Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Inska @ 2010 01 02, 14:52)
gal kas matėt, ar yra nėščiosioms drabužių Gariūnuose, ir kurioj maždaug vietoj jų ten ieškoti?

Yra ir daug, mano dideliam džiaugsmui, nes kitaip nuogai būtų reikėję vaikščioti smile.gif
9 eilė 16 paviljonas
5 eilė 62 paviljonas
Čia tie patys prekybininkai. Yra dar dvi vietos (jose brangiau-kelnės), bet kelnias pirkausi šiose. Nes visų pirma yra kainos pasirinkimas: 80 ar 120 Lt (skirtingi modeliukai). Ir šiose vietose kelnės siauresnio siuvimo ir net skinny tipo yra(bet ne džinsai, o kelnės).
Vat tik dėl viršutinių dalių nusivyliau..vieni pašiknukai maišiniai tokie. Aišku kūdesnėms turbūt tinka, bet kai aš jau pradedu ne su mažu dydžiu, tai...
Tai golfiukus ir tunikas (ypač žiemai) pirkausi šiaip gariūnuose pasivaikščiojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 11 sausio 2010 - 15:22
Mamos, o kur Vilniuje yra drabužių? Seniau VCUP buvo Mama lux, nebėra... O mamų zona Konarskio g. dar yra? Prieš pora metų kai reikėjo drabužių, vis tik naujos atsidarinėjo parduotuvės, o dabar žiūriu nerandu rolleyes.gif Būk mama kalvarijų g. dar yra?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 01 12, 12:37)
Būk mama kalvarijų g. dar yra?

Šita dar yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 01 11, 15:44)
Geras verslas, vienas verslas, vienija seima, jei abiems dar patinka  ax.gif

Gink die nuo bendrų verslų ir darbų.. doh.gif Na bet čia kiekvienam savaip.. smile.gif

Velnias, nusipirkau 6dienį tokią suknelę - tuniką, pas vieną moteriškę matavausi buvo viskas oki...Nuėjus pasivaikščioti dar, ir daugiau nieko neradus, pas kitą paėmiau tokią pat..Nesimatavau..Atvažiavau namo, pasimatavau..O ji man kaip bliuskutė.. doh.gif Aišku, gražu ir taip..bet....aš pirkausi ją kaip suknelę...Šiandien nuvažiavau atiduoti, bet tos moteriškės nebuvo..Tad jei kas norėtų galiu perleisti...35LT, Foto ryt įkelsiu... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal kas apsipirkinejot Panevezyje parduotuveje BUK MAMA ? Girdejau gandus kad tenai geras aptarnavimas,grazus ir madingi rubeliai, ar istikruju taip yra? g.gif
Atsakyti
Sveikos.
ieskau vasariniu nestuke.gif sviesiu (pageidautina baltu) lino kelniu... Gal kas mate pardavime?
Vasario pradzioje keliausim i Egipta thumbup.gif , o as jau neitelpu i savo kelnes.. doh.gif
Atsakyti
o tu skelbimuose supermamu paziurek, kur nescioms ir maitinancioms, tikrai maciau kad mamytes parduoda 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Negalvojau, kad taip pasakysiu (nes vitrinoj vis kažkas keisto kabodavo), bet kolkas geriausia iš matytų specializuotų parduotuvių besilaukiančioms, man pasirodė "Būk mama". Jau vien tai, kad pasirinkimas normalus, o ne kaip kitur trys palaidinukės ir dvi kelnės.

Beje, kam aktualu, šią savaitę pas juos 40% nuolaida paltams ir striukėms smile.gif
Nenuolaidinės paltukų kainos: ilgesnis (349), trumpas(299). Sudėtis - 80% vilna, 20% poliesteris. Pastebėjau, kad kažkas ieškojo smile.gif
Atsakyti
buvau apvaziavus visas parduotuves nestukems vilniuje ir tiesa pasakius niekur nieko gero neradau.
Tik Mothercare pirkau dzinsus, nes labai gerai tiko ir patiko modeliukas. Buk mamoje dzinsai yra baisus. doh.gif
O visus golfukus, maikutes uzsakinejau is GAP ir Motherhood (USA), labai patiko ir modeliukai ir kokybe.
Atsakyti
QUOTE(*Soleo* @ 2010 01 20, 16:40)
buvau apvaziavus visas parduotuves nestukems vilniuje ir tiesa pasakius niekur nieko gero neradau.
Tik Mothercare pirkau dzinsus, nes labai gerai tiko ir patiko modeliukas. Buk mamoje dzinsai yra baisus. doh.gif
O visus golfukus, maikutes uzsakinejau is GAP ir Motherhood (USA), labai patiko ir modeliukai ir kokybe.

o kur tos visos parduotuvės???? Mothercare (savaitgalį ten neradau nieko patinkančio (džinsų man nereikia)), Mamų zona (kažkodėl savaitgalį nedirbo); Būk mama, ir kas dar??? Mirk gyvenk jau reikia kelnių ar sijono unsure.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukrytes, tai buvo turbut vienintel Buk Mama parduotuve, na ir dar Gariunu turgus, tai viska nestumui teko pirkti parduotuveje Buk Mama-kelniu modeliai tai ju nepergeriausi, dzemperiai, marskinukai, golfukai gal ir nieko, tik kad dazniau skalbiant tai nusisklabia po truputi.O nei Mama Lux, kuri man besilaukiant antrojo spejo uzdaryti, nei Mother Care tuo metu nebuvo.Si nestuma apsipirkinejau Pinolina parduotuveje, tai ne pigu, bet gera kokybe, man patiko (is praziu parduotuve buvo Mados prekybos centre, veliau persikele i Oza), bet va jau nuo sausio 1 d. ir pastaroji uzsidare-kaip tik norejau vaziuoti maitinimui liemeneliu nusipirkti, liko tik internetine, o nepamatavus kazkaip pirkti nesinori schmoll.gif Zodziu, kazkaip liudna cia ziuriu vel su tais rubais mamos, nors ir Vilniuje gyvenam verysad.gif
Atsakyti
Na vakar nusipirkau kelnes - ne labai ypatingos, bet normaliai; pakeliui užsukau į Bimbo Šiaurės miestelyje, tai šiaip labai nieko gero nebuvo, vienos kurios klasikinės buvo, ir man dydis tiko, paėmiau - juo labiau kad ten kaina jų su gal 60 proc. nuolaida buvo, tai ėmiau smile.gif Bent jau dabar turiu kuo apsimauti blush2.gif
Atsakyti