Mmm.. na, drabužėlių parduotuvės priklauso nuo to kiek galite sau leisti
Buvau užsukusi į pinoliną....kelnės (na tokios simpatiškos) su nuolaida kainavo 365 Lt....tai....kažkaip, na neuždirbu aš dar tiek
O kiek žiūrėjau būk mama vežasi palaidinukes iš Lenkijos. Kolkas kiek jų teko apžiūrėti, tai man jos gražiausios, bet aišku čia jau skonio reikalas
O su Bimbo tai turiu tokį prisiminimą..ilgam, kai man džinsus parodė labai "gražius", du bulvių maišai į krūvą susiūti..
Ir kaip suprantu sunkiau yra stambesnėms mamytėms, nes lieknesnės labai daug ką gali prisitaikyti iš paprastų parduotuvių, tik dydžiu gal didesnį drabužėlį.
Sėkmės ieškant
O tai Pinolina veikia? Kažkuri rašė, kad užsidarė Su Bimbo mano patirtis dvejopa - su pirmu nėštumu pirkau dvi kelnes - vienus ale džinsinius bridžus, tai buvo , nešiojau vien juos, ir , ir tik pagimdžiusi - dar dabar normaliai atrodo; kitos kelnes - vasarinės klasikinės irgi nieko buvo, tik gal dydžio šiek tiek neatitaikiau, ar toks pasiuvimas, tai man jos smukdavo; dabar kur pirkau kelnes - patiko sudėtis ( 50 proc. vilna, nors jos nėra storos), pasiuvimas - na, ne ypač, bet man į darbą klasikinis tiko, gal kiek senovinis, bet kol kas nešiojasi gerai (ypač vertinant kad pirkau už 79 LT) Reiks gal užsukti iki Būk mama; reiks pavasarinių / vasarinių drabužių, dabar jau žiemai apsirūpinau komplektu
p.s pažiūrėjau - Pinilona tik internetu; kainos man ir nepatiko
p.s pažiūrėjau - Pinilona tik internetu; kainos man ir nepatiko
Kai buvau buvau uzejus i Pinolina pinigu plesimas, kokybe geresne nei gariunu, bet tikrai nera stebuklas, spalvos
Tai turejau vienas kelnes is Buk mama, nesiojau nuo 4 nestumo menesio iki galo, o kitus rubelius pirkau is Next ir Gap, kainos superines, kokybe irgi labai gera, be to as ieskojau tokiu paprastu bliuzeliu,tik kad ilgesniu. plius buk mamoje nera visai xs dydziu, o as toki nesioju, tai tik next radau
Siulyciau ir jums ten pirkti rubelius, nes kokybe tikrai atitinka kaina
Tai turejau vienas kelnes is Buk mama, nesiojau nuo 4 nestumo menesio iki galo, o kitus rubelius pirkau is Next ir Gap, kainos superines, kokybe irgi labai gera, be to as ieskojau tokiu paprastu bliuzeliu,tik kad ilgesniu. plius buk mamoje nera visai xs dydziu, o as toki nesioju, tai tik next radau
Siulyciau ir jums ten pirkti rubelius, nes kokybe tikrai atitinka kaina
mergaites, prasau jusu patarimo. patarkit, kur galima nebrangiai nusipirkti liemenele maitinimui? is anksto aciu jums
QUOTE(tauteee @ 2010 02 01, 16:04)
mergaites, prasau jusu patarimo. patarkit, kur galima nebrangiai nusipirkti liemenele maitinimui? is anksto aciu jums
Nebrangiai liemeneliu maitinimui galima nusipirkti ,,Buk Mama" parduotuveje ir modeliu ir dydziu visokiu yra.
Taipat ir neblogu naktinuku tenai yra.
parduodu nesciosios rubelius: 2 kelnes , 3 puspalciai, 2 megztiniai is ju 1 naujas, 2 palaidines naujos, elastine pilvo juosta 15 lt, latviska, jos nera nuotraukose.
prasau pasidairyti, gal kas tiks, nebrangiai .
rasykit i AZ, galima deretis, jei reiks tikslesniu drabuziu ismatavimu , tai parasysiu
kaunas, galiu siusti i kitus miestus.
drabuziai nesciosioms
dar turiu kombinezonus ir vokeli naijagimui, labai grazu
kombinezonai ir vokelis naujagimiui
prasau pasidairyti, gal kas tiks, nebrangiai .
