Su apranga nėštukėms sunku, norisi atrodyti gražiai, stilingai, o ne kokius maišus vilktis, patiko drabužių pasiūla Būk mama parduotuvėje bet žinoma norint įsigyti daugiau rūbelių teks pakloti nemažai pinigėlių
Gal žinote kur rasti galėčiau naktinius (ne pižamą) maitinančiai? Kad tiktų į ligoninę?
QUOTE(Simonybe @ 2012 03 31, 22:45)
Gal žinote kur rasti galėčiau naktinius (ne pižamą) maitinančiai? Kad tiktų į ligoninę?
pabandyk cia http://sapnuok_lt/ne...oms_cid=34.html
QUOTE(Almusia @ 2012 04 01, 12:40)
Ačiū labai! Radau tai ko norėjau, dabar tik dydį tinkamą reikia išsirinkti
QUOTE(Simonybe @ 2012 04 02, 09:30)
Ačiū labai! Radau tai ko norėjau, dabar tik dydį tinkamą reikia išsirinkti
tokių panašių naktinukų pilna turguj ir kaina dvigubai mažesnė..tikrai yra fainučių, tikrai ne bobiškų..
Na ką darysi, gaila kad po turgus retai važinėjuosi Atsiuntė į namus ir patenkinta O žiūrėk į turgų nuvažiuosi, nerasi tai ko ieškai, į antrą reikės važiuoti, tai galutinis rezultatas išeis tas pats
QUOTE(Rasakopos @ 2012 05 15, 22:10)
Mielos mamytes!
Pagaliau laukiuosi ir susidūriau (bent jau Klaipėdoje) su tokia bėda, kad nėra kur gražiu ir stilingu rubeliu nestukems, gal galite ką patarti?
Pagaliau laukiuosi ir susidūriau (bent jau Klaipėdoje) su tokia bėda, kad nėra kur gražiu ir stilingu rubeliu nestukems, gal galite ką patarti?
jei pinigu turit, ne beda ir LT rasti kazka stilingo ir grazaus buvo vienam zurnaliuke berods Buk mama katalogas-tai tikrai labai dailiu rubeliu yra, bet as tiek moket nenusiteikus siunciuosi is UK per tarpininke is HM parduotuves, arba perku devetus ir naujus SM
QUOTE(Anonimė @ 2012 03 31, 12:06)
Su apranga nėštukėms sunku, norisi atrodyti gražiai, stilingai, o ne kokius maišus vilktis, patiko drabužių pasiūla Būk mama parduotuvėje bet žinoma norint įsigyti daugiau rūbelių teks pakloti nemažai pinigėlių
ir kokybe, deja, labai nuvyle toj Buk mamoj.. kazkokie pusiau sintetiniai arba sintetiniai siuvalai uz klaikius pinigus
as dabar besilaukdama treciojo per keleta kartu visai neblogu rubeliu nusipirkau "antrose rankose" Humanoje, kai ka naujo is H&M, bet deja, su apatiniu trikotazu tikrai beda turim.. Kainos baisios, o ir pasirinkimas prastas. O sau "timpomis" storesnemis tai isvis neimanomas reikalas.
Jei yra galimybe, reiktu siustis is uzsienio...
QUOTE(Cansado @ 2012 04 02, 18:08)
tokių panašių naktinukų pilna turguj ir kaina dvigubai mažesnė..tikrai yra fainučių, tikrai ne bobiškų..
Buvau as turguj, nė vienų naktinukų nėra skirtų maitinančioms. Gražių irgi nemačiau.
Čia išsirinkus buvau labai gražius, bet kol snaudžau tai jau mano dydžio nėra, tikiuosi , kad atsiras
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 01, 14:29)
ir kokybe, deja, labai nuvyle toj Buk mamoj.. kazkokie pusiau sintetiniai arba sintetiniai siuvalai uz klaikius pinigus
kokybe nusivyliau ir aš, kaip už tokius pinigus tai turėtų būti tikrai aukštos kokybės rūbas, bet realybė kitokia
sveikutes mamytes esamos ir busimos...atrodo kad dideju ne dienom bet valandom jau beveik nebetelpu i savo rubelius... ir.....susiduriau su problema kur klaipedoje galima isigyti nestukiu rubeliu.. internetu neperku nes nelabai pasitikiu dydziais ir siaip labiau patinka kai matau ruba ant saves..... buk mamoj yra tu rubeliu bet man jie kazkokie bobiski....o daugiau kaip ir nzn kur nueiti.... gal turit ka pasiulyti?buciau ziauriai dekinga