Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

! 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"
Atsakyti

! 
Reklaminio pobūdžio žinutės draudžiamos
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2009 11 20, 16:46)
Sveikutes, na katik grizau is sawanos nusipirkau puikias velvetines kelnes uz 99 lt., ziauriai fainos, siltos ir visgi kaifas yra tos nesciuju kelnes, taip komfortiskai jautiesi, niekur nespaudzia pasaka.,
siaip sawanoj maciau ir suknyciu graziu yra ir sarafanu., o siaip ar paprsatose parduotuvese nebandej ziureti, juk tokius dalykus galima puikiai priderinti is paprastu pardosiu, as dar nebudama  nestuke.gif pirkau faina suknute zaroj tokia nuo papuku palaida klostuota, megzta plonai, tinkanti ir rudeni ir ziema ir pavasari,  thumbup.gif  ir dabar kuo puikiausiai man tinka nesioti ir tokia ne viena turiu is paprastos pardes.

mergaitės, o kur ta sawana??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 01 12, 12:37)
Mamos, o kur Vilniuje yra drabužių? Seniau VCUP buvo Mama lux, nebėra... O mamų zona Konarskio g. dar yra? Prieš pora metų kai reikėjo drabužių, vis tik naujos atsidarinėjo parduotuvės, o dabar žiūriu nerandu  rolleyes.gif Būk mama kalvarijų g. dar yra?

Tiksliai, aš kai laukiausi 2006/2007 metais, tai rūbų parduotuvių buvo. O dabar neberandu verysad.gif . Kiek supratau perskaičiusi temą, tai rūbų nėščioms galima rasti čia:
1. Gariūnai 9 eilė 16 paviljonas, 5 eilė 62 paviljonas
2. Lindex (yra skyrelis)
3. Mothercare (yra skyrelis)
4. UCB
5. Būk mama

Turiu galvoje ne el.prekybą, o realias parduotuves, kur rūbelius galima pasimatuoti. Gal sąrašą galite papildyti?
Atsakyti
Man galvos skausmas - silta striuke. Kur rast uz normalia kaina, ir kad pilvuzas tilptu? smile.gif
Atsakyti
Oi ir man šiomis dienomis aktualiausia problema- kur rasti už "protinga" kaina palta ar striuke savo pilvui. Atrodo jau visos parduotuves isziuretos: arba netinka, arba kaina doh.gif Vakar ir padevetu rubu parduotuvese buvau - nieko neradau. Na zodziu reikes namie uzsidaryt ir niekur nosies nekist. Mamytes pasidalinkit informacija kur šiltus rubus perkat. 4u.gif
Atsakyti
Aš dėvėtuose buvau radusi ilgą striukę smile.gif
Atsakyti
sveikos nestukes
Gal kas zino kur Kaune galima nusipirkti nestukiu rubu?
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2010 10 06, 11:05)
sveikos nestukes
Gal kas zino kur Kaune galima nusipirkti nestukiu rubu?

dzinsus nestukems as pirkau sawanoj, man labai patiko ta parduotuvyte, ten ji tokia nedidele bet labai jauki. ji yra raudondvario pl 93. o palaidinukes ir megztukus perku is padevetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliux: 06 spalio 2010 - 15:06
QUOTE(Atėnė @ 2010 09 21, 10:17)
Tiksliai, aš kai laukiausi 2006/2007 metais, tai rūbų parduotuvių buvo. O dabar neberandu verysad.gif . Kiek supratau perskaičiusi temą, tai rūbų nėščioms galima rasti čia:
2. Lindex (yra skyrelis)
3. Mothercare (yra skyrelis)
4. UCB
5. Būk mama

Turiu galvoje ne el.prekybą, o realias parduotuves, kur rūbelius galima pasimatuoti. Gal sąrašą galite papildyti?

Patasau sąrašiuką, nes Lindex parduotuvės nebeturi rūbelių nėščioms verysad.gif
2. Mothercare (yra skyrelis)
3. UCB
4. Būk mama
Atsakyti
papildau, jei nieko priesh ax.gif

2. Mothercare (yra skyrelis)
3. UCB
4. Būk mama
5. United colors of benetton