Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Zuika1511 @ 2010 05 03, 12:22)
Mergaičiukės, gal žinot kur būtų galima rasti didelių dydžių (maždaug 54-56 d.) drabužių nėštukėms, nes jau puoliau į depresiją... nieko neįmanoma rasti... gal patarsit ką arba gal kuri žinot gerą siuvėją Vilniuj, kuri apsiimtų pasiūt nestuke.gif drabužių.

Tai man atrodo Gariunuose visko bus
Atsakyti
Reiks atidžiai peržiūrėt Gariūnų asortimentą, nors buvau praeitą mėnesį, tai nieko tokio dydžio nėščiom neradau.
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 05 03, 13:12)
Tai man atrodo Gariunuose visko bus

aš tai Gariūnuose neradau iš vis nieko(nešioju 48-50dydį). Viskas tik manekeniškom nėštukėm.
Parduotuvėje "Būk mama" Vilniuje rūbelius pataiso iki norimo dydžio arba pasiuva už nedidelį papildomą mokestį (akcijos metu pasisiuvau žieminį paltuką už papildomus 40lt. - paltuko kaina man buvo 245lt.Manau, kad nedaug ax.gif )
Arba dar Vilniuje yra didesnių dydžių rūbų parduotuvių - pvz., Pylimo gatvėje.
Taip pat galima paieškoti "skudurynuose". Aš ten randu gerų daikčiukų tongue.gif
Atsakyti
Didelis AČIŪ, Vildži 4u.gif
Pradžiai reiks kreiptis į "Būk Mama". Padėvėtuose laikas nuo laiko pasižiūriu, bet ten yra vienas blogumas, kad negali suplanuoti pirkinių... gali rasti, o gali ir ilgą laiką nieko nerasti.
Dar kart didelis AČIŪ
Atsakyti
Sveikutes

Cia siaip radau kad dabar po 99Lt kelnes URL=http://sawana.lt/]http://sawana.lt/[/URL] savanoj

tongue.gif
Papildyta:
http://sawana.lt/

nesigavo nuoroda idet

ax.gif
Papildyta:
per www.emama.lt radau

bigsmile.gif
Papildyta:
išmokau nuorodas idėti

thumbup.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2010 04 30, 19:32)
Sveikos, dabar vyksta akcija MAXIMA parduotuvese, pedkelnes nescioms be peduciu, 20 denu kainuoja 6.99 Lt, o iprasta kaina apie 17 Lt <...>

Aš irgi per tą akciją prisipirkau pėdkelnių - 20 DEN vasarai ir 60 DEN dabar nešioti bigsmile.gif

Dėl Gariūnų... Spec. paviljonuose nieko gero neradau, bet apskritai Gariūnuose pilna, pvz., suknelių ir bliuskučių, kurios puikiai tinka nėščiosioms bigsmile.gif Nerealių yra bigsmile.gif
Juk dabar mada, kad ir suknelės, ir bliuskutės platėja nuo krūtinės thumbup.gif

Tik vat su spalvotom/raštuotom timpėm bėda, nes visų gumos viršuje labai jau siauros, net po pilvu spaustų doh.gif
Atsakyti
timpas reik didesnes pirkt tiesiog ir tada nespaudzia. ebnt man tinka toks sprendimas, nesioju xs perku m, l .
o ant vasaros tikria priveze vel placiu sukniu, bliuskuciu. yra tikrai is ko pasirinkt

Atsakyti
Kauno bazej raudonajam pasaze kelnems nuolaidas uzmaciau blink.gif
Tokias fainas nestuke.gif kelnes nusipirkau ir tik uz 60lt, visi giria, o ir pati atsidziaugti negaliu, kad taip pigiai pavyko gauti. Tik kiek supratau dydziu pasirinkimas menkas, todel ir nuolaidos doh.gif

Daznai dabar devetu pardes apeinu, si ta vis randu. Praeita savaite labai nebloga dzinsini kombinzona uz 26lt uztikau mirksiukas.gif

Specializuotos pardese kainos mano nuomone labai dideles, kad bent kokybe atitiktu kaina, o ten didele dalis rubu is Lenkijos. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 18, 10:35)
Aš irgi per tą akciją prisipirkau pėdkelnių - 20 DEN vasarai ir 60 DEN dabar nešioti bigsmile.gif

Dėl Gariūnų... Spec. paviljonuose nieko gero neradau, bet apskritai Gariūnuose pilna, pvz., suknelių ir bliuskučių, kurios puikiai tinka nėščiosioms bigsmile.gif Nerealių yra bigsmile.gif
Juk dabar mada, kad ir suknelės, ir bliuskutės platėja nuo krūtinės thumbup.gif

Tik vat su spalvotom/raštuotom timpėm bėda, nes visų gumos viršuje labai jau siauros, net po pilvu spaustų doh.gif

Aš irgi su timpėm nuo nėštumo pradžios lakstau ir kamavo ta pati problemą - timpių guma... Bet atradau New Yorker iš Amisu kolekcijos timpes įvairių spalvų - jos būna dažniausiai užkištos, paieškoti reikia ax.gif vinspalvės, guma - laisva laisva, net ir dabar ant savo nestuke.gif užtempiu M dydį, nors priaugau jau beveik 16 kg doh.gif Ir nebrangios, 35 Lt tekainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 05 21, 10:43)
..... Bet atradau New Yorker iš Amisu kolekcijos timpes įvairių spalvų .........

Thanks, reiks ten pasižiūrinėti thumbup.gif
Nes vistiek jas tik laisvalaikiu nešiot galiu ir... išėjus į dekretą galėsiu bigsmile.gif
Į darbą pas mus sportiškai apsirengus nelabai dera eiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 24, 14:28)
Thanks, reiks ten pasižiūrinėti thumbup.gif
Nes vistiek jas tik laisvalaikiu nešiot galiu ir... išėjus į dekretą galėsiu bigsmile.gif
Į darbą pas mus sportiškai apsirengus nelabai dera eiti blush2.gif

Aš jau dekrete, tai man timpės su "pliažankėm"- thumbup.gif Nei veržia, o ir kojos tinti gali kiek nori ax.gif

Darbe (vadovaujančios pareigos buvo blush2.gif ) labai gelbėjo iš Mango prieš nėštumą pirktos trikotažinės suknutės rolleyes.gif

O dabar jau nedaug kas tinka - pilvas iki nosies nestuke.gif
Atsakyti
Aš taip pat timpas, tunikas nešioju, džiaugiuosi, kad paskutiniai nėštumo mėnesiai ne žiemą, o vasarą, rūbų mažiau pirkti reikia, į basutes įsispyri, ar balerinas užsiauni ir thumbup.gif
Vasarai sijonukai ant gumos, laisvos suknelės (su kuriom truputį sunkiau, bet galima gerai paieškojus gauti) smile.gif
Atsakyti