As ir gi nupirkau dzinsus Gariunuose. Norejau dar kelniu pripirk, bet pagalvojau, kad neapsimoka porai menesiu pirk.. ne bus kur juos det po to... O kai karstoka darysis lauke, tai turiu pilna visokiausiu sukneliu... labai patogu ir ne taip karsta vasara kaip su kelnem..
QUOTE(Nuk @ 2010 04 13, 22:10)
Sveikos, busimos mamytes
Gal kur Kaune matet pirkti nestukiu kelniu arba dzinsu siaurejanciu i apacia?
Jau nebegaliu su atsegta saga sedet, vis tiek spaudzia pilvuka
Ir gal galit brukstelt, kokiu apskritai yra parduotuviu Kaune
Gal kur Kaune matet pirkti nestukiu kelniu arba dzinsu siaurejanciu i apacia?
Jau nebegaliu su atsegta saga sedet, vis tiek spaudzia pilvuka
Ir gal galit brukstelt, kokiu apskritai yra parduotuviu Kaune
Yra dar Donelaičio gatv. priesais snoro banka
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 14, 11:47)
yra bazej, raudonam pasaze tu siauruciu visai. daugiau kiek ieskojau - neradau. visose nesciuju pardese visi tokie man "bobiski" pasirode, platus..
jo jo
QUOTE(karalaiti @ 2010 04 20, 11:05)
sveikutes. as Kaune esu pirkusi velvetus Raudondvario pl. 93, Sawana vadinas, vaikinukas te toks dirba. kazkada cia skaitinejau buvo akcija pas juos visi rubai po 69 lt, tai irgi visai apsimoka. o velvetus nusipirkau gan pigiai ir po to dar pardaviau...
Žinau ta parde nebloga visai
Laba nesukes,
Siaip pasidalinant patirtim, tai galiu pasakyt, kad i pabaiga nestumo geriausia kelnytes, kur medziaga per visa pilvuka isgaubta-tada niekas neverzia
Siaip pasidalinant patirtim, tai galiu pasakyt, kad i pabaiga nestumo geriausia kelnytes, kur medziaga per visa pilvuka isgaubta-tada niekas neverzia
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 12 04, 01:49)
va ir as uzsisakiau is tifaany rose ir dar laukiu..uzstrigo del ugnikalnio siuntinys..kai gausiu parasysiu ar super ar ne
as ir buvau pirkus pries pora metu suknyte is tiffany rose, labai super buvo ir puikiai atrode
beje gavau is gap kelnes su guma apacioj pilvo ir ka, teko visa sukarpyt ir persiut, nes dydis tinka, bet guma spaudzia ( o man tik 19sav) taigi tik dar karta patvirtinu, kad kelnes su guma per visa pilva patogiau zymiai, nes gavau ir dzinsus gap, tai jie per visa pilva ir ne kiek nespaudzia.
beje gavau is gap kelnes su guma apacioj pilvo ir ka, teko visa sukarpyt ir persiut, nes dydis tinka, bet guma spaudzia ( o man tik 19sav) taigi tik dar karta patvirtinu, kad kelnes su guma per visa pilva patogiau zymiai, nes gavau ir dzinsus gap, tai jie per visa pilva ir ne kiek nespaudzia.
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 04 26, 10:56)
va ir as uzsisakiau is tifaany rose ir dar laukiu..uzstrigo del ugnikalnio siuntinys..kai gausiu parasysiu ar super ar ne
na galiu pasakyti, kada gavau ir super kokybe bei grazu labai..aisku nera pigu, bet esu labai patenkinta ir kadangi EU, tai jokiu papildomu mokesciu
QUOTE(Nuk @ 2010 04 14, 21:30)
Labai nemegstu ten stumdytis, tai senai ir bebuvau
Bet reikes vaziuoti ieskoti to raudonojo pasazo
Dekui dar karta
Bet reikes vaziuoti ieskoti to raudonojo pasazo
Dekui dar karta
Ten parasyta rubai nesciosioms ar kazkas panasaus
Sveikos, dabar vyksta akcija MAXIMA parduotuvese, pedkelnes nescioms be peduciu, 20 denu kainuoja 6.99 Lt, o iprasta kaina apie 17 Lt. Siandien apsipirkinejau (2010.04.30), nepaziurejau iki kada galioja ta akcija.
QUOTE(Angelina 2007 @ 2010 04 30, 20:32)
Sveikos, dabar vyksta akcija MAXIMA parduotuvese, pedkelnes nescioms be peduciu, 20 denu kainuoja 6.99 Lt, o iprasta kaina apie 17 Lt. Siandien apsipirkinejau (2010.04.30), nepaziurejau iki kada galioja ta akcija.
akcija iki gegužės 5d. Yra įvairių spalvų ir dydžių(žinoma, didesnių nelabai - aš radau 5dydį), be to yra 20denje ir 60denje.Radau tik 20denje 5dydį rudas ir juodas Jos yra DANOS firmos(lietuviškos).Taigi, sėkmės apsiperkant
Nėštukėms ne Danos pėdkelnės ir timpos, o Topsy. Aš radau tik juodas, pilkas ir baltas, dar vienos buvo violetinės, bet išimtos iš dėžutės, o supakuotų neradau. dabar keliausiu po vilniaus maximas ieškot spalvotų pėdkelnių ir timpų
Tarp kitko, dydžiai padidinti, paprastai nešioju trečią dydį, o nusipirkau antrą ir sakyčiau gan laisvos jos man.
O ,,būk mama" pardėj paprastas pėdkelnes nėščioms pirkau už 40 lt
Tarp kitko, dydžiai padidinti, paprastai nešioju trečią dydį, o nusipirkau antrą ir sakyčiau gan laisvos jos man.
QUOTE(Tutti @ 2010 05 02, 21:20)
Nėštukėms ne Danos pėdkelnės ir timpos, o Topsy. Aš radau tik juodas, pilkas ir baltas, dar vienos buvo violetinės, bet išimtos iš dėžutės, o supakuotų neradau. dabar keliausiu po vilniaus maximas ieškot spalvotų pėdkelnių ir timpų
taip, vadinasi TOPSY, o gamintojas DANA IR KO
Aš vakar pirkau MAXIMOJE, Naujininkuose.
Mergaičiukės, gal žinot kur būtų galima rasti didelių dydžių (maždaug 54-56 d.) drabužių nėštukėms, nes jau puoliau į depresiją... nieko neįmanoma rasti... gal patarsit ką arba gal kuri žinot gerą siuvėją Vilniuj, kuri apsiimtų pasiūt drabužių.