dzinsai ir sijonas kuriuos turiu, bet nesioju .. kelnes trumpinau, tai tik smunka jos man, tai vis taisaus nors galima koki dirzeli pasirist. mazu dydziu nescioms labai mazai yra pasirinkimo, labai sunku gaut kazka tinkama
beje ten man is dydziu tik 1 sijonas beveik tiko ir dzinsai, kiti dideli buvo, reikai ziuret is siauresniu modeliu
[/quote]
As taip pat kelnes Buk mama pirkau, man visur kitur XS buvo toks didelis, kad net neįsivaizdavau kaip ten gali buti XS. O Buk mama pasirodo yra ir XXS tai man jos labai tinka. (su medvilniniu juosmeniu pilvui ir guma kuri pasididina).
Žinoma, jos klasikinio stiliau (as norejau ko nors kitokio) bet kai susiduriau, kad visur kitus visai nieko ner, tai emiau ir tokias
[/quote]
As taip pat kelnes Buk mama pirkau, man visur kitur XS buvo toks didelis, kad net neįsivaizdavau kaip ten gali buti XS. O Buk mama pasirodo yra ir XXS tai man jos labai tinka. (su medvilniniu juosmeniu pilvui ir guma kuri pasididina).
Žinoma, jos klasikinio stiliau (as norejau ko nors kitokio) bet kai susiduriau, kad visur kitus visai nieko ner, tai emiau ir tokias
Sveikos,
as irgi susiduriau, kad kelnes ir dzinsai dideliu dydziu Nors nesu is paciu smulkiausiu,paprastai pirkdavau 27-28 dydzio dzinsus, bet Buk mama radau tik vienas kelnes, nors ir tos apsmunka pasedejus darbe prie kompo ilgeliau, o su dzinsais tai kaz koks siaubas vienus dar dar tokius uzsidejau, bet per klyna visi apkrito, tai pardaveja irgi bande itikint, kad as storesiu, bet kadangi kelniu man reikejo dabar, tai nepirkau, pagalvojau jei sustoresiu, tai nusipirksiu didesnes.
dar buvau Benetone Gedimino pr., bet ten jau vasariski labai rubai, kol kas nepirkau.
Drauge sake ir Akropolyje Benettone yra rubu nestukems.Bet jai didesnio dydzio reikia, tai sake,kad labai gerai apsishopino
o seip ziuriu, kad Vilniuj visai nebera parduotuviu nestukems pasirinkimo.
Pasiziurejau, kad Kaune gal didesnis pasirinkimas, galvoju gal reiks koki karta nulekt apsiziuret. Gal kuri buvot?
Man per interneta kaz kaip nesinori pirkt, nesuprantu kaip tiksliai dydzius pasirinkt
as irgi susiduriau, kad kelnes ir dzinsai dideliu dydziu Nors nesu is paciu smulkiausiu,paprastai pirkdavau 27-28 dydzio dzinsus, bet Buk mama radau tik vienas kelnes, nors ir tos apsmunka pasedejus darbe prie kompo ilgeliau, o su dzinsais tai kaz koks siaubas vienus dar dar tokius uzsidejau, bet per klyna visi apkrito, tai pardaveja irgi bande itikint, kad as storesiu, bet kadangi kelniu man reikejo dabar, tai nepirkau, pagalvojau jei sustoresiu, tai nusipirksiu didesnes.
dar buvau Benetone Gedimino pr., bet ten jau vasariski labai rubai, kol kas nepirkau.
Drauge sake ir Akropolyje Benettone yra rubu nestukems.Bet jai didesnio dydzio reikia, tai sake,kad labai gerai apsishopino
o seip ziuriu, kad Vilniuj visai nebera parduotuviu nestukems pasirinkimo.
Pasiziurejau, kad Kaune gal didesnis pasirinkimas, galvoju gal reiks koki karta nulekt apsiziuret. Gal kuri buvot?
Man per interneta kaz kaip nesinori pirkt, nesuprantu kaip tiksliai dydzius pasirinkt