Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

As ir gi nupirkau dzinsus Gariunuose. Norejau dar kelniu pripirk, bet pagalvojau, kad neapsimoka porai menesiu pirk.. ne bus kur juos det po to... O kai karstoka darysis lauke, tai turiu pilna visokiausiu sukneliu... labai patogu ir ne taip karsta vasara kaip su kelnem..
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2010 04 13, 22:10)
Sveikos, busimos mamytes 4u.gif

Gal kur Kaune matet pirkti nestukiu kelniu arba dzinsu siaurejanciu i apacia?
Jau nebegaliu su atsegta saga sedet, vis tiek spaudzia pilvuka doh.gif

Ir gal galit brukstelt, kokiu apskritai yra parduotuviu Kaune 4u.gif

Yra dar Donelaičio gatv. priesais snoro banka
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 14, 11:47)
yra bazej, raudonam pasaze tu siauruciu visai. daugiau kiek ieskojau - neradau. visose nesciuju pardese visi tokie man "bobiski" pasirode, platus..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo jo
QUOTE(karalaiti @ 2010 04 20, 11:05)
sveikutes. as Kaune esu pirkusi velvetus Raudondvario pl. 93, Sawana vadinas, vaikinukas te toks dirba. kazkada cia skaitinejau buvo akcija pas juos visi rubai po 69 lt, tai irgi visai apsimoka. o velvetus nusipirkau gan pigiai ir po to dar pardaviau... ax.gif

Žinau ta parde nebloga visai thumbup.gif
Atsakyti
Laba nesukes,
Siaip pasidalinant patirtim, tai galiu pasakyt, kad i pabaiga nestumo geriausia kelnytes, kur medziaga per visa pilvuka isgaubta-tada niekas neverzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 22 balandžio 2010 - 16:43
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 12 04, 01:49)
As pirkau Chloe (ivory) suknele is Tiffany Rose
Labai greit atsiunte, o suknele ziauriai fainute  wub.gif

va ir as uzsisakiau is tifaany rose ir dar laukiu..uzstrigo del ugnikalnio siuntinys..kai gausiu parasysiu ar super ar ne smile.gif
Atsakyti
as ir buvau pirkus pries pora metu suknyte is tiffany rose, labai super buvo ir puikiai atrode smile.gif

beje gavau is gap kelnes su guma apacioj pilvo ir ka, teko visa sukarpyt ir persiut, nes dydis tinka, bet guma spaudzia doh.gif ( o man tik 19sav) taigi tik dar karta patvirtinu, kad kelnes su guma per visa pilva patogiau zymiai, nes gavau ir dzinsus gap, tai jie per visa pilva ir ne kiek nespaudzia.
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 04 26, 10:56)
va ir as uzsisakiau is tifaany rose ir dar laukiu..uzstrigo del ugnikalnio siuntinys..kai gausiu parasysiu ar super ar ne smile.gif

na galiu pasakyti, kada gavau ir super kokybe bei grazu labai..aisku nera pigu, bet esu labai patenkinta ir kadangi EU, tai jokiu papildomu mokesciu
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2010 04 14, 21:30)
Labai nemegstu ten stumdytis, tai senai ir bebuvau blush2.gif
Bet reikes vaziuoti ieskoti to raudonojo pasazo smile.gif
Dekui dar karta 4u.gif

Ten parasyta rubai nesciosioms ar kazkas panasaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, dabar vyksta akcija MAXIMA parduotuvese, pedkelnes nescioms be peduciu, 20 denu kainuoja 6.99 Lt, o iprasta kaina apie 17 Lt. Siandien apsipirkinejau (2010.04.30), nepaziurejau iki kada galioja ta akcija. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2010 04 30, 20:32)
Sveikos, dabar vyksta akcija MAXIMA parduotuvese, pedkelnes nescioms be peduciu, 20 denu kainuoja 6.99 Lt, o iprasta kaina apie 17 Lt. Siandien apsipirkinejau (2010.04.30), nepaziurejau iki kada galioja ta akcija. doh.gif

akcija iki gegužės 5d. Yra įvairių spalvų ir dydžių(žinoma, didesnių nelabai - aš radau 5dydį), be to yra 20denje ir 60denje.Radau tik 20denje 5dydį rudas ir juodas 4u.gif Jos yra DANOS firmos(lietuviškos).Taigi, sėkmės apsiperkant ax.gif
Atsakyti
Nėštukėms ne Danos pėdkelnės ir timpos, o Topsy. Aš radau tik juodas, pilkas ir baltas, dar vienos buvo violetinės, bet išimtos iš dėžutės, o supakuotų neradau. dabar keliausiu po vilniaus maximas ieškot spalvotų pėdkelnių ir timpų biggrin.gif
Tarp kitko, dydžiai padidinti, paprastai nešioju trečią dydį, o nusipirkau antrą ir sakyčiau gan laisvos jos man.
O ,,būk mama" pardėj paprastas pėdkelnes nėščioms pirkau už 40 lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 02 gegužės 2010 - 20:21
QUOTE(Tutti @ 2010 05 02, 21:20)
Nėštukėms ne Danos pėdkelnės ir timpos, o Topsy. Aš radau tik juodas, pilkas ir baltas, dar vienos buvo violetinės, bet išimtos iš dėžutės, o supakuotų neradau. dabar keliausiu po vilniaus maximas ieškot spalvotų pėdkelnių ir timpų biggrin.gif
Tarp kitko, dydžiai padidinti, paprastai nešioju trečią dydį, o nusipirkau antrą ir sakyčiau gan laisvos jos man.
O ,,būk mama" pardėj paprastas pėdkelnes nėščioms pirkau už 40 lt  doh.gif

taip, vadinasi TOPSY, o gamintojas DANA IR KO smile.gif
Aš vakar pirkau MAXIMOJE, Naujininkuose.
Atsakyti
Mergaičiukės, gal žinot kur būtų galima rasti didelių dydžių (maždaug 54-56 d.) drabužių nėštukėms, nes jau puoliau į depresiją... nieko neįmanoma rasti... gal patarsit ką arba gal kuri žinot gerą siuvėją Vilniuj, kuri apsiimtų pasiūt nestuke.gif drabužių.
Atsakyti