Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

As irgi specialiu rubeliu nemegeja biggrin.gif Per pirma nestuma tik dzinsus ir treningus pirkau, dabar taip pat - nusipirkau nestukiu dzinsus, dzinsinius sortukus. Net timpu nepirkau, savas nesioju - kuo puikiausiai tinka, guma po pilvu thumbup.gif
Tuniku, placiu sukneliu turiu pilna spinta - viska ir nesioju
Atsakyti
mergaites, gal kuri kur matete ar zinote kur pirkti timpkiu nestukems, su spec guma ar isiuta medziaga ant pilvuko?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2010 08 03, 18:29)
mergaites, gal kuri kur matete ar zinote kur pirkti timpkiu nestukems, su spec guma ar isiuta medziaga  ant pilvuko?

Yra Maximose 4u.gif Paieškok prie pėdkelnių. Kažkada buvo akcija po 6 Lt thumbup.gif
Atsakyti
http://shop.ebay.com...maternity dress
pilvelio gyventojų apsaugai nuo elektromagnetinės spinduliuotės, kai būsimai mamai daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio .Gaila,tačiau Lietuvoje tai naujiena ir dar niekas neprekiauja
Atsakyti
Na su drabuzeliais nestukems, truputi beda ypac kelnemis, kaip suprantu visoje LT (pati gyvenu Klaipedoj)..Buvom ir parduotuvese specialiose ir turguj, bet ant mano sudejimo (ugis 171, svoris siuo metu ~53kg) dzinsiuku nera ir kelniu nera g.gif
tai su vyru po visu ieskojimu uzsukom i Lindex parduotuve, ten bent kolkas su mano beveik 5men pilvuku, atradom dzinsiukus, be jokiu uztrauktuku ir sagu, tik guma. Atrodo panasiai kaip timpkes, bet labai patogu, ir mokejom ~80Lt thumbup.gif ir ties pilvu dar yra kur plestis, bet ir nesmukcioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VyteNemunelis @ 2010 08 05, 09:59)
Na su drabuzeliais nestukems, truputi beda ypac kelnemis, kaip suprantu visoje LT (pati gyvenu Klaipedoj)..Buvom ir parduotuvese specialiose ir turguj, bet ant mano sudejimo (ugis 171, svoris siuo metu ~53kg) dzinsiuku nera ir kelniu nera  g.gif
tai su vyru po visu ieskojimu uzsukom i Lindex parduotuve, ten bent kolkas su mano beveik 5men pilvuku, atradom dzinsiukus, be jokiu uztrauktuku ir sagu, tik guma. Atrodo panasiai kaip timpkes, bet labai patogu, ir mokejom ~80Lt  thumbup.gif  ir ties pilvu dar yra kur plestis, bet ir nesmukcioja smile.gif

As irgi Klaipedoj ieskojau, tai radau naujas su etikete kelnes ir nesciuju dzinsus devetu rubu parduotuvej, netoli Batu kalno, priesais Saturna buvusi. Ir mokejau po 25 Lt. Dar buna Humanose, bet reikia daznai lankytis, nes sunku uztaikyt, greit ten isperka tokius dalykus smile.gif
Buk mama kainos aukstokos, gaila man buvo kazkaip tiek moket, tai visko pripirkau devetuose. O jau Premaman'e tai isvis nesveikos kainos...Tikrai mazas pasirinkimas Lietuvoj...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif man ir baugu darosi kaip reikes ziema renktis, kelnes tai turiu megztukiu kokiuilgesniu nusipirksiu cia irgi ne beda, bet didziausia mano beda ziema striuke ar koki paltuka isigyti. o kadangi ir figura neideli(esu stamboka) tai net neisivaizduoju ka daryt, nes ir dabar koks patinka tai dazniausiai per mazas... ir siaip pasirinkimo stambesniems nelabai yra......... jeigu nestuke.gif butu vasara viskas paprasciau smile.gif , o dar ggyvenu mazame "didmiestyje" kur is vis pasirinkimas kritinis schmoll.gif
Atsakyti
O kas patars kur galima isigyti drabuziu nesciosioms? g.gif
Nelabai kur randu, Vln reiketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 08 26, 23:17)
O kas patars kur galima isigyti drabuziu nesciosioms?  g.gif
Nelabai kur randu, Vln reiketu  4u.gif

Pati elementariausia vieta tai Gariūnų turgus mirksiukas.gif o jei negaila pinigų, tai galima eiti ir spec nėščiųjų parduotuves, tiesiog pagooglink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 07 02, 13:28)
O sakykite gal kas matete skraiste pirkti,as noreciau rudeniui isigyti,  ar vesiam sasaros vakarui,bet nenoriu tu megstu su virbalais.Noreciau su masina kaip buna megstos,bet neisivaizduoju kur ieskoti,gal kokioje dailes parduotuveje :hmParasykite jei kas kur uzmatete toki daikta mirksiukas.gif

Laba, aš čia buvau užtikus įvairių skraisčių mašininių, jei Vilniuje reikia
http://madoskraite.weebly.com/ Ten vietoje nemažai turi, bet jei niekas nepatinka, gali numegzti.
Atsakyti
Jolancik - as radau nestukiu dzinsus su etikete ( H&M firmos ) pasaulio drabuziai kuistuke smile.gif buvo gal 6 poros dzinsiuku - vieni tiko man kaip tik smile.gif
Pirkau Vilniuje , Liepkalnio g Maximoje - ta parde isikurusi , bet yra ir kitur turbut
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 08 26, 23:17)
O kas patars kur galima isigyti drabuziu nesciosioms?  g.gif
Nelabai kur randu, Vln reiketu  4u.gif

As asmeniskai pirkau gariunuose(dzinsai, kelnes), maximoj(timpes, pedkelnes nestukem, bliuskutes) ir humanoj(viskas ko sirdis geidzia lotuliukas.gif ).Pirma nestuma pilvukas buvo mazesnis, tad uzteko tik nestukiu dzinsu, platesnio megztinio, o si karta tai i senuosius dzinsus nebeilindau, teko nauju kelniu ieskoti.Vasara su suknelem vaiksciojau.Kai pilvukas pradejo smarkiai augti kas 2 savaites tekdavo ieskoti i ka cia ilisti, tai tam reikalui pasitarnavo humana.Uz kelis lt nusipirkau, atnesiojau, po to vel pirkau ir taip net kelis men.kol pilvukas ispampo ir jau galiu pastoviai kazka rengtis.Po gimdymo tikriausiai galesiu pati ispardavima daryti... tongue.gif
Atsakyti