rasykit i AZ, galima deretis, jei reiks tikslesniu drabuziu ismatavimu , tai parasysiu
kaunas, galiu siusti i kitus miestus.
drabuziai nesciosioms
dar turiu kombinezonus ir vokeli naijagimui, labai grazu
kombinezonai ir vokelis naujagimiui
Sveikos, nestukes
susiduriau ir as su problema del graziu drabuzeliu nestukems. taciau viskas issiprende, kai susiradau labai gera ir pakankamai nebrangia siuveja, kuri siuva pagal individualius uzsakymus, tai internete radau graziu modeliuku ir pasisiuvau sarafanus kelis ir marskiniu. Dabar galiu i darba rengtis stilingai ir graziai Parduotuvese, kiek ieskojau, nieko neradau. Visgi kazkaip nesinori rengtis tu baisiu trikotaziniu "maisu" ant saves
jei kam idomu, rasykit, duosiu siuvejos kontakciukus
susiduriau ir as su problema del graziu drabuzeliu nestukems. taciau viskas issiprende, kai susiradau labai gera ir pakankamai nebrangia siuveja, kuri siuva pagal individualius uzsakymus, tai internete radau graziu modeliuku ir pasisiuvau sarafanus kelis ir marskiniu. Dabar galiu i darba rengtis stilingai ir graziai Parduotuvese, kiek ieskojau, nieko neradau. Visgi kazkaip nesinori rengtis tu baisiu trikotaziniu "maisu" ant saves
jei kam idomu, rasykit, duosiu siuvejos kontakciukus
cia kaune ?
QUOTE(nenuorama- @ 2010 02 11, 20:19)
cia kaune ?
Cia Vilniuje. Bet kadangi pasiuva greitai, tai ne beda ir suvazineti pora sykiu i sostine
Mielos mamos, nepamirškite savęs ir po gimdymo: reikia 1 liemenėlės (1 dydžiu didesnės nei kad nėštumo metu dėvite ir kad atsisegtų priekyje viena ranka), drabužių miegui ir dienos metui (priekyje atsagstomų, po 2-3 vnt), žindymui patogios pagalvės arba kelių paprastų, įv.dydžio pagalvių. Kol laiko dar turite, daug ką galite pasisiūti pačios arba paieškoti kur pigiau.
Gražaus laukimo
Gražaus laukimo
Pasirodo drabužiai nėštukėms - didžiuuuulėėėėė problema Savaitgalį aplaksčiau beveik visas parduotuves Vilniuje - ir ką jūs galvojate - parėjau "nosį nukabinusi".
Kadangi man nesinori "balachotų", esu pakankama smulki, tačiau visi pasiūlyti XS dydžių drabužiai man dideli
Tikrai nesuprantu, būsimos mamytės, kur jūs perkate drabužėlius sau ?
Pasidalinite kur perkate XS dydžio drabužėlius, ypač aktualios kelnės, nes kokių marškinukų ir ne iš nėštukių skyriaus galima nusipirkti...
Kadangi man nesinori "balachotų", esu pakankama smulki, tačiau visi pasiūlyti XS dydžių drabužiai man dideli
Pasidalinite kur perkate XS dydžio drabužėlius, ypač aktualios kelnės, nes kokių marškinukų ir ne iš nėštukių skyriaus galima nusipirkti...
QUOTE(Lelina @ 2010 03 14, 20:26)
Man ta pati problema, tik as pries nestuma ne XS, o XXS nesiojau, tai Lietuvoje beveik nieko sau nerandu... Nusipirkau keleta ilgesniu megztuku, o kelnes klasikines darbui parsisiunciau is JAV is GAP (nepigiai gavosi, bet pigiau nei LT parduotuvese pirkti ), taip pat turiu vasarai kelnytes is NEXT, nors NEXT dzinsiukai 6 dydzio man per dideli, smunka, nors 4 dydzio neradau pas juos Maternity skyriuje... Turiu ir trikotazine Next 6 dydzio maternity suknele, man visai gerai yta
Ir is SM parsisiunciau sarafaniuka i darba tasyti, ir Reserved nusipirkau S dydzio megzta suknele.
Visi XS rubai Lietuvoje ant manes kabo kaip ant pakabos, raso XS< bet jau as priaugau virs 6 kg, o man tie XS vis dar smarkiai per dideli