Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Lelina @ 2010 03 14, 20:26)
Pasirodo drabužiai nėštukėms - didžiuuuulėėėėė problema  doh.gif Savaitgalį aplaksčiau beveik visas parduotuves Vilniuje - ir ką jūs galvojate - parėjau "nosį nukabinusi".
Kadangi man nesinori "balachotų", esu pakankama smulki, tačiau visi pasiūlyti XS dydžių drabužiai man dideli  verysad.gif

Tikrai nesuprantu, būsimos mamytės, kur jūs perkate drabužėlius sau ?

Pasidalinite kur perkate XS dydžio drabužėlius, ypač aktualios kelnės, nes kokių marškinukų ir ne iš nėštukių skyriaus galima nusipirkti...

as jau perejus visus "vargus" su kelniu ir kt.drabuziu paieska. Geriausias rastas sprendimas - pasisiuvau! pati nebrangiai nusipirkau medziaga ir pazystama siuveja labai graziai ir kokybiskai man pasiuvo, tiek kelnyciu, tiek marskinukui darba (ir ne tik) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oolyte @ 2010 03 15, 08:59)
as jau perejus visus "vargus" su kelniu ir kt.drabuziu paieska. Geriausias rastas sprendimas - pasisiuvau! pati nebrangiai nusipirkau medziaga ir pazystama siuveja labai graziai ir kokybiskai man pasiuvo, tiek kelnyciu, tiek marskinukui  darba (ir ne tik) ax.gif

Pagalvojau apie tokį variantą, bet man laiko gaila, be to - "ant modelio" atrodo vienaip, o pasimatuoji - gali būti visai kitaip... man patinka iškart matuotis ir nuspręsti - tinka ar nea ax.gif
Atsakyti
Gal kur užmatėt gražių nesuperbrangių sarafanų Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2010 01 20, 08:37)
Labas rytas smile.gif

Negalvojau, kad taip pasakysiu (nes vitrinoj vis kažkas keisto kabodavo), bet kolkas geriausia iš matytų specializuotų parduotuvių besilaukiančioms, man pasirodė "Būk mama". Jau vien tai, kad pasirinkimas normalus, o ne kaip kitur trys palaidinukės ir dvi kelnės.

Beje, kam aktualu, šią savaitę pas juos 40% nuolaida paltams ir striukėms smile.gif
Nenuolaidinės paltukų kainos: ilgesnis (349), trumpas(299). Sudėtis - 80% vilna, 20% poliesteris. Pastebėjau, kad kažkas ieškojo smile.gif

Man irgi patiko "Buk Mama" pasirinkimas thumbup.gif galvojau bus problematiska del kelniu ulgio (esu auksta), bet isigijau man labai patogias kelnes su elastanu, tad tikrai tureciau tilpti iki galo... Na ir palaidiniu pora simatisku prigriebiau..... blush2.gif
Be specializuotos parduotuves puikiai prisitaikiau rubus ir paprastose parduotuvese - Zaroje pasimiau dydziu didesnes tipas su guma, kelias tunikas, Mango - vasarai keleta palaidiniu ir sukneliu.... Kol kas pirkimus sustabdziau, nes gali buti, kad pilnai uzteks ka jau isigijau ar ka prisitaikysiu is "kasdieninio garderobo"....
Atsakyti
manau tikrai galima prisitaikyti is paprastu ir nespecelizuotu parduotuviu Dabar yra palaidu palaidiniou suknuciu sarafanu na gal su kelnem siek tiek prasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 17, 20:42)
manau tikrai galima prisitaikyti is paprastu ir nespecelizuotu parduotuviu Dabar yra palaidu palaidiniou suknuciu sarafanu na gal su kelnem siek tiek prasciau g.gif

Dėl kelnių labiausiai ir pergyvenau, bet jau nusipirkau iš Būk mama (pasiuvo specialiai man, nes jau dydis buvo išparduotas). O dėl bliuskučių, suknelių - manau tikrai iš ne specializuotų rūbų parduotuvių galima pasirinkti, juolab, kad dabar tokia mada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 03 17, 21:22)
Dėl kelnių labiausiai ir pergyvenau, bet jau nusipirkau iš Būk mama (pasiuvo specialiai man, nes jau dydis buvo išparduotas). O dėl bliuskučių, suknelių - manau tikrai iš ne specializuotų rūbų parduotuvių galima pasirinkti, juolab, kad dabar tokia mada  4u.gif

Man tai labai patiko benetono trikotažiniai marškinėliai nestuke.gif "su pilvuku", Akropoly dar likę su 70 proc. nuolaida, tai visai įperkami. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dz90iuginta: 18 kovo 2010 - 14:10
QUOTE(oolyte @ 2010 03 15, 08:59)
as jau perejus visus "vargus" su kelniu ir kt.drabuziu paieska. Geriausias rastas sprendimas - pasisiuvau! pati nebrangiai nusipirkau medziaga ir pazystama siuveja labai graziai ir kokybiskai man pasiuvo, tiek kelnyciu, tiek marskinukui  darba (ir ne tik) ax.gif

Gerai, jei turi pazystama siuveja biggrin.gif

QUOTE(Tutti @ 2010 03 16, 20:01)
Gal kur užmatėt gražių nesuperbrangių sarafanų Vilniuje?

As SM nusipirkau, labai esu patenkinta jais 4u.gif

QUOTE(dz90iuginta @ 2010 03 18, 15:05)
Man tai labai patiko benetono trikotažiniai marškinėliai  nestuke.gif "su pilvuku", Akropoly dar likę su 70 proc. nuolaida, tai visai įperkami. blush2.gif

Kiek litukais yra "visai iperkami"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 18, 19:57)
As SM nusipirkau, labai esu patenkinta jais  4u.gif
Kiek litukais yra "visai iperkami"?  blush2.gif

pas ką pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 18, 19:57)
As SM nusipirkau, labai esu patenkinta jais  4u.gif
Kiek litukais yra "visai iperkami"?  blush2.gif

29-39 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dz90iuginta: 20 kovo 2010 - 12:14
Mergaitės, gal žinot, kur yra pirkti timpų nėštukėms? g.gif

Nusipirkau spec. pėdkelnes 100 den, maniau, bus kaip timpos.... Deja, persišviečia ir tikrai nepasakyčiau, kad ten 100 den verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 03 21, 17:45)
Mergaitės, gal žinot, kur yra pirkti timpų nėštukėms? g.gif

Nusipirkau spec. pėdkelnes 100 den, maniau, bus kaip timpos.... Deja, persišviečia ir tikrai nepasakyčiau, kad ten 100 den verysad.gif

ir as labai noreciau isgirsti, ar kasnors ka nors zino siuo klausimu. Nes ta pati beda - norisi uzsideti tamprias nepermatomas timpas - o kur tokias rasti..? nezinia unsure.gif
Atsakyti