Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(donna bella @ 2010 05 26, 13:47)
Aš taip pat timpas, tunikas nešioju, džiaugiuosi, kad paskutiniai nėštumo mėnesiai ne žiemą, o vasarą, rūbų mažiau pirkti reikia, į basutes įsispyri, ar balerinas užsiauni ir thumbup.gif
Vasarai sijonukai ant gumos, laisvos suknelės (su kuriom truputį sunkiau, bet galima gerai paieškojus gauti) smile.gif

Aha, su laisvomis suknelėmis sunkiau, nes kažkodėl kvarbatkas visi mėgsta daryti, tai ties jų siūlėm mano pilvas ir užstringa ax.gif Bet dabar yra gražių ilgų sijonų su labai plačiu minkštu liemeniu (ZARA, Takko). Pridedi trikotažinę berankovę bliuzelę ir pirmyn - laisva, kvėpuoja ir lengva... 4u.gif
Atsakyti
As irgi perziurejau savo vasarini garderoba, tai vieninteliai rubai, kuriuos pirkau specializuotus - darbines kelnes ir laisvalaikio dzinsai. Apziurejau savo sukneles, tai daugelis dar turi rezervo pilvukui, tai manau kokiems porai men.turetu dar uztekt. kaip tik siuvuosi nestumini sijona vasarai, tai tik didesnes palaidinukes prie jo kaitaliosiu ir vis kitaip atrodysiu. Labai labai dziaugiuosi, kad nestumas ispuole vasara, tikrai daug maziau drabuziu reikia thumbup.gif Gimdymas spalio vidury, tai jei geras ir siltas rugsejis, issiversiu be paltu thumbup.gif
Atsakyti
Ir as del to dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, seniau esu maciusi Zaroje stenda nestukems. Dabar arba nebematau arba nebera bent jau Akropolio Zaroje. O gal kur kitur yra? Gal matete kas?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2010 06 03, 16:17)
Sveikos, seniau esu maciusi Zaroje stenda nestukems. Dabar arba nebematau arba nebera bent jau Akropolio Zaroje. O gal kur kitur yra? Gal matete kas?

Akropolio Zaroj visai nebėra, O Gedimino pr. minimalus ir nykus - 2 maikės ir 2 džinsai XXL dydžio doh.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimeli, o kaip su LIndex? Gal kas zinote kuriame Lindex Vilniuje yra nestukems rubu?
Atsakyti

! 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta!"
Atsakyti
As tai siunciausi is JAV ir UK dauguma savo rubeliu. Pries nestuma nesiojau XXS, tai nestumo pradzioje, kai jau nebeitilpau i savo turimus rubus, neradau visiskai nieko sau Lietuvoje - visi rubai padidinti budavo... Dabar jau esu padidejusi gan nemazai, ypac klubai, tai ir tie lietuviski XS tinka biggrin.gif
Siaip is uzsienio siustis iseina kainos atzvilgiu tas pats ar net pigiau, o pasirinkimas ir kokybe nepalyginamai geresni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 06 13, 21:34)
As tai siunciausi is JAV ir UK dauguma savo rubeliu. Pries nestuma nesiojau XXS, tai nestumo pradzioje, kai jau nebeitilpau i savo turimus rubus, neradau visiskai nieko sau Lietuvoje - visi rubai padidinti budavo... Dabar jau esu padidejusi gan nemazai, ypac klubai, tai ir tie lietuviski XS tinka biggrin.gif
Siaip is uzsienio siustis iseina kainos atzvilgiu tas pats ar net pigiau, o pasirinkimas ir kokybe nepalyginamai geresni  4u.gif

o is kokiu psl siusdavotes? nes ne is visur siuncia ax.gif
Atsakyti
nz.kur galima graziu drabuzeliu nusi[irkt nestukem?noreciua kokiu kelniu graziu, laisvu, bet ir nebrangiu ar sijonuko. gal kas zinot kur ko yra?
Atsakyti
Mergaičiukės, noriu pasidžiaugti savo atradimu! Parduotuvėj "Būk mama" galima užsakyti jų siuvamus modelius pagal spec. užsakymą (t.y. pagal savo išmatavimus). clap.gif Jokių problemų nei ypač smulkioms, nei ypač apkūnioms (aš iš paskutiniųjų wink.gif ). Ateini, pasižiūri jų siūlomus modeliukus, išsirenki kas patinka, tave išmieruoja ir po 2-3 dienų pasiimi gatavą drabužį! O kas įdomiausia, tai ir kainos nesikandžioja. good.gif Likau labai patenkinta (jau pasisiuvau kelnes ir sarafana). Jei ne ši parduotuvė, tai nežinau kur būčiau dėjusis su savo 54-58 išmiera...
Atsakyti
O sakykite gal kas matete skraiste pirkti,as noreciau rudeniui isigyti, ar vesiam sasaros vakarui,bet nenoriu tu megstu su virbalais.Noreciau su masina kaip buna megstos,bet neisivaizduoju kur ieskoti,gal kokioje dailes parduotuveje :hmParasykite jei kas kur uzmatete toki daikta mirksiukas.gif
Atsakyti