Sveikos mamtes prisiziurejau ir as tu nestukiu madu tai man jau dabar visko reikia nors dar anksti tipiska moteris gal kas UK kokiu zinot geresniu online parduotuviu?
Jei ka aktualu ai radau sita http://www.woolworth...price,0/o/6.end ir visai nebrangu (na salyginai)
O gal kuri matėt kur galima įsigyti antiradiacinių darbužėlių Anti Radiation Maternity Clothes?
QUOTE(solnyszko @ 2011 01 21, 12:30)
Sveikutes,
Gal galetumete patarti kur galima butu isigyti laaabai ilgas kelnes nestukei. Mano ugis 182 cm, beto labai ilgos kojos. Siuvyklose siuti atsisako, atseit neturi lekalu.
Gal galetumete patarti kur galima butu isigyti laaabai ilgas kelnes nestukei. Mano ugis 182 cm, beto labai ilgos kojos. Siuvyklose siuti atsisako, atseit neturi lekalu.
Jeigu aktualu Kaune, tai parduotuveje dar ne mama yra siuvykla ir siuva pagal individualius uzsakymus.
ieskau vestuvems sukneles(bet jau su ne mazu pilveliu busiu) gal kokiu ideju turit? bet svecias busiu,ne nuotaka
aciu
aciu
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 22, 22:43)
ieskau vestuvems sukneles(bet jau su ne mazu pilveliu busiu) gal kokiu ideju turit? bet svecias busiu,ne nuotaka
aciu
aciu
ir mane domina, bet as busiu ne svecias o liudininke
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 22, 22:43)
ieskau vestuvems sukneles(bet jau su ne mazu pilveliu busiu) gal kokiu ideju turit? svecias busiu:)
QUOTE(dzemute @ 2011 02 14, 12:31)
ir mane domina
manęs irgi laukia toks malonumas, tačiau vestuvėse teks dalyvauti vasara, kai pilvukui bus 8 mėnesiai... nors dar toloka, tačiau jau pradedu svarstyti ir dairytis idėjų, foto manau idealiausia būtų lengvai krentančios medžiagos kokia suknytė platėjanti po krūtine tik neaišku, ar čia lt pavyks ką padoraus rasti kokybės ir kainos santykiu
QUOTE(suntea7 @ 2011 02 14, 11:42)
manęs irgi laukia toks malonumas, tačiau vestuvėse teks dalyvauti vasara, kai pilvukui bus 8 mėnesiai... nors dar toloka, tačiau jau pradedu svarstyti ir dairytis idėjų, foto manau idealiausia būtų lengvai krentančios medžiagos kokia suknytė platėjanti po krūtine tik neaišku, ar čia lt pavyks ką padoraus rasti kokybės ir kainos santykiu
va va...kaina ir kokybe cia nesuderinami
o as turiu balta sunkia,kuri po (.)(.) platejanti,medziaga lengva,manau tiktu,bet balta.ar dera i vestuves eiti bu balta suknia? ar nebus kad kazkaip jaunoji tik su balta buna,o cia as kaip svecias nelabai
o man vestuves jau po 2 savaiciu, bet kai paziuriu jei suknyte normalesne, tai kaina tikrai nenormali
QUOTE(dzemute @ 2011 02 14, 13:34)
o man vestuves jau po 2 savaiciu, bet kai paziuriu jei suknyte normalesne, tai kaina tikrai nenormali
rinktis ne sezono metu isvis beprasmiska
QUOTE(Fifux'e @ 2011 02 14, 13:41)
va va...kaina ir kokybe cia nesuderinami
o as turiu balta sunkia,kuri po (.)(.) platejanti,medziaga lengva,manau tiktu,bet balta.ar dera i vestuves eiti bu balta suknia? ar nebus kad kazkaip jaunoji tik su balta buna,o cia as kaip svecias nelabai
Tai va, manau, kad nelabai gal... vieną kartą teko dalyvauti vestuvėse, kur pamergėms reikėjo rengtis geltonas sukneles, o viena buvo iš kito miesto ir išsinuomavo tokią šviesios šampano spalvos.... tai net kunigas pamanė, kad ji nuotaka...
QUOTE(dzemute @ 2011 02 14, 14:34)
O kokio dydžio tavo pilvukas?
Aš turiu viena suknelę šilkinę gražią, pirkau prieš metus į krikštynas.
QUOTE(suntea7 @ 2011 02 14, 17:08)
Tai va, manau, kad nelabai gal... vieną kartą teko dalyvauti vestuvėse, kur pamergėms reikėjo rengtis geltonas sukneles, o viena buvo iš kito miesto ir išsinuomavo tokią šviesios šampano spalvos.... tai net kunigas pamanė, kad ji nuotaka...
man per vestuves bus 20 salaiciu, kolkas jis dar nedidelis, o koks bus nezinau, pati esu liekna, bet va krutine tai jau dabar DD dydzio, tai didesne problema ji nei pilvukas